Aşk İlişkileri Manitanız eşiniz size ne diye hitap etmesi hoşunuza gider? Hukukcu-Smh-26 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En düştüğünüz hitap nedir Güncellemeler+1 yıl Guncrl beyim Manitanız eşiniz size ne diye hitap etmesi hoşunuza gider? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Onun ağzından çıkan her şeyi seviyorum 2 0 Yorumla
Walss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Canım ve sevgilim dışında bir hitaptan hoşlanmıyorum. 1 0 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. yavrum çok güzel bi de ismimi söyleyince hoşuma gidiyo zaten bizde fix hitap şekli bunlar 1 0 Yorumla
Dahliaa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sevgilimin her sözüne düşme potansiyelim var farketmez istediğini diyebilir 1 0 Yorumla
blackwomen098 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Abi gülüm güzelim kelimesi bitirir bizi neeet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onun ağzından çıkan her şeyi seviyorum
Canım ve sevgilim dışında bir hitaptan hoşlanmıyorum.
yavrum çok güzel bi de ismimi söyleyince hoşuma gidiyo zaten bizde fix hitap şekli bunlar
Sevgilimin her sözüne düşme potansiyelim var farketmez istediğini diyebilir
Canım bitanem
At kafası
Abi gülüm güzelim kelimesi bitirir bizi neeet
ismimle hitap etmesin hepsi hoşuma gider
Uzan demesi yeterli
Hayatım.