Başka erkekle olmama karışma hakkı var mı?

Biriyle 5 ay beraberliğim oldu çok sevdim. Askerden geldi izine gitti başka şehire ailesinin yanına. Ben onu bekliyordum, geldiğinde buluştuk. Telefonumu aldı bende onunkini aldım. Wpye bak dedi bende instagrama girdim bi kız vardı, girdim gulusmeler falab vardı elimden oye hızlı aldı sildi ki anlayamadım bir tek kızın ismi kaldı hafızamda. Sonra baya olayi çevirdi lise arkadaşımdı dedi, ben aklımda kalan kullaniciya mesaj attim biz sevgilinle görüştük dedi ssler attı ama zamanini anlamadım. Sevgilimse o benim eski sevgilim dedi başka kız nosu verdi o kız benim lise arkadaşım asıl sen buna yazman gerekirdi dedi karışık olay. Sonra barışıp ayrıldık. Beni aradı kimseyle konustun mu dedi biriyle arkadas olarak gorustum dedim. Sen boylesin meraklısin baskasina demek ki, bunu sindiremem bak sana neler diyorum sakın bana sunu yaptın deme dedi. Bende boş ver ettim.
Güncellemeler
+1 yıl
Olay karışık arkadaşlar kısaca zamanında bi kızla konuştu elimden aldı sildi. Sonra da ufak sebepten bitirdi, demek istediğim bana meraklksin baskasina diyerek vicdan rahatlatıyor
Başka erkekle olmama karışma hakkı var mı?