Nişanlımla evlilik sürecindeym ama korkuyorum?

Nişanlımla sorunumuz 9 yıldır onun uykusu. Gece 5-6 ya kadar uyanık. Öğlen 2-3 e kadar uyuyor. Bu da benm için sorun oluyor cunku ben normal kalkıyorum 7-8 gibi kalkarım. 12 de yatarım. Hala değişmedi 6 aydır birlikte yaşıyoruz. Yine aynı. Yazılım mühendisi olduğu için proje bazlı çalışıyor. süresinde İşini bitirmesi yeterli. Ama bana tamamen zıt. Sabah bi yüryüşe çıkalım desem uyuyor bi yere kahvaltıya gitcek olsak 3 den aşağı yemek yiyemiyoruz. Ben yapsam bunları e nie evleniyorum ne gerek var diyorum. Beni seviyor biliyorum ama fedakarlık göstermiyor gibi geliyor. Bulaşık var mesela bardakları sen yıkasan olur mu diyorum. Erkek adam bulaşık yıkamaz makine alalım çok istiyorsan diyor. Bi gün denedim 5 gün bulaşık yıkamadım ne tabak ne çatal kaldı yiine ucundan tutup yıkamadı ben yıkadım yine. Evlilikte aranan kriterler nedir? Ben bu adamla evlendiğimde yaşayabilir miyim? Mesela şu an kahvemi yaptım cam kenarında kitap okuyordum bi anda aklıma geldi ve yazıyorum. Kendisi ise içerde uyuyor.

Nişanlımla evlilik sürecindeym ama korkuyorum?