Ben 19 sevgilim ise 24 yaşında. Ailelerimiz birlikte olmamızı istemiyor bu yüzden ikimizde evi terk edip yeni bir ev de yaşıyoruz. Dün gece regl oldum ve benim regl sancım çok ağır geçer. ilk defa onun yanında sancı çekiyordum söyleyemedim de utandığım için. gece ağlayarak yattım. sabah kalktığım da çamaşırımdan tutun pijamama kadar değiştirmiş kendisi. yanına gittim utana sıkıla " benden utanma hiç bir konuda." dedi. Şu an hala çok utanıyorum. sizce normal bir şey mi bu? utanmam sacma değil mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle saçma sapan bişey mi olur ben neden değiştiriyorum kadınların özel durumları bence çok saçma kaldirsa anlarım ya da görmezDen gelse bazı şeyler insanın kendisine kalmalı hem o nasıl bo regl dönemi uyurken. İş çamaşırı çıkmış haberin yok bu resmen bir hikaye sen nasıl bir sapiksin neyin kafasi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılYorma beni alttaki cevapları oku hadi.
Cevap sahibi+1 yılOrtada ne ev var ne regl ne böyle bir ilişki paranoyaksin sen ya da kafam güzel
En İyi Cevaplar
Özel Günler & Hijyen konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kızlar regl dönemlerinde normalin aksine daha çok duygusallaşır diye biliyorum sevgilin kimse takdir ettim helal olsun. Utanmana gerek yok. mod:OFF Haydar Dümen.
01 Yorumla
Soran+1 yılEhehe :)
- Özel Günler & Hijyen konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılolm ne guzel ya :((
l*n :(( cok guzel :((
mutluluklar öncelıkle
bence de utanmamalısın
kendın dıyorsun hem evlenecegım ınsan dıye
hem olmasa bıle sonucta bu her kadına gelebılen doğal bır surec
bıyolojık bı zorunluluk22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Haklısın çok haklısın. :)
- +1 yıl
rıca ederım :) sıkma canını yanı
+1 yılBirçok romantizm adı altında yapılan şeye taş çıkartır gerçekten değer veriyor demek ki sana, çok hoş
432 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünmen çok hoşuma gitti. teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
41
+1 yılAynı evde kalmaya utanmıyosun da bundan mı utanıyosun demiş arkadaşlar. Haklılar. Aynı evde kalmamızda utanıcak ne var okul bitince evlenicez nasılda diye düşünen bir insanın bundan da utanmaması gerekir. Okul bitince nasıl olsa evlenceniz ya gerdekte nası olsa görecek?
Ey Allah'ım nereye gidiyo bu gençlik?10 YorumlaBu ülkede sevgiliyle aynı evde kalınır mı falan demişler. Elbette var.
Utanmış olabilirsin ama ne güzel düşünüyor seni.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Herkes konuyu farklı yere çekmiş.
+1 yılUtanman çok saçma aynı evdesiniz tatlım alışmaya bak ki bir erkekten utanabileceğin en son konu regl sancın
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun..
- +1 yıl
O zaman utanmayı bir kenara bırak ;)
- Özel Günler & Hijyen konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılÇamaşırlarına kadar çıkarıyo ve sen uyanmıyorsun öyle mi? Neyse, bu utanman gereken en son konu sonuçta aynı evde yaşıyorsunuz alışman gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılregl sancım çok acı içinde geçiyor şuurum gidiyor gece bazen ve benim uykum çok ağırdır. demekki çok yavas ve uysal davrandıysa :)
+1 yılBen utanma kısmını geçtim şu an, sen uyanmadın mı ablacım?
04 Yorumla
Soran+1 yılregl sancım çok acı içinde geçiyor şuurum gidiyor gece bazen ve benim uykum çok ağırdır. demekki çok yavas ve uysal davrandıysa :)
- +1 yıl
Bambaşka derinlik var orda :) neyse neden üstünü değiştirme ihtiyacı hissettiğini de başkası sorsun :)
Soran+1 yılher yerime bulaşmış gece bu yüzünden.:)
- +1 yıl
Peki geçmiş olsun
+1 yılAynı evde yaşıyorsun utanmıyorsunda bundan mı utanacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı evde yaşamamız niye utanç verici olsun? okulum bittiğinde evleneceğiz zaten.
- +1 yıl
Kandır kendini görürüm seni
+1 yılaile rızası yoksa hayır goremezsiniz. madem boyle seviyorsunuz ne aynı evde kalıp bir seyler yasayıp gunaha girin ne de aile rızasının dısına cıkın. insallah dogru yolu birlikte bulursunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailem onunla evlenmeme asla bir şey demez, ama onun annesi benim ailemden hoşlanmıyor. Yani ailevi bir sorun :) Teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim.
Ne genişsiniz ya ayrı evde duruyn bde utanıp guluorm sadece😊
20 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne uykusu uyuyosan artık çamaşırını, pijamanı değiştirmiş...
01 Yorumla
Soran+1 yılregl sancım çok acı içinde geçiyor şuurum gidiyor gece bazen ve benim uykum çok ağırdır. demekki çok yavas ve uysal davrandıysa...
bence evi terk etmen doğru bir karar olmuş öyle bir çocugu bidaha bulamazsın ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılahaha değil mi:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen uyurken nasıl pijamalarını değiştirdi farketmedin mi? ben mi yanlış anladım.
ama eic a katılıyorum11 Yorumla
Soran+1 yılregl sancım çok acı içinde geçiyor şuurum gidiyor gece bazen ve benim uykum çok ağırdır. demekki çok yavas ve uysal davrandıysa...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir zahmet utanma yani.
Aynı evde yaşadığını söylüyorsun bir de.01 Yorumla
Soran+1 yılböyle şeyler konusmuyoruz normalde birden bire olunca.
+1 yılPeki sen o camasirlarini degistirirken hissetmedin mi?
03 Yorumla
- +1 yıl
Gazozuna ilac katmis olmasinda
sana değer veriyor cidden kaybetme onu
11 Yorumla
Soran+1 yılSıkıca yapıştım zaten. Asla bırakmam :)
Seni gerçekten benimsemiş sahiplenmiş sana çok değer veriyo sewinmelisin♥
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de <3 Teşekkür ederim:)
+1 yılSen hissetmedin mi degistirirken onu kendimi bir an wattpad te hikaye okuyormusum gibi hissettim
01 Yorumla
watpad?
+1 yılutanmanı gerektirecek bir surumsöz konusu degil :) aynısını sevgilimde bana dedi bendne utanmadiye:)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
Ailenin Rızası olmadan Yapılan birliktelikler Hüsranla Sonuçlarnıyor...
07 Yorumla
Soran+1 yıl1. si müslüman olup olmadığımızı bilmiyorsun.
2. si zaten evleneceğiz :)
Soran+1 yılPardon yanlış yere yazmışım bunu. sana değildi. çok özür dilerim.
Benim ailem, benim mutluluğumu istiyor. onun ailesi beni istemiyor. Fakat sevgilim ailesini karşısına aldı. ve beni seçti..
Soran+1 yılValla sinrim bozuldu yorumları okuyunca inşallah baskalarına da aynı hatayı yapmamısımdır :)
+1 yılkesinlikle utanmamalısın bence ayrı eve cıkıcak kadar ona güvendiysen ve sevdiysen her şekilde ona acık olmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılHala her şekilde açık değilim ona karşı. O da farkında ve bir şey demiyor. Ama en azından sağlık konuları falan, hepsinden haberim olsun dedi.
- +1 yıl
kimse bir anda ona herseyini açmanı bekleyemez ki burdan görünen tablo o seni sende omnu cok sevıyosunuz Allah mutluluunuzu daim etsin yavas yavas alısırsın ona kendını bu kadar kasma yani ona karsı mesafeli oldugunu falan zannetmesın
Soran+1 yılÇok teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl ya ustundeki pijamayı degiştiriyo ve sen hıssetmıyomusun
anlamadm01 Yorumla
Aynı evde kalabilcek kadar açık bir düşünceye sahıpsın. Utanman garip.
02 Yorumla
Soran+1 yılbenzer şeyler mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğiştirirken sanırım ölmüş durumdaydın. Nasıl uyanamadın? Mal mısın
02 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle seviyeni alçatmadan da sorabilirdin sorunu. "regl sancım çok acı içinde geçiyor şuurum gidiyor gece bazen ve benim uykum çok ağırdır. demekki çok yavas ve uysal davrandıysa "
Cevap sahibi+1 yılOglan bence sır seyini görmek icin bunu bahane etmis millet de hala ay cok romantık diyo abi komiksiniz ya ortadaki niyet belli fazla saflıga gerek yok:Dddsddddd
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi ayni evde kalip okulun bitmesini evlenmeyi niye bekliyosun evlen o zaman sorun ne niye hala sevgilisiniz ne sacmasin sen
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle istiyorum bazı nedenlerden dolayı. İnternet başında hiçbir şey bilmeden yargılama bence :)
Cevap sahibi+1 yılahahah ınternet basında yargılamıyorum mantık cercevesınde yargılıyorum canım senın secımın banane ama boyle olmaz yarın bırlıkte olmak ıstecık sonra aılesını banhane edıp ayrılcak canım bu sozumu o zaman hatırlaa :D
Hakikaten adami buldunda bunuyon mu kizim sen
01 Yorumla
Soran+1 yılbulunamıyorum. sadece çok utandım yoksa bu yaptığı ile kalbimi 54645. kez fethetti :)
+1 yılHelalin Olmadan Yanında yatmaya UTANMADIN DA ! Bundan mı utandın PES.
13 Yorumla
Soran+1 yılgörüş farklılıkları...
- +1 yıl
GENEL DOĞRULAR değişmez DÜNYANIN YUVARLAK OLMASI gibi.
+1 yılAyni evde yasiyonuz bir zahmet asiver utancini
00 Yorumla
+1 yılAllah herkese böyle seven birini nasip etsin :)
00 YorumlaSeviyormus seni bence degerini bil
03 Yorumla
Soran+1 yılCanımı bile veririm :)
Soran+1 yılTeşekkürler.
Utanma aşamasını geçmişsiniz siz çoktan.
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında bu tarz bir şeyi ilk defa yaşadık. bu yüzden bu kadar çekindim.
+1 yılondan utanma gelecekte eşin olma potansyali var
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet eşi olacağım:)
- Daha fazla (11)
Daha fazla(26)
Erkekler Ne Diyor
63
sacma tabııkı. madem aynı evı paylasacak kadar yakınsınız neden bu utanma.. sevgılıler bırbirınden utanmamalı.. lakın bu arsız olmak anlamında degıldır hayatı kolaylastırmak ıcın degılmı sevgılı?
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsunuz. fakat işte söylemek ve yaşamak arasında fark var :)
+1 yılsevgilinde iyi niyet olsa evine dön yaptimiz yanlis bnmle evlenmeden namusum olmadan ayni evde asla kalamayiz derdi ama bir kizil baş senin manita ahlak kaliteniz sifir birbirinizi tamamliyosunuz
22 Yorumla
Soran+1 yıl"Namus" kavramını açıklar mısın bana? iki bacak arasında olana diyorsan, cevap vermeye bile tenezzül etmemeliyim o halde. Bak bu çocuk benim için defalarca ölümden döndü. Ailesini karşısına alıp benimle olmayı seçti. Ve şu anda eğer evlenelim desem hemen bugun nikah kıyacak biri. Ben bekletiyorum onu çünkü okulumun bitmesini istiyorum.
- +1 yıl
dedin hersey gecersiz sana bu hakki kim veriyor ne bu hal sen orda zevki sefa yap ailende basi one egik alni yere dusmus vaziyette disari ciksinlar oylemi ama yasin ufak cahillin hepten dibindesin ne beynin geljsmis ne ruhun okulunnjn bitmesjni ailenin yaninda beklesydin sonrsda dugununu nikahini yapsaydin şu an ayni kalmak butjn mazeretlerini bosa cikariyo
- Özel Günler & Hijyen konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜstünü değiştirmiş. Baba gibi adam bulmuşsun. Mutluluğun tadını çıkar bence. :)
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet, aslında onu sevmemin büyük bir çoğunluğu şefkat ve korunma ihtiyacımı gidermesi. :) Teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim. Mesut olun inşaallah.
+1 yılMezhebin genişliği ekvatoru geçmiş, at koştur çiftlik kur. Halen utanmadan hayadan bahsediyorsun.. Nikahsız aynı evde kaldığın heriften mi utanıyorsun? Boş konuşma, altına bile sıçarsın sen onun yanındayken...
62 Yorumla
Soran+1 yılBenim müslüman ya da onun müslüman olduğu hakkında bir fikrin var mı? hayır. Ki konu o değil. Başka yere çekme. Burada temel dini bilgiler dersi vermiyoruz. Asla yaşayamayacağın bir aşk bu. Zaten evleneceğiz. Şu an ben istemiyorum. Git bir insanlarla nasıl konuşulur öğren, reel de tıkanıp kalırsınız burada "at koşturuyorsunuz."
Erkeğin Amacını Anlayamadım Ama Senin Uykun Çok Ağır Bunu Unutma Yani Seni bir Kere Soymuş Uyurken Uyanmamışsın Bunu Bilmesi İyi Olmaz
Tabi Ben Bunları Evli Olmadığınızı Düşünerek Yazıyorum Evliyseniz Banane İyi Yapmış Derimde. Ne İnsanlar Var İşini Bitirip Ortada Koyuveren Bunu Unutma Seni Yine Ailen Kabullenecek Ailenle Aranı Düzelt14 Yorumla
Soran+1 yılöyle biri değil.
Soran+1 yılher erkek etrafınızda erkekler gibi değil. benim için ailesini karşısına aldı. evleneceğim adam o benim :)
Aynı evde kalıyorsunuz ve sen buna utanıyorsun :?
Ayrıyetten en iyi cevabı seçtiğin cevabta cok saçma ne romantiği la?
Ne aynı evi la?
Burası hollanda değil arkadaş4011 Yorumla- +1 yıl
King Of KS
Soran+1 yılEvleneceğim adam olur kendisi. Ailesini karşısına alarak beni seçti. Ve ayriyetten asla böyle şeyleri anlayamayacağın ve yapamayacağın için kasmana gerek yok. Burası 2014 Türkiye'si.
- +1 yıl
cok haklisin arkadsim ama kizin rahatlina bakarmisin 2014 turkiyesjndeyiz demis @romeooooo valla bu toplum helak olucak bu gidisle
Soran+1 yıl"Dünyadaki herkes aynı düşünseydi ve farklı bir düşünce olmasaydı insanlık olduğu yere çakılırdı."
- +1 yıl
İlk defa + vericem sana :)
- +1 yıl
Veriyordum evet , hakadene hakkını vermek lazım :))
- +1 yıl
burası size babanızdan miras kalmadı. kimse toplumun saçma sapan yapısına ve kurallarına uymak zorunda değil.
toplum helak olacak diyenleri helak etmek için azıtçam :D :D
Neyse sana gelince bence de utanmanı gerektircek bir durum yok13 Yorumla
Soran+1 yılBoş ver. Farklı fikirlere de ihtiyacımız var :)
Böyle bir şey ilk defa oldu yani bu derece bir yakınlaşma bu yüzden bu kadar utandım. ama işte "benden birşey saklama benden utanma" deyince...:)- +1 yıl
Ve biliyor musun bence de bu çok romantik bir şey şu aşağıda din ve ahlak bilgisi dersiv verenlerden birisi nin karısının başına gelse şöyle derdi-ıyyyy kalk l*n kalk yıkan leş ettin her tarafı der bir de tokat atardı-Neyse ben çenemi kapatayım ama önce mutluluklar dileyim. :D
Soran+1 yıl:)). Çok teşekkür ederim
+1 yılNikahsız aynı evde yaşamak ne kadar normalse çamaşırını değiştirmesi de o kadar normal..
12 Yorumla
Soran+1 yılkonu bu değil. niye oraya çekiyorsun ki?
- +1 yıl
Biyere çektiğim yok.. benim inancıma göre normal değil. ama aynı evde yaşayan birine göre normal..
Aynı evde kalmak utanç vermiyorsa bundan niye utanacaksın.. Garip..
12 Yorumla
Soran+1 yılaynı evde yaşamamız niye utanç verici olsun? okulum bittiğinde evleneceğiz zaten.
- +1 yıl
Okula bittiğinde ailene rağmen evleneceksen niye kaçtın.. Mantıksız..
Bunda abartılacak bşr şey.. Belki daha yeni başlamışsın birlikte yaşamaya.. Biraz zaman geçsin ilişkiye de girersiniz.. Bu yüzden soru mantıksız..
Umarım ayrılmazsınız.. Yarını olup olmadığı belli olmayan bir dünyada her şey olacakmış gibi yaşamanın.. Sonra da erkekler neden bakire arıyor diye dert yanarsın.. Bu da mantıksız..
Neyse bol mutluluklar..
Sevgilinden utanman anormal. Saklama birsey ondan. Aranizda sorunlar olusur
01 Yorumla
Soran+1 yılo da öyle söyledi. fakat yine de utandım işte..
Oha l*n adam harbi seviyo seni :). Normal ewt artık beraber yaşıyosunuz karı koca gibi bunları sölemen lazım çekinme bence de
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :')
+1 yılailelerinizle konuşuyor musunuz? yani az da olsa bir muhabbetiniz var mı yoksa muhabbet komple kesildi mi evlatlıktan ret edildiniz mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yine de konuşuyorum fakat onun ailesi beni istemiyor. O da beni seçti ve şu an beraber yaşıyoruz.
- +1 yıl
peki neden istemiyor seni?
dogal bisey utanmalisinda evli degilsiniz bisey degilsiniz... ne o senin nede sen onun helalisiniz.. o yuzden esine sakla herseyini.. aslada kotu bisy yapma derim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğim adam o zaten. :)
Aynı evde yaşamaya utanmıyorda regl olduğuna utanıyor beyinsiz
22 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle seviyeni düşürmeden de yazabilirdin. Her neyse aynı evde yaşıyoruz çünkü şartlar onu gerektiriyor. Zaten evleneceğim adam. Ve regl olduğuma utanmadım git bir daha oku.
+1 yılİlk defa başına geldiği için utanman normal. Alışırsın zamanla
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın:)
Özel Günler & Hijyen konusunda 3,9b cevap paylaştı. " ikimizde evi terk edip yeni bir ev de yaşıyoruz" Burada yazar yeni ev alacak kadar parası olduğunu vurgulamış
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha yok o iş farklı aslında. Bizim değil ev. Nerde o kadar para bizde? ikimizde öğrenciyiz. Gerçi o son sınıf ve çalışıyor. Arkadaş evi diyeyim ben kısaca. Uzun hikaye çünkü.
+1 yılenişteye helal olsun yeminle başka bişey bulamam söylemek için :) sana sadık olucak belli onunla mutlu olursun inşallah :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler. :)
+1 yılAyni evde kaliyosunda utanmiyosun derdini anlatmayami utaniyotsun
17 Yorumla- +1 yıl
Bu bir bayan bile değil nasıl böyle bişey olabilir kendiyle tezata düşüyor hem evde birlikte olduğu adamın yaptığın dan çok utanıyor bunu burda. Dile getirirken utanmıyor herkese cevap veriyor gayet rahat biri bu kime ne anlatıyor kesin erkek ve pskolojik sorunu olduğu ortada kafa nerdeyse
Soran+1 yılburası kimliklerimi sakladığımız anonim olduğumuz bir yer.
- +1 yıl
Buda bir ihtimal @ifouryou :D
- +1 yıl
Annesi gelip degistirmistir :D @ifouryou
Bunu burada soylemeye utanmiyosan ona karsi hic utanma
32 Yorumla
Soran+1 yıl"gizli kullanıcı" ?
Oha çamaşırını pijamanı değiştirdi sen uyanmadınmı :D
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcamasirini degistirirken nasil uyanmadin ya horluyosundur da sen simdi neyse bu gayet normal bisey zaten birlikte yasiyosaniz boyle seylerden utanmamayi ogreneceksiniz er ya da gec
01 Yorumla
Soran+1 yılbu yazıdan bunu nasıl çıkardın hiç bilmiyorum. regl sancım çok acı içinde geçiyor şuurum gidiyor gece bazen ve benim uykum çok ağırdır. demekki çok yavas ve uysal davrandıysa...
İnanılmaz derecede saçma bence utanman zaten kokudan rahatsız olsaydı söylerdi sevgilin sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam ortalık kirlenmesin diye kanlı çamaşırları kaldırmış değiştirmiş adına romantizm demişler..
aynı eve çıkıyorsun o derece de ne utanması 😒12 Yorumla
Soran+1 yıloff siz erkekler asla anlayamayacaksınız kızların düşünce yapısını.
Cevap sahibi+1 yılAdına romantizm den bile daha iyi denen , hareketi yapan şahıs da erkek ama 😐🗽
sana değer veriyo harbiden çok seviyo bu yaptıkları bunu gösterir ama ailen neden istemiyoki :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailem değil de, onun ailesi... aslında aileler siyaset olsun dini olsun hiç birbiriyle anlaşamıyor. onun ailesi beni istememişti, sevgilim de ailesini karşısına alıp beni seçti :)
Soran+1 yılBen asla onu zorlamadım hatta defalarca ayrılalım dedim. benden soğusun diye yalandan başka birini seviyorum bile dedim. ama ayrılmadık. :)
Bence haklı. Sevgililer arasında utanma olmaz. Aferin ona.
02 Yorumla
Soran+1 yılAferin sevgilime o zaman :)
Ayni evde kalırken utanmayip buna mi utanıyorsun? bu kadar basit olma ya
12 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğim adam o. aynı evde kalmanın neyi utanc verici? ve biz o konulara hiç girmemiştik.
+1 yılEvden kacip ayri eve geciyosunuz , bu konuda utaniyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılKaçmadık. Hem bu konunun neyinden utanılması gerekiyor. Reşitiz. Okulum bittiğinde evleneceğiz ne var bunda?
- +1 yıl
Anlamadin sanirim, regl oldugun icin utandin soyleyemedin ona. Bende diyorumki ayri evdesiniz birlikte, bu konuda mi (regl) utandin? Soyleyemedin?
Aynı evde yaşarken utanmıyorsunda ondan mı utanıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı evde yaşamanın neyi utanç verici? okulum bittiğinde evleneceğim adam o.
+1 yılyahu yanında öyle bir adam olduğuna sevinsene utanmak yerine :))
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
Özel Günler & Hijyen konusunda 557 cevap paylaştı. Nasil aileniz var helal. olsun. ikinizde evden. ayriliyorsunuz. ayni evde. kaliyorsunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi çok seviyoruz. benim için kaç kere ölümden döndü. ve ailesini karşısına alıp benimle olmayı seçti. Simdi ben bu adamı terk mi edeyim? çok seviyorum. canımı bile veririrm.
Soran+1 yılAslında ona kalsa bugun evlenelim ama ben erteliyorum okulumun bitmesini istiyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- Daha fazla (33)
Daha fazla(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı