Sevgilim benden utaniyor?

Arkadaşlar herkese hayırlı yakşamlar
Size bir soru sorucam inanin yardıma ihtiyacim var
Yaklaşık 8 aydır beraber olduğum bir kiz arkadaşim var bu arada birbirimizin ilk sevgilisiyiz 6 yıl once cikiyorduk 5 yil ayri kaldik ama ben onu her zaman sevdim ve bekledim inanin bir kisiye bile bakmadim ve bekledim gecen sene bir mesaj attim ve ne olduysa cikmaya başladik Teklif bile vermedim adini koyalim dedi tamam dedim cikmaya başladik İlk başta sevmiyordu beni zamaninda aldatma gibi bir olay yasamisti cunku yakin arkadasiyla cikmistim 3-4 gunluğune formalite icabi bunu ona söylediğimde bana inanmadi ve ayrildik neyse ilk gunlerde beni sevmiyordu biliyordum ve sureklide soyluyordum ama sevgime nasil inanmazsin derdi Surekli ayrilip barisirdi her zaman alttan alirdim cok dayandim yani biraz garip bir kiz ne istediğini bilmez çözmek zordur herşeye rağmen seviyorum şu an hala beraberiz ya surekli soğumak istemiyorum ayrilmayalim der ama her kavgada ayirlmak istiyorum der 2 gun sonra barisir benimle Neyse Diş gorunuse cok onem verir Kız güzeldir allah var ama Ben çirkinim yalan yok benim dilim olduğu icin rahat iletişim kurmayi becerebiliyorum Arkadaşlar en sonunda sevmeye başladi oda hissetim cunku bana hep derdi mesafeli sevmek lazim ben onu cok severdjm kaybetmekten korkardim ama o diyodu bana tapmana gerek yok yani aradaki farka bakim ben onu seviyorum o zanediuorki ona tapiyorum neyse aylar gecti boyle herseye yok diyen kendi kafasina hore hareket eden hic bir şekilde yaklaşmayan kız artik bana o kadar samimi geldiki inanin canini istesem verir bende ayni şekilde o dereceye geldi seviyoruz birbirimizi hergun kavga ediyoruz ama akşamina geçiyor unutuyoruz ama benim icimde bir guvensizlik var niye bilmiyorum yani aslinda guveniyorum gercekten guvenilir bir kiz ama bende bir şey var Zamaninda 2 tane arkadaşimla cikti kisa sureli ama sonucta cikti dimi acaba ondan kaynakli olabilir mi ve şu an cok iyiyiz gelecek dusunuuoruz ama benim maddi sikintim var ve o Biraz maddi durumu iyi olan bir ailede Sizce devam etmelimiyim parasal konumuzu cozebilirmiyiz ve kac defa soyledim bak fakirim dedim Ben para gozmuyim sen olmadan hicbisey olmasin der para göz bir insan degil ama cok para harcar kendisini cok zengin gosterir yani Ben simdi ne anladim bu isten hicbisey sizde anlayamqzsiniz Neyse dis gorunuse bakan birisiydi ama konu ben olunca ilk baslarda vakiyordu ama şu an bakmiyor neyse dün gece buluşmaya gittim yaninda iş arkadaşı vardi Bana sarilmadı bile Yuzume pek bakmadi konusmadi da Onlar gidincede devam etti ama biraz konustu bana surekli kilo al kilo al diyor 1.76 boyum 61 kiloyum kilo alder surekli dediğim gibi gerek maddi gerek dış görünüş olarak ne yapabilirim bu konuda Yani arkadaşinin yaninda bana hic yuz vermedi bile sizce utaniyormu Abiler ablalar diz bu olaydan ne özet cikardiniz herkesin gorusu değerli lütfen yazarsaniz sevinirim herkese cok teşekkür ederim
Sevgilim benden utaniyor?