Arkadaslar dayanamiyorum artik?

4 yildir bir iliskim var onun yas 20 benim 18 hicbir zaman beni gerektigi gibi saygi duymamisti aldatmaya calisti dovdu beni birkac kez bende onu dovdum ama sonucta erkek o beni vuramaz oyle, hicbir zaman mesaj atmaz hicbir zaman aramaz... ben yazismaya seven biriyim her dakika bilmek istiyorum mesela sevgilim ne yapiyor nerdedir nasildir... o oyle degildi iste bilmen nasil da 3 yil oyle idare etim onla sonda kiymetimi anladim o beni aldatibiliyormus he bende instagram hesabi actim da orada birtane erkekle tanismistim her sefer yanimdaydi benimle konusuyordu sevgi gisteriyordu geceleri sabaha kadar kaliyordu benle benimle sevgili olurmusun sordugunda evet dedim olurum asik oldum... iste 1 yildir oyle yazisiyoruz sevgilimle ayrilmaya calistim cok kez yok hayir bunu bana yapamazsin kendini oldururum diye diye bagrimisti🥺 bende brakamadim onu 1 yil gecti 7 ay once beni nisanladilar onla herseye ragmen hayir diyemedim dedim tamam nisanalalim da belki iyi olur hayir yine ayni benim kalbimde zaten o baskasi var cok kafam karisik ondan 5 kez yine ayrilmaya calistim yakin zamanda hayir olamaz 4 yil sonradan bunu bana yapamazsin bilmem ne asil benim cesaret yok ayrilmaya korkiyorum diye ondan beni dovecek diye bilmem ne yapacak diye bazen dusunuyom da tek carem kacmak mi yoksa yok? Nisanliyim ama hic oyle hisetmiyorum sevmiyorum da onu artik boguluyor beni zorla dokunmaya calisuyor hayir diyorum ben ALLAHA ibadet etmek istiyorum oyle seyler olmaz nikah olana kadar... nolur yardim edin fikirleriniz ne ne yapmam lazim ikisinide aldatiyorum boyle... vicdanim hic rahat degil sevdigim biriyle cok kotu sey yapuyorum onu aldatiyorm o hep diyor giti mi o nisanlisi artik senle degil he evet evet diyorum bir cok kez kavga eti benimle artik dayanamiyorum onu kaybedecem diye korkudan yalan atiyorum he ayrildi benden ayrica nisanlim her haftada gelip bizde iki gun kaliyor bende o iki gun icinde yalan atiyorum o sevdigim adama diyom ki isim var hilmem ne gitmem lazim boyle oldu boyle oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Artik cocuk suohe etmeye basliyacak aslinda ben yalan atmak istemiyom onla onla evleneyim hersey soylicem ona nasil oldugunu ve nisanlim beni brakmadigini simdi tek carem kacmak mi bilmiyom param da yokmus birsegim de yokmus babamin paradan yasiyom ben...🥺 nisanlim geldiginde her seferinde onu engelemek ve sistem yaomak zorunda kaliyoeum telefondan hersey siliyorum o gelip gorse beni dover dayanamiyom artik🥺😪ALLAH icin biliyom hata yaptigimi nolur tavsiyeniz soyleyin
Arkadaslar dayanamiyorum artik?