- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılEskisi gibi olup olamayacağı konusu, birçok faktöre bağlıdır ve kesin bir cevabı yoktur. Ancak, bazı hususlar göz önünde bulundurularak bir değerlendirme yapılabilir.
İlk olarak, evliliğinizdeki sorunların nedenlerini belirlemeniz gerekiyor. Sorunların nedenleri, sizinle eşinizin arasındaki dinamikleri etkiler ve bu nedenle yeniden bir araya geldiğinizde karşılaşacağınız zorluklar konusunda fikir sahibi olmanızı sağlar.
İkincisi, evliliğinizi yeniden canlandırmak için neler yapabileceğinizi düşünmelisiniz. Eşinizle açık bir şekilde konuşarak sorunları ele alabilir, çözümler bulabilir ve birbirinize olan sevginizi yeniden canlandırmak için birlikte vakit geçirebilirsiniz.
Son olarak, ilişkinizdeki sorunlar büyük veya çözümsüz olduğunda, evliliğinizin eski haline dönmesi zor olabilir. Bu nedenle, ilişkinizi yeniden değerlendirmeniz, bir terapistten yardım almanız veya ayrılmayı düşünmeniz gerekebilir.
Evliliğinizdeki sorunların ne olduğuna ve bunları çözmek için ne yapabileceğinize bağlı olarak, evliliğinizi yeniden canlandırmak mümkün olabilir veya olmayabilir. Ancak, açık iletişim kurmak, birbirinizi anlamak ve sevginizi yeniden canlandırmak için çaba harcamak, evliliğinizi yeniden canlandırmak için önemli adımlardır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Evlilikte dışarıdan etkiler bazan sorun olabiliyor bunları aşmak için böyle ayrılıklar bazan yararliolsbilir sen düşünürsün o düşünür sevgi kırıntısı varsa döner yoksa ayrılıkla sonuçlanan durumlarda olabiliyor. Sende o sevgi tohumları var açık arada onu ara hatırlat özlediğini söyle mesajla falan ilet ileride düzelir insallah
09 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuğum zaman beni çok üzüyor. Allah'a bıraktım..
Soran+1 yılAnlayışsız ve üzerime geliyor
Soran+1 yılBir ay olacak... teşekkür ederim üzerine düşünmek ve bir şey yapmak istemiyorum artık
Soran+1 yılÖyle zaten farkındayım..
Soran+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uzaklık soğukluk getirebilir. Sma sesli ve görüntülü görüşmeler bu soğukluğu kaldırabilir de. Tekrar bir araya geldiğinizde her şeyin eskidi gibi yolunda olması, ikinizin birbirinize yaklaşımınıza, düşüncelerinize, hislerinize ve tabi ki arzularınıza bağlı. Her şey karşılıklıdır. Aşk isteyen daima kazanır. Aşkınız arzunuz bol olsun, kaptırma onu… 😎😃
24 Yorumla
Soran+1 yılO beni kaptırmasa iyi olur..
Soran+1 yılHayır ya ne alaka
+1 yılUzaklaşma sebebini bilmiyorum lakin eğer sevgi varsa yeterli tatminkarlık varsa bencillik yoksa tekrar eskisi gibi olursunuz ama bunlar olmuyorsa ya da samimi davranış yoksa tekrar eskisi zor yeni bi yaklaşım olur ama dikkatli olursunuz çünkü kırılan bir cam nasıl tekrar eskisi gibi olmazsa sizde de öyle olur ama temkinli de olursunuz dilerim her şey gönlünce olur
20 Yorumla
+1 yılTrapistlere bu konuda çok güveniyorum açıkçası.. çevremden gördüğüm izlenimler.
duyduğum deneyimler gerçekten çok olumlu yönde.. tabiki sizi de bir kadın olarak çok iyi anlıyorum bizde duygu yaratilmasi o kadar önemli ki.. tekrardan bu duygularin ortaya çıkarılmasi çok güç oluyo.. erkekler gibi düz gidemiyoruz.10 YorumlaHersey konusmaktan ibarettir ve birbirinizi anlamak iki tarafta kendinden ödün verirse zamanla atlatilir bu surecte sakin ama sakin siginacak bir liman arama yoksa isleri hepten cikmaza sokarsin... insan evladi kendini kandirmakta ustune yoktur guzel taraflarini dusun herkesin olumsuz bir yani vardir
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın zaten kimseyle alakam yok
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılolabilirsiniz hatta bu size de bağlı. ona biraz daha yaklaşın sıcaklığınızı hissetsin muhtemelen karşılık verir o da size.
14 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaşıyor ya bktan bir durum dua edin
- +1 yıl
tühh. edicem sizin için Dua İnşallah tekrar barışırsınız bir yuva kolay kurulmuyor böyle dağılmasın.
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
Allah sizden de Razı Olsun
Eğer kırgınsanız ve bu kırgınlıklar iyileşmezse bir şeyler eskisi gibi olmayabilir ama sadece zaruri bir uzaklıksa o döndüğünde her şey eski tatlı haline dönecektir bence.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGözden Irak gönülden Irak demişler. Birleşince ateşlenir tekrar sistemler
20 Yorumla
+1 yılBen tam tersi özler daha daha çok severdim sen hiç sevmiyorsun demek ki
31 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya ön yargıyla karar vermek yerine boş ver
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Soğumamaya calıs. İlişkini ve evliliğini sen kurtar..
10 Yorumla
+1 yıl'Güzel şeyler yazar mısınız' :)
Tamam :
Şey, bence kocan seni seviyor.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAraya soğukluk girdiyse senin fedakarlık yapman gerek ustune dus ilgilen
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen guzel sey duymak istiyorsun diye yalan diyemem ama su varki cok cok cok zor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan ben 10 ay suriyede gorev yapan adamı bekledim bekledikce dahada sevdim sen koynuna girdiğin adamla biraz uzak kaldın diye aşkınmı bitti şuna direk sevmiyorum desene
22 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍
Soran+1 yılHayır ya ön yargıyla karar vermek yerine boş ver
+1 yılÇözüm arıyorsan şu videoyu baştan sona izle
https://www.youtube.com/embed/x4RuXoEUxmQ00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarim her sey duzelir ama gercekden zor yasamis biri olarak soyluyorum bunu sana
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni bu derece nasil uzebilir akil almiyo gercekden varya
Soran+1 yılBazen ne yaptığımızı bilmeyiz ya o da öyle galiba. Allah hidayet versin
Cevap sahibi+1 yılSen onu oyle yorumluyosun ama isin asli Oyle olmuyo isde maalesef ki bu daha da uzucu anlatmak istersen dinlerim
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok yoruldum sadece dua eder misin
Cevap sahibi+1 yılTabiki ederim her zaman her firsatta b@ks@na bana bi sen
Cevap sahibi+1 yılOrdamisin?
Soran+1 yılEfendim
Cevap sahibi+1 yılBaksana bana bi ben ulasamadim sana sen y@z
Cevap sahibi+1 yılNerdesin be guzelim sen ya
Cevap sahibi+1 yılHmm
+1 yılMesafe engelinde soğuyorsan sevgin bitmiş sanırım. Kaldı ki siz sevgili değilsiniz karı kocasınız böyle şeyler gerçekten evlilikten soğutuyor.
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Konuşmuyoruz. Ayrılmak istemişti ama sonra istemedi de karışık kafası. Ben de beklemedeyim.. soğumak da benim yaptıklarıma rağmen onun davranışları. Aklıma sürekli kötü şeyleri geliyor. Beni o kadar yordu, üzdü ki.
Evlilikten soğuma. Güzel bir şey ama doğru düzgün biriyle evlenirsen.- +1 yıl
Peki sizin evliliğinizde doğru olan kim sence sen mi o mu?
- +1 yıl
Bilmiyorum samimi, güven veren insan çok az.
Soran+1 yılAslında ilişkimiz iyiydi. En başta birbirimizi çok seviyoruz ve ikimiz de ona göre bir şeyler feda ettik. Çabaladık. Bir ara ben bir şeylere takılıyordum. Son zamanlarda da o ama onun sorunu son zamanlarda ailesinin fikirlerine göre hareket etmesiydi.
Aslında bir şekilde karşılıklı sabır gösterdiğiniz birini bulman yeterli.- +1 yıl
Anladımm boşanacaksin sanırım
- +1 yıl
İşte insan kendi kararlarını kendisi vermeli sonuçta kazık kadar insan erişkin oluyosun.
Soran+1 yılHayır öyle düşüncem yok. Haklısın
- +1 yıl
Eee soğuduysan nasıl devam edeceksin.
Soran+1 yılDüzeltiriz bir şekilde..
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBence boşanıp yeni birileriyle evlenebilirsiniz insan her gün bal kaymak yediğinde bile ondan tiksiniyor ya öyle bir şeydir
025 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir niyetim yok
- +1 yıl
Bazen ne yaparsan yap eskisi gibi olmuyor ama bilgin olsun
Soran+1 yılBilmiyorum ne olacak..
- +1 yıl
Inşallah kurtarabilirsin bilmiyorum yalnızlık kötü ama mutlu olmadığın bir evlilik daha kötü
Soran+1 yılÖyle ama sabretmemiz gerek
- +1 yıl
Bilmiyorum ben 10 yıldır yalnızım kafam bazı konularda rahat ama yalnızlık da ayrı bir dert bazı şeyleri gördüm yaşadım aynı şeyleri ve Daha kötüsünü yaşamamak için bir daha kimseyi sevmek istemiyorum
Soran+1 yılKısmet o da emin ol
- +1 yıl
Bazı şeyler kısmet değildir Ben asla evlenebileceğimi düşünmüyorum sebeplerinde her zaman haklı çıktım en son evlenme amacıyla konuştuğum biri beni her şekilde evlilikten soğuttu
Soran+1 yılÖyle deme hayırlısı ya
- +1 yıl
Beni boş ver dediğim gibi ben evliliğini kurtarmaya bak Daha geçen gün Benim bir arkadaşım var boşanmanın eşiğinden döndü iki tane kız çocukları var Bir anlık bir sinirle Mahkemeye verip zor toparladılar
Soran+1 yılSevindim düzeltmelerine.. insanlar elindekinin kıymetini bilse keşke
- +1 yıl
Yani kaybettikten sonra anlami kalmıyor heleki ölümün her an geleceği şu zamanda
- +1 yıl
İyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum 😊🤲🙂
- +1 yıl
Uyuyun dinlenin bence
Soran+1 yıl🌸
Soran+1 yılBirazdan uyuyacağım teşekkürler..
- +1 yıl
Teşekkür
💛😇💜🤗🍫 - +1 yıl
İyi uykular 🤗
Soran+1 yılTeşekkür ederim sana da 🌺
- +1 yıl
Ben uyuyamıyorum . Canım sıkkın kayseriye geldim . İş için sen uyu kafana takma herşeyi biraz akışına bırak dinlen
- +1 yıl
Rica ederim hayırlı günler
Soran+1 yılSize de
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum saygılarımla hayırlı günler
+1 yılCinsel uzaklıkta dahilse aldatma gibi durumlar olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel yakınlıkta bile umurunda değildi
- +1 yıl
Seni umursamiyor demek ki eski ilgisini kaybetmiş , boş ver sende önüne bak seni düşünmeyeni düşünme
- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılNeden güzel şeyler yazalım. Olumsuz konuşunca olumsuz mu olucak?
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü hissediyorum ümidimi kaybetmek istemedim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlay güzel değil ki güzel seyelr yazılsın çok ısmarlama olmuş
014 Yorumla
Soran+1 yılTeskin edici şeyler
- +1 yıl
Uzaklaşma nedeni ne neden öyle oldunuz?
Soran+1 yılAyrılmak istemişti ama sonra istemedi de karışık kafası. Ben de beklemedeyim.. soğumak da benim yaptıklarıma rağmen onun davranışları.
- +1 yıl
Neden ayrılmak istedi kafasını karistirsn olaylar dizisi ne
- +1 yıl
Kolay alınacak bir karar değil boşanmak çünkü
Soran+1 yılBizim hatamız en ufak şeyde olmuyorsa ayrılalım demekti. Ailesinin kafasına çok gidiyor son zamanlarda. Beni olmadığım biri gibi görüyor. Elindekinin kıymetini bilmiyor umurunda bile değil
- +1 yıl
Aile giriyorsa karışıyor ortalık ailesinin kafasına giden erkekte zorluyor evliliği kendinin aile olduğunu görmüyor. Sende bir ailesin sonuçta
Soran+1 yılGüzel söyledin umarım o da anlar
- +1 yıl
Anlar umarım seni daha fazla yormaz çünkü evliliğini kurtarmaya çalışan bir kadinsin taktire şayan
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
- +1 yıl
Bi nezbe iyi hissettirdiysem ne mutlu
Soran+1 yıl🌺
- +1 yıl
İyi geceler o zaman size umarım her şey gönlünüzce olur
Soran+1 yılİnşallah. Size de iyi geceler
Bizim de 8 ay oldu neredeyse görüşmeyeli meraktayım
05 Yorumla
Soran+1 yılUmarım istediğiniz gibi olur
Soran+1 yılAllah'a sığınıyorum.. aklıma hep kötü düşünceler geliyor. Bana yaptıkları
Soran+1 yılboş ver ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemelde sevgi varsa daha güzel olacaktır yanyana geldiğimizde
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaraya srnden yana soğukluk girdiyse bir daha asla eskisi gibi olmaz. kusura bakma, güzel şey yazmadım, ams gerçek bu.. bunu sende biliyosun bence🤷♂️
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayrıca , kapılmaya açık bir durumdasın😉
Cevap sahibi+1 yılsenin hiç cevap verdiğin yok ama yorumlara🤷♂️
Soran+1 yılHayırlısı. Kapılma falan yok
Cevap sahibi+1 yıltmm🙏
Cevap sahibi+1 yılyokta.. açıksın kapılmaya
Soran+1 yılYa saçmalama
Cevap sahibi+1 yılpeki. sen öyle diyosan🤷♂️bigün biri bunu yazmıştı dersin
Bu sizin bakış açınız göre değişir kusur görmek isterseniz soğursun, yakınlaşmak isterseniz buna göre bakarsınız kusurları örtün lütfen..
01 Yorumla
Soran+1 yılGörmemeye çalışıyorum bu yüzden onu hiç düşünmemeye çalışıyorum çünkü bana yaptıkları o kadar ağır ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaptı kardesim? Neydi sorun ve nasıl uzaksiniz?
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcınız olsun.
Soran+1 yılAyrılmak istedi sonra istemedi garip bir durumda kafası karışık hiçbir şey de olmadı ama daha büyümemiş demekki saçma sapan şeyleri sorun eden bir insan. Allah hidayet versin
Cevap sahibi+1 yılBir araya gelince tatli bir yakınlık olmadı mi? İnsan özler ya
Soran+1 yılKarşısında acı çekerken bile gelip bir başımı okşamaktan yoksundu Allah merhamet versin
Cevap sahibi+1 yılEvet merhamet yokmus. Uzuldum okurken Rabbim yardımcınız olsun
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi misiniz?
+1 yılsogumaman lazim kafanda tut onu dusun ara sor bu devirde iliskilere onem verilmiyor pat ayril pat baska biseyler hic kurtarmaya yonelik bisey yok bence esinle konus bu durumlari
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok uğraştım uğraştıkça da daha kötü oldu oluruna bıraktım
+1 yılKisiden kisiye degisir ama ben sogudum birisine geri isinamiyorum asla:/
10 Yorumlalişkiniz zaman aşımına uğramış. İki taraftan birinin aldatması ve diğer tarafında bunu yakalaması lazım eski heyecan için
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamakta zirvedesin
İçinizden adım atmak gelmiyorsa, ondan da umudunuzu kesmiş durumda iseniz geçmiş olsun diliyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya gelse falan ben unuturum tüm yaptıklarını..
Soran+1 yılNapiyim
Seviyorsan olabilir askeri polis filan mı şehir dışında mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sorunlar var
+1 yılAranızdaki enerjiye bağlı. Evliliğiniz yıprandıysa zor
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir sorunumuz yok ama evet ben çok yıprandım..
- +1 yıl
O zaman eskisi gibi olmayı bekleme tecrübeyle sabit. Oldurmaya çalışmak daha çok yıpranmana sebep olacak
Soran+1 yılBilemiyorum
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı
+1 yılbiraz zor da olsa olurusn ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Olabilir niye olmasın
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın , heyecan katın..
cokta guzeL olucak
00 Yorumla
+1 yıl:// neden böyle oldunuz
18 Yorumla
Soran+1 yılKafası karışık ayrılmakla ayrılmamak arasında amaan sıkıntı ve uzun mesele
- +1 yıl
Çocuk var mı. Umarım her şey düzelir ya. İnsan nasıl mutlu ise öyle devam etsin
Soran+1 yılYok ama inşallah
- +1 yıl
Hayırlısı umarım 😊😊 çocuk olunca belki aranız daha iyi olur
Soran+1 yılÇocuğa öyle bakmıyorum hem zaten o da istemiyor.. üzüldüm ya yine neyse hayırlısı
- +1 yıl
Anlıyorum seni yine de sıkma canını. Anlatmak istersen dinleyebilirim
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
+1 yılNeden uzaksınız sebep ne
03 Yorumla
Soran+1 yılSorunlarımız var
- +1 yıl
Umarim en kisa surede cozersiniz
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılUzağız derken duygusal sogukkukmu
02 Yorumla
Soran+1 yılHer şekilde
- +1 yıl
Ozaman sonuç belli
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yani yatak odan soğuksa evlilik biter
02 Yorumla
Soran+1 yılher şey onla bitmiyor emin ol. Gayet iyi olmasına rağmen umurunda bile değil
- +1 yıl
Evlilikte malesefki çoğu şey ondan ibaret
+1 yılNeden uzaksiniz? İş geregi mi yoksa ayrı misiniz..
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemişti ama sonra istemedi de karışık kafası. Ben de beklemedeyim.. soğumak da benim yaptıklarıma rağmen onun davranışları.
- +1 yıl
Sen ne yaptın?
Soran+1 yılYa bi şey yapmadım her şeyi sorun olarak görüyor
- +1 yıl
Herşeyi sorun ediyorsa işin çok zor asla uyum sağlanmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe zamandır uzaksınız
010 Yorumla
Soran+1 yılBir ay olacak
- +1 yıl
Peki daha çok uzun sürecek mi?
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Eğer uzun sürerse ve senin gözün dışarıya kayarsa kıyamet kopsa eskisi gibi olamaz
Soran+1 yılAllah etmesin ya
- +1 yıl
Allah eder etmez bilmiyorum ama doğrular her zaman incitir
Soran+1 yılHayır her şeyin farkındayım. Hayırlısı
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Maşallah ☺☺
+1 yılFarklı şehirde misiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama o manada değil sadece
- +1 yıl
Anladım yorum yapmak isterim müsadenle
Soran+1 yılburada yazabilirsin
- +1 yıl
T k p edemez misiniz rica etsem
- +1 yıl
Tebrikler
+1 yılEskisinden daha iyi olursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Neden uzaksınız ne oldu ki.
05 Yorumla
Soran+1 yılİkimizin de fedakarlıkları var tabiiki.
Soran+1 yılHayır ben onun bu davranışlarıyla soğuyorum. Kıymetini bilmiyor elindekilerin. Ama sorunu çıkaran oydu. Her şeyi sorun etti. Allah hidayet versin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzak olmanızdaki sebeplere bağlı
00 Yorumla
+1 yılBaşka hetecanlar seni dürtebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaşandığına ve sebeplerine göre değişir
00 Yorumla Umarım olur knka ne diyelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey eskisu gibi olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılSogmuşken ısıtıcı lazım 😂😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olabilir düzeltebilir size bağlı bu
00 Yorumla
+1 yılAsla olmuyor maalesef bu konu uzmanlık alanım
00 YorumlaZor.. uzaklik girdiyse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilirsiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanmam başkası mı var
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiikide
Gizli Üye(25-29)+1 yılacı bi durum ya hemcinslerime üzülüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYa Allah aşkına anlamadan saçma sapan kanılara varmayın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka bir erkekle konuşuyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiikide
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılZorrr
10 Yorumla Pozitif düşün iyi şeyleri kendine çek ✨✨
10 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler