İntikam için çocuğun kuzeniyle sevgili olsam ağır mı olur? Ben mi suçlu duruma düşerim?

Arkadaşlar bu çocuk benim sevgilim falan değildi hatta ben ona yaklaşmadım bile. Gençlerin takıldığı bi parkta tanışmıştık ailecek kuzenler kardeşler falan gelmişlerdi. Çok kafa insanlara benziyolardı horon falan teptiler bayaa eğlendik. O çocuk bi şekilde hep benim yanıma gelip benimle konuşuyordu. Gecesine numaralaştık grup açtık o tayfayla. Kız kardeşi falanda sürekli bizi yakınlaştırmaya çalışıyordu. Gruba O gün çekilen fotolar atıldı. Şimdiye kadar çocuktan hiç etkilenmedim ama bi foto vardı biz arka kenarda oturuyoruz ben başka yere bakıyorum o bana bakıyomuş hemde öyle bakıyo ki 40 yıllık aşık gibi. Arkadaşlarımla konuştuk beni bayaa gaza getirdiler bu çocuk aşık kaçırma cart cırt. Bi hafta konuştuk arkadaşça ama aramız çok iyiydi. Sonra bu dedi ki ben nişanlıyım. ZOORRT. Ben bozuntuya vermedim ben seninle o anlamda konuşmadım ama sen beni farklı düşünmüşsün nişanlın için konuşmamamız daha iyi olur dedim. Bu çocuk ayrılıcam aileler yüzünden falan dedi tınlamadım cevap vermedim. Ama çok sinirlendim. Kardeşi falan da çok umut verdiler bu ne demek ya. İntikam almak istiyorum. Çocuğun kuzeniyle zaten konuşuyorduk arkadaş olarak hatta onla daha yakındık arkadaş olarak. Kuzeninin de benden hoşlandığını hissediyorum. Aslında bende baştan beri kuzenini beğeniyorum ama o foto çok karıştırmıştı kafamı. Şimdi o çocuğun kuzeniyle bi yola girsek ağır mı olur? Ben mi kötü duruma düşerim nolur yardım edin. Çocuk nişanlı olduğunu hiç belli etmedi kız kardeşi de öyle sürekli yakıştırma yaptılar

İntikam için çocuğun kuzeniyle sevgili olsam ağır mı olur? Ben mi suçlu duruma düşerim?