Sevdiğim adamn karısı beni rahatsız ediyor. Sevdiğimin arkasında durup ayrılmasına göz yummalı mıyım yoksa kararım aynı kalmalı mı?

Merhaba arkadaşlar. 6 aylık ilişkim vardı ilk aylarda evli olduğunu bilmeden görüşüyordum ve çok aşık oldum. Daha sonra evli olduğunu öğrenince ayrılmak istedim fakat beni bırakmadı bir süre daha görüşmeye devam ettik. Olumlu bi sonu yok diye bu süreçte kendimden soğutmaya çalıştım yeri geldi ilgiye boğdum yeri geldi çok soğuk ve ters biri gibi davrandım fakat sevgilim asla peşimi bırakmadı. Kendisi evde çok huzursuz olduğu için sürekli dışarıda arkadaşları ile takılan bi insan. Ben olmadan öncede böyleydi belki ayrılmak kafasında yoktu ama ben olmasamda eşini görmek eve gitmek istemiyordu (anlattığına göre eşi çok çirkef ve huzursuz eden bir insan). Buna rağmen yalan olma ihtimaline karşı hep uzak kalmaya çalıştım ve eşine çocuklarına itmek için olumlu konuştum denemesini eve bağlı kalmasını söyledim defalarca fakat bırakmadı huzuru sevgiyi bende bulduğunu söyledi ve olanlar oldu. Ben bu şekilde uzak durduğum için günlerdir içiyordu ve herşeyi söyleyip ayrılacagını söylüyordu yine ciddiye almamıştım standart evli erkek yalanıdır belki diye.. Ama doğruymuş. Eşine ayrılmak istediğini ve onu sevmediğini haykırmış. Kadında beni aradı etmediği küfür ve tehdit kalmadı. Sanki evliliklerinde her şey yolundaymış da ben ayırmışım gibi konuştu çokta üzüldüm bu durumdan rahatsızım. Nasıl bir yol izleyeceğim konusunda fikrim yok ve fikir yardımına ihtiyacım var.. Maalesef adamı seviyorum ama çocuğu olduğu için çocuğu yüzünden birliktelik düşünmüyorum. Öte yandan küstahca bulabilirsiniz ama sevginin olmadığı yerde ne kadının ne erkeğin kendini çürütmesini de kabul edemiyorum... Kafam çok karışık.. Ayrılığın normal olduğunu kabul edip ona kollarımı açmalı mıyım? Yoksa ayrı ve iletişimsiz kalmaya kendimden itmeye devam mı etmeliyim? Rahatsız eden eşine karşı ne söylemeliyim?

Sevdiğim adamn karısı beni rahatsız ediyor. Sevdiğimin arkasında durup ayrılmasına göz yummalı mıyım yoksa kararım aynı kalmalı mı?