Her gün bira içen eş düzelir mi?

24 yaşındayım eşim 35 yaşında. Sürekli her gün bira içiyor. Ben bunaldım artık. Ailemin yanına gitmek istiyorum. Ama kaçarak evlendiğim ve üniversitemi bitiremedigim için onların yanına gitmeye de korkuyorum. Onlara bitirdim dedim korkudan. Ancak eşimle evlendigimden beri okuluma gidemiyodum. Muğlada okullum. Eşim okulu bitirsem de öğretmenlik yapamazsın diyor. Çok üşengeç ve dikkati dağınık biri olduğumu biliyor. Ama bu böyle nereye kadar gidecek? Sürekli onun eline bakıyorum. Babasi vefat etti oradan avukata 20 bin ödeyipde 300 400 bin lira alacak. Manevi tazminat davası açıp. Ancak ben onu da istemiyorum. Para ile mutlu olmuyorum ben. Ben aile evime gitmek istiyorum evi terk edip. Çünkü bu adam düzelmez. Habire bira içiyor. Ölene kadar bira içer bu. Çocuğuum yok. Her günün ise gidiyor. Çabalıyor. Ama o da yoruldu artık. Birde çok kıskanç biri. Ben bunaldım. Evi terk edeceğim ama annem babam gerçekleri öğrenince inşallah kovmaz evden. Anlarlae beni. Onlari ezip gittim , evlendim. Sizce evi terk etsem nasıl olur?

Her gün bira içen eş düzelir mi?