Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu
Huyu ve karakteri iyi olmayan beyinsiz biriyle sırf fiziksel özellikleri ve maddi durumu çok iyi diye bir gelecek düşünürmüsünüz?
Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu
Huyu ve karakteri iyi olmayan, sevmeyi ve sevilmeyi bilmeyen, beyinsiz biriyle sırf fiziksel özellikleri ve maddi durumu çok iyi diye bir gelecek düşünürmüsünüz?
Bazı kızlar maalesef düşünürdü ama normalde olmaması gereken bir şeydir. yani para ve zenginlik tabi ki hayatımızı devam ettirmek yaşamak için gereklidir ama ilk öncelik bu olmamalıdır çünkü genel olarak karaktersiz bir insan ile evlendiklerinde acı çekebilir veya üzülebilirler. bu yüzden de en mantıklısı gerçekten kalbiniz ile sevdiğiniz biri ile evlenmektir bence. ama herkesin kendi kararı tabi ki ben böyle bir kadın ile evlenmem.
Haklısın teşekkürler
En önemli özellik huyu ve karakteri iken bir başka durumu inan hiç dikkatimi çekmiyor. Huyuna , uyumuna , aklina tavrına , düşünce şekline bir çok tavrı önemli benim için.. maddiyat en sona bakacağım konu onadan bakmiyorum zaten;)
Ne yazık ki şu anda insanlarda özellikle ilk seçenek boy takıntısı olmuş❗️İkincisi de maddiyat. Teşekkürler.
🙏
Benim için bir insanda olması gereken en büyük özellik karakterinin kesinlikle sağlam olmasıdır huylarının olabildiğince iyi olması çok önemlidir Huylarını karakterini davranışlarını beğenmediğim insan ile arkadaşlık kurmam
Zaten mantıklı bir insanın değer vermesi gereken ilk şey karakter olmalı. Teşekkürler.
Bir insanla sadece sevdiğim için ve karakteri düzgün olduğu için evlenirim sırf zengin yakışıklı diye değil, duygum olmadığı bir insanı hiç bir şey uğruna çekemem
Kesinlikle katılıyorum çoğunda ise boy ve maddi takıntı var maalesef ❗️
Aynen yok boyu şu kadar olmalı yok balık etli olmalı, sarışın esmer falan filan çoğu kişi artık cinsellik odaklı bakıyor sevginin bir önemi kalmadı sonra da neden kısa sürüyor yürümüyor diye şikayet ediyorlar
Maalesef eş ya da sevgilimi yoksa ev araba mı seçiyorlar belli değil 🙂
Cevap
1Cevap
Beyinsizse isterse dünyanın en yakışıklı kişisi olsun işim olmaz, tahammülüm de olmaz...
Karakteri sorun değil mi❓️
Beyinsizse zaten hepsini kapsar...
🙂 teşekkürler👍
Ricalar...
Hayır
Bencede
Aklımın ucundan bile geçmez.
Böylede olmalı zaten 🙂
Katiyen hayır, uzak dursun
Aynen öyle 👍
Hayır
Bencede, teşekkürler 👍