Sarılmak çoğu zaman iyi hissettirir.. Bazen sevgiline bazen arkadaşına sarılırsın.. Ama insan sarılmaya neden ihtiyaç duyar ve sarılmak istediği zaman sarılmalı mı?

Sarılmak çoğu zaman iyi hissettirir.. Bazen sevgiline bazen arkadaşına sarılırsın.. Ama insan sarılmaya neden ihtiyaç duyar ve sarılmak istediği zaman sarılmalı mı?

Tam olarak net bir yorum yapamıyorum ama bazen ihtiyaç duyuyorsun çünkü seni dünyada kopartacak iyi hissettirecek ve daha güçlü devam edecekmişsin gibi hissediyorsun
Mutlu ettiği için. Kucaklaşmalar, çok hızlı bir şekilde oksitosin seviyesinin artmasını sağlar, bu artış da yalnızlık, izole edilmişlik ve öfke gibi duyguları tedavi eder. Kucaklaşma süresini biraz uzatmak ise serotonin seviyesini yükseltir, ruh halini yükseltir ve mutluluk hali yaratır. Sarılma bağışıklık sistemini güçlendirir. Göğüs kafesinde hissettiğiniz hafif baskı, Solar Plexus Çakranızı harekete geçirir. Bu da vücudun beyaz kan hücresi üretimini dengeleyerek, sizi hastalıklardan koruyan timüs bezini harekete geçirmektedir.
Sarılmak bana güvende olduğumu hissettiriyor o yüzden ihtiyaç duyuyoruz. Ben birisine içten bir şekilde uzun uzun sarıldığımda enerjimi ona aktardığımı hissedebiliyorum
Teşekkürler
İnsana şefkat duygusu veren bir sarılma iki kişi arasında güven ve emniyet duygusu sağlar. Bu da dürüst ve açık bir iletişim sağlanmasına yardım eder.
Cevap
5Cevap
Kaç yaşında olursak olalım bazen küçük bir çocuk gibi saçlarımızın okşanıp şefkat gösterilmesine ihtiyacımız oluyor..
Nedenini bilmiyorum ama cidden sarılmak ihtiyaç. Bunu yanımda kimse olmadığı zamanlarda farketmiştim
Sarılmayı seviyorum bana aşık bir adama ömür boyu sarılırım
Sarılmak bana çok iyi geliyor ama sadece sevdiğim insanlara
Bnde cok istiyorum hatta bagira bagira aglamak. bide
Ağlatır bu yorum beni
Agla kardesim agla bnde agliyorum😭😭😭
Valla ben sarılırım sana üzülme yeter.
Canimsin🌺
Sen de sen de
zayıf olduğu zaman güç yetiremediği zaman sarılmaya ihtiyaç duyar
Ben pek ihtiyaç duymuyorum
Şu yaşıma kadar bir kişi bile sarılmadı yahu
Daha çok hiç tanımadığım birine sımsıkı sarılmak istiyorum😶