Senin için sarılmak da bir ihtiyaç mıdır? Ve sarılmanın sende yarattığı etkiyi üç cümle ile açıklar mısın? Bu arada sarıldığınız veya sarılmak istediğiniz kişi veya canlı fark etmez.
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.
Pek sarılmaya ihtiyaç duymadım duysam da gidip birine sarılmam. En son birine kendim sarıldığımda onun ihtiyacı vardı. Yeğenlerim hariç onlara sevgi göstermede cömertimdir.😃
Sarılmalar, şefkatli ve masum olduğunda güzel ve sevimlidir; o zamanki sıklığı ise besleyici ve paylaşımcıdır. Sarılmalar bir sevgi göstergesi ve bir tür enerjisel birleşmedir, her insanın yükü diğerinde ve kendisinde yüklenir ve boşaltılır. Bir nevi güzel enerjilerin ve rahatlığın paylaşımıdır. Diyelim ki bu ihtiyaç her insanda mevcuttur ama sarılmak, kendinden vererek ve diğerini karşılayarak yapılan bir bırakma eylemidir; iki kişi bunu yaptığında kendimizi yeniden şarj olmuş hissederiz, esenlik ve doluluk getirir. Gerçek bir sarılma, sık sık yapıldığında kişiyi tek seferde yeniler çünkü bir ozmos vardır.
Evet, sarılmak bence bir ihtiyaçtır. İnsan bazen kelimelerle anlatamadığı duyguları, bir sarılma ile ifade edebilir. Sarıldığımda, dünyadaki her şeyden biraz uzaklaşmış gibi hissederim, güvenli ve huzurlu bir alan yaratılır. Bir an için her şeyin doğru olduğu, her şeyin yolunda gittiği bir dünyada oluyorum. Bu yüzden sarılmak, bazen en çok ihtiyacımız olan şeydir.