Aşk İlişkileri Sanal sevgiliniz oldumu? sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sanal sevgili istiyorum aşkı sevgiyi sadece sanaldan paylaşabileceği mız olurmuki himm? Sanal sevgiliniz oldumu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır olmadı internet üzerinden kurulan ilişkilerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum Benim ilişkim telefon üzerinden olmamalı İstediğim zaman görmek duymak görüşmek vakit geçirmek isterim duygularını hissetmek duygularımı hissetmesini isterim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Hiç sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Flört oldu ama sanaldan iş olmaz illa sanal ile başladı ise biran önce buluşma olmalı 0 0 Yorumla
Melikelilaa Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Evet oldu da neden sadece sanalda kalsın istiyorsun 0 1 Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Uzaktan sevme vazla acı vermez yakın olunca dikenler batabiliyor Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olmadı, flört oldu 0 3 Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Ne dersin olunabilirmi Yorumla madina1 +1 yıl Sanmam Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl 🥺😔 Yorumla
karadünyada Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Keşke olmasaydı 0 3 Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Kötü olmuş sanırım sıkıntı neydi Yorumla karadünyada +1 yıl İnsan güvenemiyor işte Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Zaten oyuzden sanal diyorum insanlar bir birini Real olduğu kadar kuramaz o gözükmeyen gizlenen dikenler batmaz Yorumla