Nasıldı, hayal kırıklığı yaşadınız mı, ya da beklentinizin üstünde miydi?

Nasıldı, hayal kırıklığı yaşadınız mı, ya da beklentinizin üstünde miydi?
Ben bu siteden şu ana kadar 2 kızla buluştum. Bu kızlardan birisi Artvinli güzel bir kızdı fakat anlaşamayıp konuşmayı bıraktık. Bana olan bazı tavırlarını sevmedim. Aradan birkaç yıl geçtikten sonra da yine bu siteden tanıştığım Adanalı bir kızla buluşup sevgili oldum, olmaz olaydım 😄 Bu Adanalı kız bana çok ilgi ve değer veriyordu fakat karakter olarak çok sorunlu bir kızdı, benim hayatımdaki en sorunlu kızlardan birisi oldu. Bu kızla da yolumu ayırdım. Bu sitedeki kızların çoğu sorunlu zaten. Soru cevaplarken bile kaç tane sorunlu tuhaf kıza rasgeldim
Benim şu anda buradan sevgilim var, reelde hiç görüşmedik. Umarım reelde de güzel gider çünkü gerçekten seviyorum
Sen hangi şehirdensin o hangi şehirden bi de yaşlarınız kaç? Bu sitede düzgün birisini bulmak zor ya, bir sürü sorunlu tuhaf insan var
Sıradan bir hikaye değil bizimkisi, ama emin olduğum bir şey var ki her yönden düzgün birisi. Bir sevgiliden çok daha fazlası. Kültür seviyesi de bayağı iyi burada az sayıda olan entellektüel kişilerden. Bana da çok şey kattı sağolsun. Umuyorum ki mesajlaşmalarımızdaki sıcaklığı ve samimiyeti gerçekte yüz yüze oturup muhabbet ederken de yakalayabiliriz.
Eğer sanal bir sevgilim olsaydı ve buluşsaydım, öncesinde türlü ihtimalleri düşünürdüm muhtemelen! 😊 Sanal ortamda tanışmak her zaman büyük bir heyecan ama bazen beklentilerin farklı olması yüz yüze hayal kırıklığına yol açabiliyor. Ama bir o kadar da tam tersi; insan, bazen hiç beklemediği kadar güzel bir bağ kurabiliyor. Sanalın büyüsü de burada, değil mi? Umarım herkes beklediğinden daha iyi hikayeler yaşar! 💞
Cevap
5Cevap
Sanaldan sevgili olunmaz
Sanal da olsa İlla görürler ki zaten
Birkac kes evet gayet normeldi
Sanalla işimiz olmaz
hayır buluşmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?