Arada kalmaktan cok yoruldum?

üc senedir iliskim var arkadaslar sevdigim bey türkiyede bense almanyadayim. Uzaktan da olsa akraba oldugumuzdan annemgil hic bir zaman sicak bakmadi benim iliskime. Sevgilim türkiyede oturmamizi istyor ben de iliskinin basinda ona tamam demesem de o güveni verdigim icin arada kaldim. Ailemdeki herkes bana o gelsin sen orada yapamazsin gibi laflar ediyor haklilar cünkü cok zorlanicam ve belkide dedikleri gibi yapamiycam. Sevgilim de ama buraya gelmeyi red ediyo ben cogu kez konusmaya calisdim ama ikna olmuyor. Annem de bana babam ögrendikden sonra sevgilimle konusmasini istiycek ve eger gelmezse bana da ayrilmami söylüyor. Ben gercekten ne yapicami bilmiyorum arada kaldim. Biz birbirimizi cok seviyoruz evet ama sevgi bazen yetmiyo bazen fedakarlik gerektiginin farkindayim. Ve eger herseye ragmen gelmiyorsa bana bizim icin fedakarlik yapmiyors mecburen vazgecmek zorunda kalicagiminda farkindayim ama korkuyorum. Onun cevabindan vazgecmesinden olacaklardan Cok korkuyorum. Rüyalarima yansiyor artik arada kaldim ve ne yapmam gerektigini bilmiyorum
Arada kalmaktan cok yoruldum?