Yoruldum bıktım usandım artık bu ülkede yaşamaktan?

Merhaba dostlar bu sitedeki bir çok kişide benim gibidir büyük ihtimalle bu ülkede yaşadığımız rezillikleri birçoğunuz biliyorsunuz zaten örnek verecek olursam; sözde kanunlar var ama uygulanmıyor, akın akın mülteciler geliyor ve gelmeyede devam edecekler, suriyeliler kadınlarımızı t*cavüz ediyor, işçiler hak ettiğini alamıyor, saçma sapan yasaklamalar, heryer serseri dolu, ekonomi çökmüş durumda niye kimse ufacıkta olsa hala sesini çıkarmıyor o kadar doluyumki söyleyemiyorum içimden gelenleri ulan bu kadarmı ezik bir toplumuz avrupa erdoğanı kıskanıyor neden biliyormusunuz? Bizim gibi cahil bir toplum elinde olmadıkları için onların halkı koyun değil çünkü avrupada en küçük bir zam olsun veya herhangi bir uygulamaya yasaklama getirsin halk ayaklanır ülke savaş alanına döner ama bizim millette o kapasite yok neden çünkü biz g*rizekalıyız özgürlüğümüz tamamen kısıtlandı bu ülkedende artık bi b*k olmaz bunuda bilin ama bir yolu yokmu bu ülkeden kaçmak için şansı olan gitsin dostlarım boşuna bu ülkede eziyet çekmeyin biz çekiyoruz siz çekmeyin

Yoruldum bıktım usandım artık bu ülkede yaşamaktan?