İlişkide sevgilinin geçmişini unutamayınca ne yapmalı?

Selamlar, sevgilimle yaklaşık 2 aydır çıkıyoruz ama aşk dolu bir ilişki olduğu bizi tanımayan insanlardan tarafından bile “ Çok yakışıyorsunuz, çok farklı bakıyor sana. “ dedirttiriyor ama ufak bir sorunumuz var.
Normalde geçmişi asla kurcalamam, umrumda olmaz ve rahatsız etmez ama kendi geçmişimde farksız olmamasına rağmen kız arkadaşımın geçmişi beni çok rahatsız ediyor, bir aktivite yaparken aklıma geldiği zaman sinir küpüne dönüşüyorum ve geçmişi tetikleyecek bir tavrı da yok, ama unutamıyorum.
Normalde her hareketimi alttan alır, sinirime gitmez, sinir hastalığım olmasına rağmen beni sakinleştirebilen bi kız kendisi, anne edasıyla yaklaşıyor, bana bakışını görseniz gözleriniz dolar, saf sevgiyi hissettiriyor, evlenmek istiyor ve bana bir şey olacak, bize bir şey olur diye ağlıyor, hastanelik olduğunu biliyorum.. her neyse.

Dün gece sinirimi tetikleyecek bir şey yaşadık, geçmişi hakkında bir yemin etmesini söyledim, edemem dedi. Hoş sinirlenmek için yapmıştım.
Dün gece ani bir sinirle “ S-ktir git benden önce nasılsan öyle ol. “ dedim, engelledim.
Sabah uyandığımda engellemediğim tek yeri bulmuş, yazmış “ Sen ciddi misin? bu nasıl bi’ kabus? “ diye, afalladım hani.. ne yapmalıyım bilmiyorum.

Öncelikle kızın geçmişini nasıl unutabilirim, kendimi nasıl affedebilirim bu konuda? Nasıl güven kazanabilirim, ne yapmalıyım?

** Lütfen kızlarda cevaplasın, erkekler benim gibi düşünürse işimiz yaş.. **
İlişkide sevgilinin geçmişini unutamayınca ne yapmalı?