Buluştuğumuz zaman yaptığı pintilikle beni kendinden soğutan flörtüme buluşmadan sonra onu açık açık istemediğime dair konuşsam da beni alttan almaya devam etti. Ama o pintiliği beni tamamen soğuttu. Şimdiyse her gün mesaj atar oldu. Onu sürekli tersleyip “Git başımdan, ben sana bana yazma demedim mi, istemiyorum seni” deyip duruyordum. Bugün “Neden hakaret etmeden duramıyorsun” demiş. Halbuki hakaret yok, “Git başımdan, seni istemiyorum” diyorum adama ama gitmiyor. Sizce ne yazmalıyım? Karakter ve tip olarak hiç mi hoşlanmadın derseniz o kadar da değil onlardan hoşlandım ama pintiliği ve iki üç tane daha hareketi onu benim gözümde bitirdi. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir sonraki buluşmada hesabı o ödesin
Onda o idrak yeteneği olsa en başından bunu yapmaz zaten. Yanındaki kasını kendinden ayıran erkekten hayır gelmez kimseye
Sana bir anımı anlatayım. İnternette anonim bir siteden bir cocukla tanıstım birlikte bir mekana gittik yemeği yerken konu konuyu actı ben hesabı ödemeyen kızları hic sevmem gibi acayip sacma sapan konusmaya basladi ben orada caktım mevzuyu neyse ödeme noktasına geldik kasadaki görevliye dedimki hesap yarı yarıya olsun sonra ödemeyi yaptık ben eve gidiyorum dedim baska mekana gecmedik hersey normal gibi davrandım eve geldim cocuk yazıyorda yazıyor bu arada ben ona göre cok güzel bir kız kalıyorum ama o erkek olarak ortalamanın altında bunu ciddi olarak söylüyorum bana yazıyor iste bir sonraki bulusmayı nerde yapalim iyimisin nerdesin bende engeli bastım gectim öyle kaldı
Pintilik derken nasıl bir olay oldu 🤔
Pintilik işte bildiğin. Yemeği yarı yarıya bölmek istedi. Ben bunu arkadaşlarımla bile yapmam. Halbuki kahveyi tatlıyı ben ısmarlardım ödeşirdik. Pahalı bir yemek olsa yine içim yanmayacak. 100 lira lan 100
Haklıymışsın sustum 😂
Sana baktıkça küfredesim geliyor 😃 yazdım🤣🤣🤣
Direk sövseydin niye uyarıyorsun önden adamı 😂
😂😂😂😂😂😂😂
Daha başarılı date sorularında görüşürüz umarım 😂
Pintilik yapmasa fena değildi ama o bitirdi gözümde valla. Ulan adama kadının yanında hele de kadın için pintilik yapmak hiç mi hiç yakışmıyor ulan utanmıyorlarda hiç ha erkeklik kalmamış herhalde hiç bu devirde. Ulan o kadın seninle nasıl ilişki yaşasın andavalcık? Sen yanındayken benim gibi elin minibüs şöförüyle (sende bozuk olmadığı için!!! Hiç çekemez ya bankadan çünkü!!!) hem de ikinizin parasını kendi veriyorsa, bi yemeği bile yarıya böldürüyorsun kendisi garsonun birine sen dururken hesabın yarısını vermekle uğraşıyorsa, bu kadın sana nasıl yaklaşsın güvensin sevsin de ilişki aşk yaşasın, sen araya bir sürü duvarlar ördün ki zaten? Kadını zaten kendinden ayırdın, andavalcık?
Valla ben apar topar çıktık cüzdanı unuttum diye hatuna harcasın verdiğim kartı uzattı bana diye o gün uyuyamadım 😂
Anlamadım sksmkdmd
Biraz saçma devrik bir cümle kurmuşum ben bile anlamadım s. et 😂
Parası yoktur belki
Çağırmayabilirdi ya da erteleyebilirdi o zaman 🤔
Haklısınız kendini düşürmüş
Bizde onu tartışıyoruz burada 😂
Kanka düşündüm düşündüm bi çıkar yol bulamadım tüm çıkmaz yollar bunun gtüne girsin inşallah çünkü buna kadıköyü gezdircem diye şu an hala hasta yatıyorum mk dün kalkamadım yataktan yatak döşek oldum anasını satim. Değmeyen puştun biri için. Bide yaptığı diğer iki tane öküzlüğü hala bilmiyorsunuz ve onlar için özür bile dilemedi hayvan oğlu hayvan itoğluit
Biz konuştukça kız kinleniyor adamı öldürmeden gidelim en iyisi 😂
Naptı
Ne mi yaptı? Hemen söyleyeyim. Biz bununla 2 gün üst üste buluştuk bu arada. Birinci gün de hesabın bi kısmını bana ödetyordu gittiğimiz yerlerde mesela 250tl ise 50si senden diyordu ama onu tanımak için ses etmedim. Yine de bi tuhaf gelmişti. Ben öderim tamamını deyince de ödetmiyor falan neyse. Ama parası var eminim yani. Ve ben öğrenciyim o memur olarak çalışıyor. Biliyor da bunu. Neyse ikinci gün yemek yemeyi bu istedi. İyi dedim oturduk bi yere. Bide pidemde galan oturmak istemedi teklif etmememe rağmen. Prensipleri var haspamın. Oturduk tavuk dünyasına. Hesabı direk yarıya bölmek istedi. Ben de düşünüyorum bu insanla aramda bi şeyler olabilir onu kendimden ayırmayım falan. canım adam beni ayırıyor ama. Dahası nakitim yok ayağına yol ücreti de bana girdi. Hem gidiş hem geliş. Bide diyor ki sonradan kahve içelim. Neyse düşündükçe stres oldum. Neyse geldik benim evin önüne. Zaten iyice soğumuşum adamdan. Yüzüne bakmadım yemek muhabbetinden sonra yol boyunca. Sarılmak istedi yarım yamalak sarıldım. Yanımda “erkek” olduğunu hissedemiyordum çünkü. Neyse bu bozuldu galiba. İşte bomba kısma geliyoruz: “Sen bugün tüm gün tuhaf davrandın ve tuhaf davranmaya da devam ediyorsun. Bak evin orada artık gidebilirsin” deyip son derece ayıca bi hareketle bana eli koluyla evimi gösterdi. Yine de sadece “gidicem zaten” dedim. Döndüm arkamı gittim. Tatlım bi durur musun falan dedi ama peşimden gelip beni tutmadı da. Öyle bıraktım gittim. O gün bugündür istemiyorum ben bu hödüğü
Bu kadar beklemenden anlamalıydım bir roman geleceğini 😂
boş ver iyi yapmışsın böyleleriyle kesiceksin direkt ilişkiyi çekilmez bunlar. Adamin cimrisinden uzak durucaksin zaten.
Bittiyse saliver uğraşma
Ne desen haklısın canım
Yol ver işte
Veremiyorum gitmiyor bi türlü ve işin kötüsü de arayı düzeltmek istiyor gibi.