- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtünüz olsun istiyorsanız bu istemekle olacak birsey değil asla çünkü bakacak olursak flört farklı birseydir zaten flörtünüz olsun istiyorsanız denk geleceğiniz insanlar sadece arayısta olan insanlardır onlarda sizle ancak gönül eğlendirirler, görebilirsiniz ki çoğu kisi bunu fırsat olarak değerlendirmek istiyor yorumda ancak bana kalırsa bu tür arayısta insanlardan uzak kalmanızda fayda var zaten siz bir kızsınız size heryerde teklif gelebilir okulda olsun sosyal medya'yı geçin çünkü sosyal medyada aramak en büyük hatadır, gerçek hayata odaklanmanızda fayda var bana kalırsa aynı sekilde orda'da yani gerçek hayatta'da arayısta insanlara denk gelebilirsiniz bu yüzden arayısta olmaktan herzaman kaçın.. size önereceğim en iyi sey ise dediğim gibi kendi hayatınıza odaklanın flörtünüz falan olmak zorunda değil istiyorsanız'da gerçek insanı bekleyin karsınıza çıkmasını bu sekilde arayısta olmanızın büyük hata olduğunun farkına varmalısınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılsıkılmaman için karekter ve düşünce yapınızın benzer özellikler taşıması gerek, konuşmasından keyif ve mutluluk duyabilmelisin, sadece flörtüm olsun diye bir ilişkiye başlarsan zaten hep aynı şeyleri yapıyormuş hissiyatına kapılırsın, bu yüzden senin hayatına farklılıklar katabilecek doğru insanı tanıyacaksın o zaman güzel bir beraberliğin olur
00 Yorumla
+1 yılDertsiz basima dert almak istiyorum diyosun cok cesursun
00 Yorumla
zamanla her şey olur çok takma uğraşlar edin kendine
212 Yorumla- +1 yıl
Yaparim istedigimi
- +1 yıl
Ben kimseye ulasmam ulasan bana ulasiyo zaten bulasiyo olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
+1 yılHımmmBi ayaranım dökülmesin Gö... züm seğirmesin vakası daha Bence şu an bir flörtünün olmaması flörtün olma olasılığı olan hemcinsimin bu pandemi sürecini psikolojik açıdan daha sağlıklı geçirmesini sağlar Şu an ne istediğini bilmeyen ve üstelik bundan da bunalmış bir kadın corona kadar tehlikeli ve ilişkide bir okadar neye bulaşıp sataşacağını şaşıran bir eylem arayışı içerisindedir Bana sorarsan sen ne istediğine karar verene kadar boşuna birinin ruh sağlığıyla oynama ya da sorumluluk olmadan farklı ilişki türevleriyle oyalan ;)
00 YorumlaBence önce karar ver istiyor musun çünkü karşındaki insanı üzersin sürekli fikir değiştirerek ayrıca nasıl birini aradığının detayı yok ki burdan birine güvenebilir misin karşına nasıl insanlar çıktı ki de istemiyorsun onuda merak ettim
08 Yorumla- +1 yıl
Ben burdanmi ariyorum dedim oyle bos sorulmus bir soru niye bukdr ciddi aldiniz burda hayat memat meselesi sorular sorsam 2-3 cevap anca gelir mk verdigi cevaba bak
- +1 yıl
ben daha çok nasıl insanlar karşına geldi de reddettin onu merak ettim hadi ben uyuyorum uyanana kadar çıksın falan yazmışsın arayış burdanmış gibi hava oluşmuş garip geldi bana da soru yanlış anlamış olabilirim sakin ol champ nasıl kişiler çıktı karşınada dışarıya verdiğin izlenim ne ona göre bir cevap yazmayı düşünüyordum burda kaç kişiyle düzgünce güzelce sohbet ettim hala da ettiğim güzel insanlar var fikrimi sorarlar eig yüzdem de görüşlerimin kalitesini gösterir
- +1 yıl
Ciddiye alincak seyleri almazsiniz alincak seyleri alirsiniz ayrica ben burdan cikan flortu napim, sabaha karsi ciksin derken burayai kastettigni nerden biliyon yat zibar isine geldi soru sazan gibi atladin tabi yuru
- +1 yıl
Burdan birisiyle olabileceğimi düşünüyor olsam neden sana burdan birine güvenebilir misin diye sorayım ki dünya sanki etrafında dönüyor gibi davranmayı bırakman gerek bence bu yüzden flörtün olmuyor olabilir insanlara fazla üstten baktığın yetmiyor uslubunda da sıkıntılar var senin gibi birisi olacağına hayatımda ömrümü tek geçiririm daha iyi Allah eşini sevgilini şimdiden kurtarsın senle ömür geçmez adamın ömrünü tüketirsin şu havalara bak
- +1 yıl
Hahahahahah aminnn , sende bilip bilmeden bos yapma burda hayat memat sorusu sorunca ciddiye almazsiniz dalgaya vurunca nasilda ciddi cevap veriyorsunuz
- +1 yıl
Ben her konuda ciddi görüşümü yapıyorum bunuda ciddi sanıp konuşmaya çalıştım anlatmak istediğin benim anladığımdan farklı olabilir biraz daha kibarca durumu anlamanı beklerdim valla dışardan bir gözle oku bak cidden neden böyle anladığımı göreceksin seni aşağı çekmek amacıyla da sormadım güzelce sohbet eder fikir alışverişi yaparız diye ciddiye aldım ben 😅 kaba davrandıysam yanlış anlamaya sebep olduysam özür dilerim daha ciddi bir görüşün sorunda karşılaşırsak niyetimi ve bakış acımı daha iyi görebilirsin 🙂
- +1 yıl
Ben ozurdilerim uyuyom ben yarin unutmasssm uzun yazarn
Turk kizlari:Istiyorum, bekliyorum, sunu getir, off puuff, uhuhuuhu baska bir sey yok 😆
Her seyi ayaginiza istediginiz surece mutlu olamicaniz kizlar hayatin kurali bu isterseniz thalia olun cabalicaniz yoksa yem olursunuz gidersiniz 😀01 Yorumla- +1 yıl
siz cokmu farklisiniz yorumlardan belli oluyo
Bende aynı şekil durumdayım. Bence farklı biri arıyoruz. Yani yeni heyecanlar, sıkılmayacağın, keşfet keşfet bitiremeyeceğin birisi. Öyle biri olduğumu düşünüyorum ama öyle birine denk gelemiyorum malesef🤷♂️
02 Yorumla- +1 yıl
Ben sey farkettim ben hep ayni kisilikte karakterde olan insanlara sans veriyorum sonu hep ayni oluyor oyuzden busefer hayatimda onlardan daha farkli biri olmali
50 tane hemde istemediğin kadar taşıyor valla bolluk var bolluk gel abla gel abazalara gel 1 değil 2 değil 5 hiç değil iatemediğin kadar üstelik hepsi birbirinden Abaza seç beğen al abla bedava 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBen senin flörtün olurum tipine bile bakmadan hem de. O kadar abazayim, yalnızım, çaresizim. Ama reel istemez tamami;d
13 Yorumla- +1 yıl
Ay yok istemem oyle abazalari
- +1 yıl
Abaza olmadığıni idda eden erkek varsa kim bilir bastırdığı başka ne cinsel düşünceleri, kimliği vardır.
- +1 yıl
Abaza değilse aseksüeldir, nokta. Türkiyede Aseksüel sadece kadın olur
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Aradığında bulamazsin
Çıkar karşına ansızın
Beğenirsen ne ala
Yoksa hayal kırıklığı yaşarsın.
Kavun değildir koklayıp alasın.
Ben buradayım uyanırsan..😁😁00 YorumlaAynı durum bende de var kararsız kalmak kadar absürt bir durum yok en iyisi akışına bırakmak zamanı gelince düzeliriz inşallah
019 Yorumla- +1 yıl
Ay cok bktn bir durum vallaha biktim ya yanlizlik guzelde flortun olsa ara sira saapsan nebilim amaaan
- +1 yıl
Ask mesk yoruyo be eyup
- +1 yıl
Kac insana
- +1 yıl
Aaahh KESKE SARILIP YATSAM GALATASARAYIMA🥺🥺
- +1 yıl
Yurtdisinda yasiyom ben zor gidiyom aglicam mk ben
- +1 yıl
Belcika yoksa senle flort olurduk eyup
- +1 yıl
Flort zaten tanima evresi degilmi
- +1 yıl
Ay evet dogru tanisma evresinden sonra flort ooo daha cok
- +1 yıl
Konusunca noluyo sanki amaan
+1 yıl3 saatte baya bir flörtün olmuştur, hadi yine iyisin.
11 Yorumla- +1 yıl
Bundan benim neden haberim yok
Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Bak oldu
00 YorumlaEvet buradan KS yetkililerine sesleniyorum. Uygulama çok hata veriyor. Sürekli yeniden giriş yapıyor. İlgilenin bir zahmet.
00 YorumlaBende çok istiyorum arada beni arayıp sorsun beni kıskansın bana hesap sorsun kim istemez
03 Yorumla- +1 yıl
Bos yapma bence sonra cok kiskancsin sen diye agliyorsunuz
senin gibi güzel kız bulsun artık birini kendi kafana göre birini bul yaşıda 5 yaş büyük olsun bence
06 Yorumla- +1 yıl
Bence 10
- +1 yıl
Bunun farkinda olman guzel bisey evet gercekten oyle ben yasitimla asla anlasamiyorum ve benimde oyle iliskim olmustu sizin suanki yas farkiniz gibi ama bizimki baska nedenlerden dolayi bitti
- +1 yıl
erkekler cinselliğe odaklanıyor onun olması normal 2 günde bir bir saat birlikte ol 23 saat ne yapacaksın eşinle.. işte orada olgun düşünce devreye giriyor kadın senin ona değer verdiğini kalbinle hissetmeli kibar olacaksın kalbini kırmayacaksın ev işlerinde yardımcı olacaksın hayatı paylaşmakta budur işte sevip sevileceksin
- +1 yıl
Aynen oyle bazilari bilerek sevgisini gostermiyor simarmayalim diye oylelerini yolu gosteriyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılhmmm garip bir durum... tam olarak ne istediginde karar vermen daha iyi olur
016 Yorumla- +1 yıl
Flort istiyom?
- +1 yıl
tamam oluncada gına geliyo diyosun... çabuk sıkılıyon anlasılan
- +1 yıl
ya da karşındaki dogru kişi değil
- +1 yıl
Hayir cabuk sıkıyorlar
- +1 yıl
neden sıkılıyolar peki... konuşmandan mı tavırlarından mı soguk mu davranıyosun
- +1 yıl
dur işteyim ben uykum var çıkıs saatini bekledigim için çabuk yazayım derken cevabı anlamadım
- +1 yıl
cabuk sıkıyolarsa şansını başkasında dene... illa kendine göre birini bulursun
- +1 yıl
Bilmiyom onlarin tavirlarindan suphe duydugum an kaciyom gidiyom deoflsunlar
- +1 yıl
normal olan o sonucta her insan bir değil... aslında şüphe duyman iyi bişey belli bir zaman geçtikten sonra şüphe duymak daha üzücüde olabilir baglandıgında vb gibi... çıkar umarım karşına seni hak eden ve onunda seni hak ettiği biri... zaman alıyo böyle şeyler ve insanı tanımak
- +1 yıl
Flort zamani yapilan tek hatalarda soguyorum ve karsima surekli ayni ksiilikte ayni karakterde insanlar cikiyor ve bu tur insanlara surekli sans vermeye calisiyorum ama sonuc herzmaan ayni oluyr
- +1 yıl
her insan hata yapabilir hatasız insan yok sonucta tabi kabul edilebilir hatalar olması daha iyi oluyo... ama bazen dediğin gibi bir an geliyo söyledigi yaptıgı tek bişeyden soguyosun
- +1 yıl
iyi uykular işten çıktım malum eve gidiş uyuycam 😊
- +1 yıl
Bos yapmayin buraya sordugumda flortlerimin hatasi drek sil at diyen siz oluyorsunuz simdi burda her insan hata yapabilir oluyor
- +1 yıl
Neyse gecmis olsun sana iyi uykular
- +1 yıl
boş yaptıgım yok ayrıca ben öyle bişey demedim genelleme yapmamak daha iyi olur... demiş olsam zaten başta sil at derdim... iyi uykular tekrardan
- +1 yıl
zamanla olur heralde... ol diyince olmuyo işte
Valla bende oyleyim, birinin uzerine gidiyorum skiliyorum falan napcam bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak istiyorsan konuşabiliriz, flörtün de olurum belli olmaz
00 YorumlaDünden bu güne kaç flörtü oldu acaba kız cağazın 100 olfumu gız?
02 Yorumla- +1 yıl
Yok olmadi hepsi senin olsun bunlarin
Gizli Üye(25-29)+1 yıldünyadaki tüm kızlar türk kızlarına gıptayla bakıyor, keşke bu kadar cinselliğe aç erkek bizim ülkemizde olsa da biraz ego biz kassak diye :d
00 Yorumla
+1 yılBari doğru düzgün kızlara pas atsalarda, senin gibileri havaya sokmasalar.
00 Yorumla
+1 yılHahahaha siparişiniz alınmıştır uygun kabak bulununca size haber verilecek
00 Yorumlabir kere cimbomlusun mutlu olmayı hak ediyorsun. Fakat bu mağazadan aranan bir şey değil. Bazen spontane yaşamak gerekir mutlu edicek adam çıkar mutlaka karşına😏
00 Yorumla
+1 yılBende flörtüm olsun istiyorum. Yorum yaptımm soru altına Cevap ver istersen banaSende istersin belki ama Özeldenn yazışıp konuşmaya
00 Yorumla
+1 yılValla al benden de o kadar. Büyük boşluktayım. Ne yapsam bilmiyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Bende galiba hahahaha
- +1 yıl
Yaz bakem bana takılalım azcık hahahah
- +1 yıl
Yok takilmalik bir kiz degilm ben ajsjsjsj
- +1 yıl
Valla için fesatmış ne diyeyim sjnsmz
- +1 yıl
Sus gi
Flört siparişi alındı en kısa zamanda dönüş yapılacak dir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde oruruyon ki? Bulunduğun yerde neden bulamiyorusun birilerini?
02 Yorumla- +1 yıl
Hepsi mal
Cevap sahibi+1 yılİzmir'de oturuyorsan mesajlari aç yaziyim sana tanışalım
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hadi kız uyanmadan bir flört çıksın ortaya
02 Yorumla- +1 yıl
Cikmadi
+1 yıl:D sen ne aradığını bılmıyorsun bence :D
03 Yorumla- +1 yıl
Bildikte noldu doruk
- +1 yıl
ne aradıgını bilmesen hiçlikte bir hiç olursun :)
- +1 yıl
Valla bilmiyom ozaman ben bir hicim mk
+1 yılSadece ergensin Zamanla olgunlaşırsin
00 YorumlaBende istiyorum ama aklı başında birini bulamadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bende internetten giriyorum KS ye haklısın
00 YorumlaGünaydın uyandığında bekliyorum
01 Yorumlabende de aynı durum var
01 YorumlaSen bu tiple bulamıyorsan kimse bulamaz bence 😅
00 Yorumla
+1 yılFlört dolu da
Evlenecek kişi bulmak zor.
✂️01 Yorumla- +1 yıl
Olmasın boşver
bıldırımde gelmıyor @ksyardım
03 Yorumla- +1 yıl
Sendedemi ayni? Valla cagirin ksyi buraya niye boylee oluyo
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBizde istiyoruz da yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sen iste yeter ki olur
00 YorumlaOlsun neden olmasın flört dolu heryer 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Burdan istemediğin kadar bulursun
00 Yorumla
+1 yılBeni bir dene derim 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu güzelliğe nasıl olmamış hayret
00 Yorumlaolmasın senın kudur sen
00 Yorumla
+1 yılTanışmak konuşmak isterim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBul birini yap birini
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende istiyorum ama olmuyor
00 Yorumla
+1 yılSize f*ck buddy lazım 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılEe napalim yani
08 Yorumla- +1 yıl
Gobek at
- +1 yıl
Taamam olur gel karşılıklı
- +1 yıl
Valla kalkar oynarim
- +1 yıl
Ben pek beceremem ama idare et.
tse1.mm.bing.net/th - +1 yıl
Hahahaha bu ne ya
- +1 yıl
Borat i izlemedim deme 😂
- +1 yıl
O beni izlesin
- +1 yıl
Amac
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence senin vaktin gelmiş :)
00 Yorumla
+1 yılBende istiyorum ama yok ya kurudu sanki dünya
00 Yorumla
+1 yılŞu ara benimde çok ihtiyacım var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Kimi bulur kimi bulamaz, hesabı seninki
01 Yorumla
+1 yılFlörtün olayım flörtle beni 😀
00 Yorumladert ettiğin şeye bak :D
01 Yorumla
+1 yılolur
00 Yorumla
+1 yılNe yapalım 🙄
00 YorumlaBen de istiyorum ama olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlsun kanka
13 Yorumla- +1 yıl
Kankaaam be yakk be
Cevap sahibi+1 yılHahahahha profildeki sensen düzgün birini bulursun ya dert etme 😂
- +1 yıl
Hahahaha insallah buluruz
Bence sen uyumalisin
08 Yorumla- +1 yıl
Evet oda var ajajsj
- +1 yıl
Onuda aradzn cikariyim dedim ya iste
- +1 yıl
Tabikide
- +1 yıl
Ciddimisin ajsjjs
Sorun sende demek ki
03 Yorumla- +1 yıl
Sende olmasin
- +1 yıl
Nebiliyon sorgulamadigmi bos bogazlik yapma kaybol
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı kafayiz
01 Yorumla- +1 yıl
Cogu kisi bu kafada
- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım