Bazi insanlar öyledir genel olarak sonradan olmuşsa bir şey diyemem tanıyan bilir onu zmanla mi oldu genetik mi maddi yüzünden mi efendi olduğu için mi afedersin miskin olduğu için mi genel konuşmak olmaz ama sen dışardan gözlem yaparak sorarak anlarsın
Mesela telefonla konuşuyor gibi yapıyor tepkimi ölçüyor ve ya sanki bir işi önemli işi varmış gibi aceleyle çıkıyor merak ettirmeler felan filanlar. 🤷🏻♀️
Hoslaniyordum ama arkadaşına beni anlatmış kız beni görür görmez koluna girdi çocuk biraz mahcup oldu ama oda izin vermiş kiskandiralim demiş sınıfa getirip kızı samimi samimi hallere girdiler
Kızla çok yakın arkadaşlar. Evet o 28 ben 25 kiizi bilmiom kızda 26 vardır, evet kızı sınıfa getirip samimi hallere girdiler daha sonra kız beni görünce bana bakıp hemen koluna girdi..
Böyle bir oyuna girdiğine göre umursuyor ben şahsen umursamadigim insan için arkadaşımı sınıfa sokup samimi samimi hallere girip üstüne de koluna girditmem evet konuşur hatta kızı gönderir böyle dalavereye gerek yok ama kendimi önemli sandım meğer birde plan yapmışlar gidelim böyle yapalım kiskandiralim :) çok komik değil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İki seçenek ya kimseyi takmıyor ya çok sakin biri olursa anlarsın
Çok sakin sessiz nedendir
Bazi insanlar öyledir genel olarak sonradan olmuşsa bir şey diyemem tanıyan bilir onu zmanla mi oldu genetik mi maddi yüzünden mi efendi olduğu için mi afedersin miskin olduğu için mi genel konuşmak olmaz ama sen dışardan gözlem yaparak sorarak anlarsın
Seninki senden hoşlandığı icin yapıyor kiskandirma flan sessiz ilgi eksikliği olan biri onu yapmaz
Mesela telefonla konuşuyor gibi yapıyor tepkimi ölçüyor ve ya sanki bir işi önemli işi varmış gibi aceleyle çıkıyor merak ettirmeler felan filanlar. 🤷🏻♀️
Sınıfta hiç konuşmuyor konuşunca duymak için çok yaklaşiyom kapıyı felan da açar bana gülümseyerek bakisiriz selamlasiriz
Ama 28 yaşında adam karşımda ergen oluyor
28 yaşında onu yapan biri iyi değildir psikoloji flan bozuktur yanii o yaşta insan bunu yapar mi
Valla bugünde normal samimi kız arkadaşı vardı kıza anlatmış beni kız beni görür görmez sırıtarak çocuğun koluna girdi nispet yapıyor birde
Ruh hali iyi gelmedi bana onun açıkçası
Haklısınız
🙏🙏
Uzak dur hoşlanmıyorsan
Hoslaniyordum ama arkadaşına beni anlatmış kız beni görür görmez koluna girdi çocuk biraz mahcup oldu ama oda izin vermiş kiskandiralim demiş sınıfa getirip kızı samimi samimi hallere girdiler
Hata yapmış lar
Benim susmam iyi demi ellerine ne geçtiyse
Başka kızla bunu yapması çok garip yaşı 28 bide senin yaşta aynı mi
Kızla çok yakın arkadaşlar. Evet o 28 ben 25 kiizi bilmiom kızda 26 vardır, evet kızı sınıfa getirip samimi hallere girdiler daha sonra kız beni görünce bana bakıp hemen koluna girdi..
Bence o kıza senin ondan hoşlandığını flan söyledi
Söyledi evet orası kesin kızın bakışlarından anladım beni biliyordu. acaba ne konuştular sizce?
Bir kız var benden hoşlanıyor flan demiştir kısacası bana bakarsan biraz da dalga alay konusu olmuş yüz vermemen iyi olur
Dalga mı geçtiler diyorsun ben tek hoşlanmiyordum ama çocukta hoşlaniyordu.
Madem hoşlanıyor gelip konuşur olmadı o kızı gönderir ama bunu yapması iyi bir şey değil
Böyle bir oyuna girdiğine göre umursuyor ben şahsen umursamadigim insan için arkadaşımı sınıfa sokup samimi samimi hallere girip üstüne de koluna girditmem evet konuşur hatta kızı gönderir böyle dalavereye gerek yok ama kendimi önemli sandım meğer birde plan yapmışlar gidelim böyle yapalım kiskandiralim :) çok komik değil mi
Sen nasıl istersen öyle olsun iyi geceler ✋
Sinirli ve kırıcı olur
Tam tersi o ilgiyi almak için kiskandirmaya çalışıyor meraklandirmaya çalışıyor
Eksik okumuşum kusura bakmayın 😊 güzel bir gece hazırlayın ona iyi gelecektir tavsiye edilir
nerden bilim