Ben hayat planlarımı yurtdışında yaşamak üzerine kurdum. Bir evlilik yapmak istiyorum. Çöpçatanlık ya da görücü usulü bir şey aramıyorum. Kendim tanışmak istiyorum ama bu şarta göre aramak istiyorum. Bunun için ne yapabilirim? Araştırdığım kadarıyla internette buna yönelik bir bilgi yok.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani ben Almanya'da yaşıyorum da yurt dışı isteğin neden var onu çözemedim
Sen 24 yaşında çalışmak için mi gittin?
Burada daha çocukları doğmamış bir anne adayının gelecek planlarını ve endişelerini görür gibiyim ve hak da veriyorum açıkçası. Dürüst dobra bir kadın
Birçok insan bunu maddiyat beklentisi olarak değerlendiriyor ama değil. Hepimiz bu ülkenin çocuğuyuz anlatmaya gerek yok. Ben gerçekten aile kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum. En doğru şekilde eşimin de yönlendirmesiyle zaten geleneksel bir aile olacaksak yine olacağız. Bu konuda en modern benim diyemem çünkü Türk aile yapısını seviyorum. Sence böyle bir eşi nasıl bulabilirim?
Dobra insanları severim. Bizzat kendim Türkiye’de doğup büyümüş ve sonradan yurtdışına taşınmış biri olarak takdir ettim açıkçası bu açıksözlülüğünü. Nasıl bulacağın senin bileceğin iş
Ben yurt disindayim buradaki kizlarda Turkiyeden oğlan alip getiriyorlar. Ama tanismak istersen. İnstagram kovala
Nasıl yani Instagram kovala ne demek?
İnstagrama girip bulabilirsin tanisabilirsin
Böyle bir uygulama yok ama Instagram’da mesaj mı at diyorsun yani?
Evet mesaj atabilirsin
Ne gibi pek anlayamadım
Yani gir instagrama bak ordan bul. Neyini anlamadin ki
İnsanlara tanışmak istiyorum yazmak biraz itebilir diye düşündüm
Nerde bulup tanisicaksin milletin alninda yazmiyor ki
Anladım, sanırım sen Amerika’dasın
Hayır norvecteyim ben.
Objektif bir göz olarak bakınca bir kadının seni tanımak istediğini ama bunda kendisine sunabileceğini düşündüğü hayat imkanlarının da büyük payı olduğunu söyleseydi nasıl bir karşılık verirdin?
Yani simdik şöyle, benim malım mülküm için yanimdaysa hic olmasin. Çünkü en ufak birseyde terk edecegini bildigin icin. Ugrasmazdin
Zaten anonimim o yüzden ne varsa onu söylüyorum, ben mal için evlenmek istemiyorum, ilişkimizde karşılıklı paylaşımlar ve duygular olsun istiyorum, yurtdışında yaşamayı o hayat tarzında bir aile kurmak ama Türk kültürünü de yaşatmak için istiyorum, eğitim sisteminden çocuklarım yararlansın istiyorum, aile olarak daha kaliteli bir hayat sürebilelim diye bunu istiyorum, tamamen görüşlerle alakalı bir tercih, bu durumda ne derdin?
Ozaman olabilirdi evet. Ama pek matrah bi tarafı yok tabi buralarin. Sadece mimari yapilari ve garip havasi var. Ben sirf doğasina tutuldugum icin geldim. Acikcasi ev almak zor buralarda. Spor salonunda calisiyorum kendime masraflarima ve alabileceklerime yetiyorum tabi. Rahatim yani ama dediklerin gibiyse eger evet kabul edilebilir. Ki burada ki bayanlar da çok iyiler. Seçimlerini genelde buralardan kullaniyor oglanlar
Ben seni anladım, paylaştığım sorunun anlaması zor olduğunu da biliyorum. Ama bence evlilikler zaten belli bir mantık çerçevesi içinde değerlendirilerek, karşılıklı tartışarak yapılmalı. Benim böyle bir isteğim var çünkü ileride hem eş hem anne olarak bunun ailem için daha doğru bir hayat olacağını biliyorum. Yani bu durumda böyle biriyle nasıl tanışabilirim?
Yani para biriktir. Ve deneyimle yurtdisina cikip biz burada disari ciktiginiz cafelerde tanisiyoruz mesela barda falan.
Dağda mı yaşıyorsun
Hayır şehirde yaşıyorum
Ne mezunusun
Teknolojiyle yeni tanismis bir Turk kizi yakaladik
Ben teknolojiyle yeni tanışmadım, 3 farklı ülkede eğitim görmüş bir insanım.
Varos hala varos :D
Oooo sugarrr daddyy en sevdiğim jdkandkajdn
Tek amaç maddiyat desene yazık
Benim için öyle değil, durumum yerinde, bakış açısı olarak kendi kültürümden insanlarla aynı görüşe sahip değilim, bu yüzden çocuklarımı farklı bir aile görüşüyle ama Türk kültürünü de yaşatarak büyütmek istiyorum
Kendi kültürün görüşün nasıl. Nasıl bir çevrede yetiştik
Aslında herkes gibi kendine has aile kültürü olan toplumdan çok farklı olmayan modern ama geleneksel bir ailede büyüdüm. Çevremdeki insanlar da kendi çapında güzel eğitimler almış birçok konu hakkında sohbet edebileceğin insanlar. Ben aynı şekilde eğitimliyim, aile değerlerine sahibim, burada yaşamayı da seviyorum. Ama hayat şartlarına baktığımda ülkede gerçekten insanı tüketen boyutlarda bir stres ve toplum baskısı mevcut. Her geçen gün tehlikeler artıyor, fiyatlar inanılır gibi değil, birçok tartışmayı yakından takip ediyorum. İleride çocuk sahibi olup çocuklarımı Türk kültürüne uygun yetiştirmek istesem de eğitimlerini daha doğru şartlarda alabilsinler istiyorum. Ben para için evlilik yapmak istemiyorum. Ailemizin refah seviyesi daha yüksek olsun istiyorum. Aslında bunu istemekte kötü bir şey var mı? Hollanda’da ve Almanya’da büyüyen arkadaşlarım ne gibi aktiviteler yaptıklarını anlatıyor, ben özel okulda okumama rağmen kendimi onlar kadar geliştirme fırsatım olmadı.
Bu kadar detaylı açıkladığın için teşekkürler mantıklı ama cesaret edemem ben mesela. Burada başarmak istediğim de çok şey var şimdi direk gitsem kendimi kaçmış hissedeceğim
Almanyada yasıyorum
Evlenmek mi istiyorsun?
Henüz degil ama belki 2 sene icinde
Ben de bir süre görüşüp iyice tanımak istiyorum
Anlıyorum
Neden Almanya’da yaşadığını yazdın?
Ailem karadenizli ve gorucu usulu evlendirmisler
Ama sanırım sen böyle bir şey istediğinden emin değilsin
Dedim ya dogru uygun bir kiso cikarsa olur 2 seneye
Memlekete haber mi saldın peki?
Henuz degil ama bu yaz gelicem