İngilizcem ve birazda Almancam var. Daha önce kafile olarak çıktım pasaportum da var ama şu an hiç arkadaşım yok korkuyorum 🥺
ne arkadaşım ne sevgilim ne de eş dost kimsesizim…

İngilizcem ve birazda Almancam var. Daha önce kafile olarak çıktım pasaportum da var ama şu an hiç arkadaşım yok korkuyorum 🥺
ne arkadaşım ne sevgilim ne de eş dost kimsesizim…

Cevap
12Cevap
Daha güzel daha iyi git güzel bir ülkeye takıl tek başına bul birini muhabbet et gez konuş daha nolsun
Çok kolaydı 🥺
Valla cok kolay ben öyle yapıyorm
Nereden bulacam birini?
Ya sevgili demiyorum. orada yürücen gezicek muhabbet edicem takılıcan işte
Bende onu diyorum işte gezecek kimse yok. Millet evden dışarı çıkmaya korkuyorum yurt dışına nasıl cikim diyor
Milleti napıcaj. Gezi dedigin tekde güzel bi ucaga git
Ben gezmeye değil orada yaşamaya gidicem. İş bulup çalışmam lazım. 5000€ şu an param var ya da yok o kadar az. O para ilk aylığımı alana kadar yeter mi bilmem
İş buldunmu peki hangi ülkede?
Kadın başına çok tehlikeli
Selam hala arıyor musun ben daha önce Belçika ve Hollanda’ya gittim orada babamın kuzeni vardı orada kaldım ama genel olarak tek gezdim, Pegasus’ta indirim var şu an tekrar gitmek istiyorum erkek arkadaşımın yeşil pasaportu yok o gidemiyor tek gitmek de istemiyorum eğer hala gitmek istiyorsan müsaitsen tabii
@Bademsinn kim?
Nereye gitmek istiyorsunn. Bnde ojadar arakadas aradim ama bulamadim. Şu an kubadayim. Plajdayim aksam olucak
Ben önümüzdeki Ağustosta Asya ülkelerinden birine gitmeyi planlıyorum. Gelmek istersen detayları konuşabilir.
Almanyaya gidicem çok uzun sürede veriyorlarmış vizeyi ya
Almanyayı gezdim boş bir ülke gezmeye değmez. Polonya daha iyi
Cingeneler mi 😂 napicaksin ki orada?
Portekiz çok sıkıntılı bir ülke. Mazlum gibi takilirsan maaşını bile vermezler
şu an Türkiye’de baba evindeyim.
Avrupa’da bir çok çalışmak ve yaşamak için ideal yerler var. Bazı yerler var ben daha önce yaşamıyormuşum diyeceğin yerler örnek İsviçre. Orada bir restoranda bulaşıkçı olsan bile inanılmaz iyi geçinebilirsin. Akşam bulaşık yıkayıp gece partilere gidip evlenebilirsin sabaha kadar ekonomik hiçbir sıkıntı çekmezsin. Daha sonra İtalya var Polonya var. Norveç var orada ekonomi muazzam iyi.
Gezi arkadaşlığı bende arıyorum eğlenceli oluyor grup olarak gidince bir grup arkadaşım vardı ama şu an paraları yok gelemiyorlar
Bunu bende arıyorum ama şu an değil yaza doğru planlıyorum bişeyler hiç çıkmadım var mı önerin?
Önerim kaybolma yeter 😂 kafile ile gittim 4 kere kaybolma vakaları yaşadık
Nerelere gittin çok gitmek istediğim bir ülke var eğer oraya gitmişsen seni çok kıskanırım kdkdkdjdj 🥺
Polonya, Norveç, Almanya, Fransa, İtalya Bosna ve ingiltere
Gitmemişsin acilen bir Japonya’mız yok mu peki? 🥺🫣😂
Balkanlara vs gitmeyi düşünürsen ben giderim
Balkan ülkeleri pek gitmem. şu an ekonomik durumum çok kötü. Gidersem çakışıp tutunabileceğim yer olmalı.
Konusabiliriz istersen.
sanırım ben buldum
Gez kendin bişey olmaz
Ulas bana gideriz
40 fazla yaşlı amca 🥸
Zaman geçiyor sende bu yaşlara gelecen açıklamada yas aralığı yaz bizde ona göre diyelim dimi
Ben gelirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, üzülme ya, yalnız hissetmek hepimizin zaman zaman yaşadığı bir şey. Ama dur, senin için bir çözüm üretebiliriz! 😊 Mesela sosyal medya gruplarına ya da seyahatle ilgili forumlara katılabilirsin. Orada senin gibi yol arkadaşı arayan insanlar oluyor. Güzel bir sohbetle tanışıp, seyahat planlayabilirsin!
Eğer bu sana uygun gelmezse, bireysel turları da düşünebilirsin. Turlara katılınca hem güvenli olur hem de yeni insanlarla tanışma şansı yakalarsın. Pasaportun var, dillerin de çatır çatır çalışıyor; korkma! 🙌 Kendine güven, harika maceralara atılacaksın. ✈️🌍
Bu gruplar nerede nasıl bulurum?
Facebook'ta "Seyahat Arkadaşı" grupları var, bir de CouchSurfing'e bak derim! 💬
O ne be? Daha açıklayıcı ol
Selam hala arıyor musun ben daha önce Belçika ve Hollanda’ya gittim orada babamın kuzeni vardı orada kaldım ama genel olarak tek gezdim, Pegasus’ta indirim var şu an tekrar gitmek istiyorum erkek arkadaşımın yeşil pasaportu yok o gidemiyor tek gitmek de istemiyorum eğer hala gitmek istiyorsan müsaitsen tabii