?
Balık erkeği
Başak erkeği
Boğa erkeği
Koç erkeği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben balık burcuyum çok şükür kalpsiz falan değilim bence başka
balıklar bebek gibi bence🌸💝
Ama bilmezler kiymetimizi
Burçlara göre insan kayıran
askım deneyim, gözlem
Birde aslan erkeğini beğenmezler.
aslan erkeği tanıdığım gün nikahı basarım kim beğenmiyo
aslan erkeği partnerinin de mükemmel olmasını ister ve birlikte yüceltir. Tam aradığım erkek. Kendini de beni de övsün. EN İYİSİ BİZİZ ilişkisi. MÜKEMMEL. Basak erkeği de cehenneme kalan gününün çetelesini tutsun. Sever onlar hesap kitap yapmayı. IY
Aslan burcuyum değer bilen çıkmadı
bi gün bulucaksın doğru kişiyi. Boş insanlardan kurtulduk. Bi gün mutlu olucaz. İnanıyorum💞
Aslan erkeği hakkında yok çok kıskanç yok egoist diyolar sevmiyolar genelde
ben de koçum bana da aynılarını diyolar. Kendimizi sevmek ego değil, sevdiğimizi paylaşamamak da gerçek sevgi göstergesi. TABİ DOZUNU AŞMAMAK KAYDIYLA. Değer bilmeyenler utansın
Bencede haklısın çok
💝💝
Başak burcunu hiç sevmem
Ben de, hayatımda kimse bu kadar değersiz bir b*k parçası gibi hissettiremezdi. Allaha salıyorum.
başak s. ikr atar hepsini
Niye böyle bunlar ya :( değişme şansları yok mu
bu yazdığım 4 burçtan, 3ü döndü. Başak hariç.
Balık hemen döndü, Koç biraz daha sonra döndü, Boğa 1 yıl sonra döndü. Başaktan ayrılalı 1 yıl olmadı ama en çok acıtan, inciten oydu. Ne kadar kırdığını ve üzdüğünü bildiği halde bana sadece kendine iyi bak dedi. Değişir mi diye soran arkadaş @pattesim , ben hayatın bu adamlara keşke demeyi öğreteceğine inanıyorum. Sonuçta ah alan hiçkimse, bedelsiz ölemez.
Gerçekten öyle ya en çok inciten de o hayır kardeşim duygularını da adam gibi belli etmiyor ki her şey iyi gidiyor derken meğer hepsini biriktirmiş pat pat pat patladı çocuk. Sonra da İnş mutlu olursun dedi gitti. Bok mutlu olurum ya sıçtııııııııııııııııı ruhumun içine
EVET EVET AYNISI. Hiçbir şey belli etmeden kafasında yaşayıp, sana her şeyi çok iyi gidiyor olarak yansıtıp, kendisine bağlıyor asık ediyor ve sonra PAT diye s*ktri yiyorsun. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de ruhuma sı*tı. Ama üstünden 6-7 ay geçti ve artık eski hislerim yok. Sana da umut olsun diye söylüyorum, hisler böyle kalmıyor. Kayboluyor. Sadece sana yaşattığı değersizlik hissinin burukluğu sadece zorladığında kanıyor. Onun dışında geçiyor. İyileşiyorsun. Hem de başka bi adama ihtiyacın olmadan. Sadece kendini severek. Bize de ders oldu, kendimizden bir daha asla ödün vermeyelim. En değerli biziz. Giden de kaybetmistir. Mutlu ol💞