+1 yılAslan burcunun iyi ve işe yarar vasfını kaldıramayanlar kalpsiz diyorlar hepsi bu.
Aslanların bir prensibi vardır ve birileri onların prensiplerine aykırı hareket etmedikleri sürece karşısındaki insanları seven ve gayet iyi davranan asla aşağı görmeyen, kırmayan bir burçtur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun burçla alakası olduğunu sanmıyorum. Sevmediği birine kimin kanı ısınmazsa sevilen tarafından sevmeyen kalpsiz olarak algılanabilir. Burçla alakası yoktur diye düşünüyorum.
Yalnız burçlara, astrolojiye inanan ve özellikle takip etmeye çalışan biri olarak dün astroloji bakanı Astrolog İlker’in analizlerini dinledim. İlişkiler astrolojisi hakkında yorumlar yaptı.
Tamamını izlemedim kendisini finansal astroloji olarak tanıdım ve bu şekilde takip ediyorum fakat sahip olduğu ilimle astrolojiyi çeşitlendirmiş. Kriminal astroloji de katillerin, ölümlerin, cinayetlerin vs astroloji haritalarına bakıyor, yorumluyor. Eşref Bitlis’in ölümü gibi analizleri içeren yayınları var. Geçenlerde Sedat Peker’in doğum haritasına baktı.
Dün paylaştığı analizde ilişkiler astrolojisinde eşcinsellik, Bülent Ersoy, Cemil İpekçi, Rüzgar Erkoçlar gibi eşcinsel eğilimli olanların yorumlarını yaptı.İlişkilerde, cinsellikte Mars ve Venüs’ün önemli olduğu eğer bu gezegenler ile Neptün gezegeni belirli açılar ile kesişir, araya girerse cinsel kimlik bulanıklığı, erkekse kadın gibi hissetme, kadınsa erkek gibi hissetme; eğer Uranüs girerse araya bu sefer farklı cinsel tercihler, macera arayışı, dayak atma, dayak yeme isteği vs gibi farklı yönelimlerin, isteklerin olacağını yorumluyordu.
Yani uzun sözün kısası sadece tek bir burç için yorum yapmak mantıksız ve yanlış olur. Doğum haritasındaki gezegenlerin konumları, gezegenlerin bulunduğu evler, gezegen kesişimleri vs çok önemli.
Geçen sene ilk defa doğum haritasına baktırdım. ( İki yıllık da yolda bekliyorum). 26 sayfalık analizin ilk başında astrolog güzel benzetmeler ile benim haritamda ateş, su, hava gezegenlerinin konumlarının çok güzel bir biçimde olduğu enerji verici bir düşünce, plan, hedef, heyecan vs her şey var. Ama toprak elementi yok. 12. evde geri planda kalıyor. 26 sayfalık analizin her konusuda üstüne basa basa harekete geçmeniz gerekmekte, zorlamalısınız, ayaklarınız yere sağlam basmalı diye ısrarla uyarmış. Ama yok gezegen yok, haritamda yok dolayısı ile TEMBELİM ben 😁😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılCidden abi üşenmedin yazdın mı helal olsun👏
Soran+1 yılDoğum haritası doğru bu arada ama..
Aslan+1 yılİlgimi çeken sorulara bilgim, deneyimim varsa uzunca cevaplar veririm.
Rica ederim 🍀😇
Herkes aynı değildir elbette, ama tanıdığım ikizler hep acımasızdı. Başta annem. Ve gerçekten artık o kadar soğudum ki bu burçtan, ikizler arkadaşı bile istemiyorum hayatım da.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnen nasıl bir kadındı özel değilse? Benim annem de ikizler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAkrep burcu
00 Yorumla
+1 yılAnnem de babam da koç burcu. Acımasız değiller ama çok yalancı ve benciller. Ben yay burcuyum, dürüstüm, zekiyim ama acımasızım. Kardeşim başak burcu, biraz moron, kurnazlık peşinde ve acımasız.
00 Yorumla
+1 yılBurçla alakalı değil kalpsiz insan vardır , karşısındakinin düşüncesini s. Klemeyen kişiler vardır bu kişilerde toz tanesi kadar yürek olmayınca kalpsiz olurlar
11 Yorumla
Balık+1 yılSüper Görüşü Hak Eden kız
Kanka bunu süper görüş olarak seç
biz aslanların harbiden sevmesi ısınması gerekiyor olmamışsa zaten herkese soğuk geliriz
10 Yorumla
+1 yılAslanım ve ömrümün yüzde 80'i mazlumlara gariplere ve hakkı yenenlere ağlamakla geçti. 😢 Bence vebal alıyorsunuz...
14 Yorumla
Soran+1 yılVebal almak değil bu tanıdığım hepsi öyle.
Boğa+1 yılYalan söylemedikleri ve aslan olmadıkları ne belli? Aslanların azınlıktaki duygusuzlarının size denk gelmediğini nereden biliyorsunuz. Her aslan bir mi? Beni de kadınlar çok incitti diye ben de tüm kadınlar zalim mi diyeyim? Hayır dünyanın uzak köşelerinde hiç tanımadığım vicdanlı ve merhametli kadınlar da var muhakkak. Sizin de hiç tanımadığınız bir sürü duygusal ve sevecen aslan var pek tabi ki...
Soran+1 yılAy ne kastın 🙄tamam en merhametli sizsiniz (!)
Boğa+1 yılMerci... 🙏
Bende aslan olduğunu düşünüyorum ama bir yanım ufak ta olsa bence onlarda da kalp var
10 Yorumla
+1 yılBen aslanım hanım efendi ama onun kadar iyi niyetli yardım seven insanları mutlu eden sıcakkanlı bir burç söyle bakalım he biraz havalı ve pohpohlanmayı sever ama olacak okadar
04 Yorumla
Aslan+1 yıl@melina_97 kendini beğenmek karşı taraftan övgü beklemek bencillikse evet ama bunun nasıl önüne geçersin ipleri elimize tamamen vermiceksin sanki onsuz da yapabilirim takılacaksın ama kaçırmadan seni kaybetmekten tırsıcak bak ne oluyor ozaman
Terazi+1 yılHayatım da aslan burcu erkeği yok ve hiç olmadı yinede taktik için teşekkür ederim😁 Ama terazi burcuyum ve terazi burcunu aslan erkeği çok mutlu edermiş diye okumuştum. Terazi hep biz der, aslan hep ben der diye biliyorum… Yani aslan hep kendisini düşünürse, terazinin çok hoşuna gitmez. O yüzden merak edip sormuştum.
Aslan+1 yıl@melina_97 ne demek canım yardımcı olduysam bu arada aslan burcu eğer ki egosunu aşarsa o bencillikten Çıkıp empati yapabilen anlayan dinleyen yardımcı olan harika vakit geçirebilen birine dönüşüyo yani ergen döneminden yetişkinliğe geçtiğinde ee tuşlara seni aydınlatmak için yazan kişiden aniayabilirsin😘
+1 yılEn kalpsiz burç balıktır, kendimden biliyorum ehehhehe
18 Yorumla
Yengeç+1 yılBalık burcuyum ne geldiyse merhametten geldi yinede merhametsiz olamıyorum burçla alakalı deyil kapsizlik
Balık+1 yıl@user0182636289182 demek ki sen canım
Soran+1 yılBalık burçları merhametli sanılır ama aksine kindar ve yalancı oluyorlar.
Boğa+1 yıl@user0182636289182 bende balık burcuyum, balığı kalpsiz yapmak için çok uğraşmak gerekir
Balık+1 yılBen balıkları saf safos temiz bilirdim bak sen haspamlara
Balık+1 yıl@sitmyface
Birini sana verelim de yüsüz köpek olma ağzını topla gebertirim seni iKizler acımasızlık neymiş gözteririm sana
İkiz lerime laf atmayı vırak
İki yüz değilde sen onlara çift kişi akıllı ikili de
Biri severse diğeri acımadan öldürür demeki senin kalbin iyiyi görmemş babiko
+1 yılBir aslan olarak kalbim kırıldı 💔 aslana kalpsiz diyen oğlak burcuyla hiç tanışmamıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzülme kız 🥲🤎Oğlak burçlarını bilmiyorum.
+1 yılKesinlikle koç burcu net diyebilirim dikkat edin onlara
09 Yorumla
Soran+1 yılKoç nasıldır
Balık+1 yılTam şeytan gibi ne kadar kız tanıdı isem hepsi koçtu vede hepsi çok ilişkisi olur takmaz sevgi ile uzaktan yakından alakası yok kalpsiz tam tamına
Soran+1 yılAlla alla ya koçlar kizabilir bu yorumuna 😂
Balık+1 yılKızsın ne kadar koç tanıdım hepsi kalpsiz idi ciddiyim çok ilişkisi olmuş vede sevgi sıfır hepsinde
Balık+1 yılıkizler genelde en kötü kararsız burçlar
Soran+1 yılYoo ben öyle değilim
Balık+1 yılÖylesin jsjs
Soran+1 yılAhahhaha yok
Balık+1 yılÖyle öyle sjsj pp deki sen misin
Burçlarla bu ölçüşemez duygusallıkla alakalı merhametle alakalı aslan burçları tanıdığım oldu iyisi de var kötüsü de var
00 Yorumla
+1 yılBalık 🎣 bir o kadar duygusal bir o kadar duygusuz
10 Yorumla
+1 yılBurdan ikizler burclarina kalpsizsin sarkisini armagan ediyorum
00 Yorumla
+1 yılAskan burcu kesinlikle. Babamın eşinden biliyorum. Tam bir zalımdı 😂
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. - Aslan
- Yay
- İkizler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle ikizler ve kova
18 Yorumla
Soran+1 yılBen ikizlerim ve kalbim pamuk gibi 7 sene kova burcu bir erkekle sevgili oldum harika bir insandı.
Cevap sahibi+1 yılİkizler ve kova çiftinden bahseden kim?
Cevap sahibi+1 yılBizzat ikizler insanı tanıyorum. Aşırı itici duygusuz merhametsiz.
Soran+1 yıl😂😂ikizler burcuyum böyle değiliz demek ki seni sevmemiş o kişi biz sevmediğimiz "hak eden" insanlara böyleyiz.
Soran+1 yılAyrıca çiftten bahsetmiyorum ben ikizlerim ve tanıdığım en iyi tanıdığım kişi olan kova da harikaydı
Cevap sahibi+1 yılNurcins ne diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBeni sevsen ne sevmesen ne...
Cevap sahibi+1 yılİşine bak haydi.
+1 yılKalpsiz burç diye bir şey yoktur. hersey insanda biter
00 Yorumlaburç diye bişi yoktur
17 Yorumla
Soran+1 yılAstroloji kabul görmüş bir bilim dalı.
Soran+1 yılÖyle değil işte.
Soran+1 yılElinde teleskopla gezen bilim insanları var biraz araştır.
Boğa+1 yılinsan karakteri yasadığı çevre yaptığı işle ailesinden gelen kulturu ile sekillenen bir olusumdur tüm dunyada insaları tanımak için önce nerelisin sorusu sorulur bu ulkemizde daha bariz bir soru mars hareket etti diye kimse asık olmaz ya da para falan kazanmaz bırakın bu bos işleri
Soran+1 yılBoş dediğin şey bilim!!!
+1 yılNiye öyle diyosun ya hiçte kalpsiz değilim ben
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılArslan olabilir de aslan olamaz. d
02 Yorumla
Soran+1 yılEspri mi yaptın şimdi ay kıyamam 😂 arslan zaten doğru yazılışı bu.
Yengeç+1 yılTDK'ye bak canım
- Astroloji & Burçlar konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılBenim ki deyill
00 Yorumla Arslan kibir budalası oluyor
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 401 cevap paylaştı.
s +1 yılNet kova ve akrep. Kova daha beter hatta
05 Yorumla
Başak+1 yılBen kalpsiz değilim kb
s Yengeç+1 yılOhoo tüm kovalar üstüne alınırsa yandık😂
Başak+1 yılBen akrebimmm😂😂
s Yengeç+1 yılAkrep iyidir bu arada, erkekleri kalpsiz daha çok 🥲
Başak+1 yılBilmem ama ben kalpsiz değilim bilde 😂😂😂
kesinlikle biz Aslanlar
00 Yorumla
+1 yılOğlak olmadığı kesin
00 Yorumla
+1 yılŞeref siz yaylar
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum burçları hiç
00 Yorumla
+1 yılHayır kalpsiz değiliz.
00 YorumlaBaşak akrep 👌🏻
00 Yorumla
+1 yılİnanmayın öyle şeylere
00 YorumlaOha ne kadar çok kova demişler 😂 hayin kovalar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOglak burcu kesinlikle
01 YorumlaBence ikizler
03 Yorumla
Soran+1 yılİkizler burcuyum kendimi övmek için demiyorum harika biriyim. En sevdiğim özelliğim merhametli oluşum.. birde sevdim mi tam severim sahiplenir canımı bile ortaya koyarım. 🥲
Soran+1 yılErkekleri evet çapkın 😂bak o noktada haklısın.
İkizler
010 Yorumla
Soran+1 yılBurcum İkizler merhametli ve sevdim mi tam severim 🥲🤎
Soran+1 yılHer İkizler bir değil. Benim eski erkek arkadaşımda ruh hastası edip adımı şizofrene çıkarıp en yakın arkadaşım, kardeşim dediği kızla aldatıp arkadaşlarıyla dalga geçmişti 😂
Balık+1 yılBunlarıda hep ikizler öldür müş kankam yazık bu zavalılara her
Balık+1 yılBunkara ikizler olarak toplanıp ağır bi darbe burakmamız lazım o görsünler acımasız mıy mışık aaa
Boğa+1 yıl@Buz_Yanığı33 benim normalde burcum balık , sadece kaydolurken öyle sallamıştım. Yani bi balığın ağzına ediyo ikizler uzak durun
Balık+1 yılYeter ya her boku ikşzlere yediriyolar
Diğer burçla gütten çıkmış alt kaşık
Biz ise mücevheriz keramik seramiciz
Lal ve kristaliz
Balık+1 yılİkizlerin iyi yanını iyş kalbini gözter me miş o pislikler sana @sitmyface
Boğa+1 yıl@Buz_Yanığı33 ne anlatıyorsun sen be? Cehennem ol şurdan
+1 yılBence tüm insanlık kalpsiz
01 Yorumla
Soran+1 yılKalmıştır kenarda köşede kıyıda üç beş tane iyisi.. yani umarım.🥲
Buna nerden kaanat getirdin peki
05 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığım birçok aslan bencil ve egoistm
Soran+1 yıl*Egoist
Soran+1 yıl🙄🙄🙄
+1 yılİkizler candir ♥️
10 Yorumla
+1 yılOğlak Kova Yengeç=💔
12 Yorumla
Yay+1 yılBen boğa 👍
+1 yılAkrep
10 YorumlaArslan?
10 Yorumla💔💔
00 Yorumlaaslan
uzak olsun00 Yorumla
+1 yılTerazi tabi ki
00 Yorumla
+1 yılİkizler tabiki buda sorulur mu
00 Yorumla
+1 yılKova.
00 Yorumla
+1 yılYay erkekleri 😂
01 Yorumla
+1 yılİkizler
00 Yorumla
+1 yılOğlak yok kalp malp
01 Yorumla
+1 yılAslan inkar edende adlandır zaten
00 Yorumla
+1 yılevet maalesef başta aslan burcu gelmekte…
00 YorumlaTerazi
00 Yorumla
+1 yılkova, yay
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKova.
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Aslan, yay
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKoç burcu
00 Yorumla
+1 yılKoç.
00 Yorumla
+1 yılKoç hariç hepsi
00 YorumlaKovalar
02 Yorumla
Soran+1 yılKova burcu tanıdığım en harika burç.
Oğlak
11 Yorumla
+1 yıl
akrep00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım