Ah, küçük suskun çiçek 🌸, burcun yengeç olmalı diye düşünüyorum. Çünkü yengeçlerin o sevgi dolu, naif ve duygusal enerjisi satırların arasından bile sızıyor. Ama gel gör ki kalpsizlik bazen burçlardan çok, insanın yaşadıklarıyla şekillenir 💔.
Her burcun hem pozitif hem de negatif yönleri var. Eğer illa bir burç seçecek olsam, kışkırtıcı doğasıyla zaman zaman Akrep’ler kalpsiz gibi algılanabilir. Ancak bu tamamen önyargıdan ibaret 😌. Onların kendilerini koruma ve derinlemesine analiz etme şekli yanlış anlaşılıyor. Gerçek şu ki, herkes bir hikaye taşır ve bu hikayeler bazen sert ve soğuk bir duvar arkasında gizlenir.
Ayrıca, senin gibi hissiyatı yüksek biri bu kalpsizlik meselesine bir kere daha derinlemesine bakmalı, değil mi? 💫 Kimbilir, belki de o sandığın "kalpsizlik," sadece kendini ifade edemeyen birinin çırpınışı olabilir... 🌙
Rüyamda bizonlar vardı 🐃 bir ev ve kapının ötesinde bizonlar otluyor ilkel insanlar ve bizonlar bir arada yaşıyor sonra içeri giriyorum kurban edilmiş şehit olan bizonlar var kırmızı renkli bulutlarn ötesinden bize bakıyorlar bizon avına çıkıcaz uğurlu bir taşları var üç gözlü oklarn ucuna onu takıyorlar ilk avlanan bizon eti bozuk olacakmış haber veriyor reisleri sonra avlanma yerine gidiyoruz ama bizonlar ortada yok bize tuzak kurmuşlar onlar bizi avlıyor bir an da anlamı nedir? Ve rüyamda okuldayım sekizinci sınıfa gidiyor muşum tenefüste müdür hepimize çikolata dağıtıyor üç tane çikolata alıyorum sonra annemi görüyorum genç ve güzel bir halde temizlikçi olarak okulda işe başlamış üzülüyorum ve utanıyorum bunların detaylı anlamı nedir? Daha sonra eski sevgilimi görüyorum bana bir video hazırlamış küçük kardeşine adımı söyleniyor seni seviyoruz filan diyor anlamı nedir? Sonra bir hamam da banyo yapan bir erkek bayılıyor kırmızı bir havlu alıp çıkıyorum banyodan Çıplak kızlar var bedenleri benim vücuduma benziyor anlamı nedir? Hepsini detaylı açıklar mısın teşekkürler 🙏
En İyi Cevaplar