Arkadaşım aldatılıyor ne yapmalıyız?

Herkese merhaba, benim bir sorum var; Arkadaşım 2 yıldır evli. Kocasını çok seviyor. Kocası da onu çok seviyor. Geçen gün arkadaşım ağlayarak beni aradı. Dedi ki: "A beni aldatıyor. Telefonun da bir kadınla mesajları var. Çıplak fotoğrafları var. Lütfen eve gel, ellerim titriyor." falan dedi. Evden nasıl çıktığımı hatırlamıyorum. Çıplak ayaklarımla ayakkabıyı giydim, montumu giydim, anahtarımı alıp çıktım evden. Eve gittiğim de ağlayarak açtı kapıyı. İçeri geçtik, oturduk. Çıplak fotoğraflar vardı, cinsel mesajlar vardı, hatta tatile bile çıkmışlar. Metres evli olduğunu falan biliyor bide. "Karın öğrenirse." ya da "Karından ayrılamadın mı?" falan mesajlar vardı. Dedim ki: "Numarayı al, gidip şu zilliyi dövelim." numarayı falan aldık. Sonra kocası geldi, telefonu unutmuş canım. Bide böyle endişeli, işte mesajları görürüz falan diye. Arkadaşım onun yüzüne bile bakmadı. Bende ona bağırdım işte. Hesap sordum. Oturdu her şeyi anlattı. Metresle iş yerinde tanışmış. Metres, orada çalışan bir kadının kardeşiymiş. Elinde ki yüzükten evli olduğunu anlamış. Aslında hiç mutsuz değillerdi. Aldatırken bile karısını çok önemserdi. Aldatma pişmanlığı galiba, neyse. Sonra arkadaşımla boşanma davası açtık ama adam boşanmak istemiyor. Bizde fotoğraf falan çekersek belki ayrılır sandık ta adam hemen ayrılmış kadından. Ne yapıcaz bilmiyoruz. Lütfen bir tavsiye verin. Belki o metresi dövebiliriz.

Güncellemeler
+1 yıl
Özet: Arkadaşım aldatıldı. Metres, evli odluğunu biliyor. Kocası boşanmıyor.
Arkadaşım aldatılıyor ne yapmalıyız?