24 yaşındayım. Sokaktan geçen bir adama, şöyle bir bankta oturup dertlerimi hiç anlatmadan sarılıp ağlayasım var. Bu duygu niye olur? Sadece göğsünde ağlamak istiyorum tanımadığımız birinin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTanıdık tanımadık fark etmiyor daha Ama bu duygu beni boşluğa götürdü boşluk bazen intihar edebilirsin Ben bu duyguyu boşluğu atabilmek için erkeklerle birlikte oldum yani Erkek erkeğe seks yaptım hiçbir kadın bu konuda beni anlamadı kadar işsiz ihtiyacım vardı ki yani ne bileyim hani İlla şey seks değil yani Ama dudaklardan Öpmek sevmek sarılmak Hani kadının O yani yağlı bir bedeni ona bile dokunmak o kadar istiyordum ki ya istiyordum anla yani bir kadına dokunmak ne kadar güzel bir duyguydu ne kadar güzel bir duyguydu Hani belki dokunduğum zaman hemen boşalırdım Düşünsene o kadar ihtiyacım var o kadar muhtacım Ama hiçbir kadın yani Anlamadım hiçbir kadın bu kadar midemli kalktı hiç artık kadına karşı nefretim başladı ki Hep erkeklere birlikte olmaya karar verdim ve erkeklerin ilk arkadan darbe yedim birkaç gün önce ya sevişmesi başka bir şey yani bir erkek beni altına alıp s****** Tamam ama s******** benimle birlikte oluyor ben onu anlayabiliyorum O beni anlayabiliyor ve bir kadın bulamadım biliyor musun Yani bu duygu seninle başlaması normal ve kendini hani doğru yönlendirmem daha mantıklı olur hani ben bir hata yaptım Sen yapmanı tavsiye etmem Düşünsene Beni arkadan yaptı biliyor musun aklına gelmedik şekilde Belki de şu an 70'i geçti yani s******* Direkt benim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılilgi istiyosun ve biriyle dertleşmek. çok üzmüşler.
01 Yorumla- +1 yıl
nasıl geçiyor gecen?
Her kimse seni çok üzmüş
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel tespit🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yorulmuşsun belli ki. Birilerinden destek görmek istiyorsun ancak derdini çevrende anlatabileceğin kimse olmadığı için yabancı bir insana sığınmak istiyorsun muhtemelen bu yargılanmama hissinden dolayı da olur.
Tanıdıklarımız bizim derdimizi dinlerken daha en başta yine ne yaptın diye başladığı için ve tüm hatayı bizde görmeye meyilli olduklarından dolayı yabancı bir insana sarılıp ağlamak istediğini düşünüyorum00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı derecede sıkışmışlıktan.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBende aynı durumdayım. hiç sevilmediğim için birine sarılmak uzun uzun ağlamak isterdim. ama maalesef insan yalnız olduğu için bu tarz şeyleri yapamıyor. bunun nedeni aslında mutsuz olduğumuz içindir. ya da hayatta üzgün olduğumuz içindir
20 Yorumla
+1 yılAllah dert dinleyenlerin en hayırlısıdır. Ben her dara düştüğümde derdimi insanlara anlatmak yerine bütün içtenliğimle ve samimiyetimle Allah’a anlatırım. Sonra içimin huzurla dolduğunu hissederim. Allah kullarını huzurunda görmeyi sever
32 Yorumla
Soran+1 yılDua edeceğim yine. Yusufu kuyudan ve zindandan kurtarıp mısıra hükümdar yapmıştı. Beni de bu durumdan çekip kurtarıp mutlu etmeye gücü yeter.
- +1 yıl
O’nun gücü ve kuvveti bütün alemlere yeter. Yeter ki imanımız çelikten güçlü olsun. Dünya dert dünyası, dünyada rahata erenler rahata ermez
+1 yılBen Ankara .. Kızılay'ın orta göbeğinde abimin göğsüne başımı koyup hüngür hüngür ağlamıştım.🥺. çantam omzundan düşmüş hatta hiç farketmeden yürümüştük.. başımı abimin omzuna dayayarak.. canım abim 😢 bilirim.. o duyguyu.. hayal kırıklığını..
54 Yorumla
Soran+1 yılKeşke Ankara Kızılay demeseydin. Şu an unutmaya çalıştığım ve beni hiç sevmeyen adamı orada tanımıştım. Yarama tuz döktün🙏
- +1 yıl
Benim de tam orada yaşadığım bir travma var... gerçi yıllar oldu.. artık geçti gitti.. çok üzgünüm ya.. hatırlattım tekrardan sana
Soran+1 yılÖnemli değil canım. Unutmaya çalışıyorum işte. Geçer, geçecek, sorun yok🙏💝
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç tanımadığın birisinin, yaptığın veya yaşadığın şeylerden dolayı seni yargılaması olasılığı, seni tanıyan birine göre daha azdır. İnsanların en yakınlarına anlatamadıklarını psikiyatristlere anlatabilmesi bu yüzdendir. Tanımadığın birine sarılıp ağlama isteği, son derece normal bir istek. Tanıdıklarında bulamadığın güven duygusunu tanımadığın birinde bulmayı umuyorsun.
10 Yorumla Çünkü aslında insanlar birbirine enerjisel olarak bağlıdır bu herkeste var aynı durum içersindeyim resmen böyle tükeniş yaşıyorum artık kalabalıklardan kaçıyor yalnızlık ve huzur arıyorum iç dünyamla baş başa kalıyor zaman zaman da anlamsızca ağlıyorum. Çok farklı duygular bunlar 🙏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Çünkü konuşmaya ve içini dökmeye ihtiyacın var. Ve insan bazen tanımadığı birisiyle konuşunca daha iyi geliyor. Çünkü bu kişiler Onu yadırgamadan dinliyor. Anlatılanı baskasına yaymıyor, dedikodu malzemesi yapmıyor , her şeyden önemlisi gerçekten dinliyor.
00 Yorumla
+1 yılneden bu derece dolusunuz..
yani ağlama isteğinizin sebebi ne
ağlayınca geçer mi ya da sizce00 Yorumla
+1 yılO kadar sevgisiz kalmışsın Allaha sığın Allahtan işte sevgi ilgi kimseden isteme sakin üzülme Allah seni annenden bile çok seviyor şah damarından daha yakın sana sende ona yaklaş kalbimdeki acı geçecek 💖💖💖
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah💖
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Burada derdini dök nasıl olacağını bilirsin derdini söylemeyen dermanını bulamaz. Sende sanki her şeyi içine atmış attıkça taşıdığın yük taşıyamaz hale gelmiş durumdasın anlatırsan sanki rahatlar çözümüdür rahatlarsın gibime geliyor
00 Yorumla
+1 yılBir bardak var dolmuş dolmuş dolmuş ve artık şu tadirmaya başlamış. o birdahinnicindekileri dökmek istiyorsun tasmaktansa dokeyim diyorsun. Normal bir durum.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel tespit etmişsin, öyle oldu 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Tanımadığın birisi kimseye güvenin kalmadığı için
Sarılıp ağlamak da çok yorgun olduğun için birgün yapar da rahatlarsın inşallah kalkar o yüreğindeki yorgunluk.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel anlattın. İnşallah canım. Teşekkür ederim💝🙏
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Ben de hiç tanımadığım bir insan ile karşıyız tabii ki böyle uzaklara gideyim irlikte içelim dertleşelim sessiz duralım sarılıp uyuyalım istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılUyuyalım kısmına istemsizce güldüm. Çok şekersin ya, sağol beni güldürdün😍💝
Soran+1 yılÇok tatlısın💖
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. dolu olduğun için sarılmadan hiç tanımadığın biriyle konuşmak dertleşmekte insanı rahatlatir fikir alışverişi yapmak güzeldir;) anlat
04 Yorumla
Soran+1 yılYok böyle bir bank olacak, önce bir sarılıp ağlamam lazım. Sonra biraz göğsüne yaslanıp dinleneceğim. Sonra bir şey söylemeden çekip gideceğim. Bir gün yaparım belki
Soran+1 yılYoruldum sadece. Artık yoruldum
+1 yılÜniversitedeyken sarhoş bi abiyle dertleşmiştik adam zil zurna sarhoş elinde şişe dinlemiyor bile ben anlattıkça anlatıyorum 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılSal gitsin o zaman. Anlat birisine. O da sana anlatsın. Bakalım hanginiz daha dertli çıkacak.
00 Yorumla
+1 yılBende de öyle cidden. Kendini yalnız hissediyor olabilirsin. Bu arada dertleşmek istersen yazabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
s +1 yılBu duyguyu o kadar iyi bilirim ki.. Aynısını defalarca kez yaşadım. Anlatmak istersen dinlerim.
05 Yorumla
Soran+1 yılYazdığım gibi. Sarılmak istediğin kişi çook uzakta ve yanımda olsa bile beni sevmiyor, sevmediğini söyledi, babam yok, babasız büyüdüm, annem sıkıntılı, abim yok bir erkek yok, etraftaki insanlar sıkıntılı ve travmalarım tetikleniyor seslerini duydukça, bu insanlardan ve bu mahalleden çıkmak istiyorum. Bütün bunların birikimi ve artık nefesimi kesmesi. Böyle işte
- +1 yıl
Benimde babam yok. En başta bu bir travma oluyor, bilirim. Bazen sen aşkından öosende öldüğünü anlamıyor kimse. Birini kırk halatla da bağlasan gitmek istedikten sonra gidiyor. Eğer ki Allah sana onu nasip etmiyorsa bir bildiği vardır mutlaka. Zamanla anlıyorsun. Başta kabullenmek istemiyorsun ama tokat gibi gerçekler yüze çarpınca anlaşılıyor. Kaçmak istediğimiz yerler elbette ki hepimizde oluyor ama keşke istediğimiz anda istediğimiz zamanda kaçabilsek. Bir yerden bir yere giderken valiz toplamak yerine kafamızı toplasak daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙏çok güzel kalplisin. Babasız büyüdük, büyüttü hayat. Yanımdasın sevdiğim adam olmadan, ellerimi tutmadan da yaşarız, yine yaşatır hayat. Zor mu zor, iç acır mı acır. Ama yapacak bir şey yok. Senin de dediğin gibi, gitmek isteyen birini zorla tutamayız
- +1 yıl
Yaşadığın çoğu şeyi yaşadığıma emin olabilirsin. Belki başka yerde bellki başka şekilde belki de daha acı, acısız şekilde fark etmez. Kimse kimseyi unutamaz ama vazgeçer. Umarım karşına yaralarından öpecek birileri çıkar..
Öpüyorum güzel yüreğinden ❤️
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın. Aynı güzel dilekleri bende senin için diliyorum. Allah razı olsun canım benim💝🙏
Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Bende de var. Tanıdıklarına anlatamıyorsun çünkü içinde birikiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çaresizlikten veya yargılanmadan deşarj olmak istemekten kaynaklanabilir mi acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılÇaresizlikten doğru bir cümle. Nokta atışı yapmışsın.
+1 yılBende bunu istedim ama ağlayınca insanlar güçsüz sanar. Herkesten uzak duruyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. bende çok isterdim bunu eskiden ama alışınca hiç kimseye hiç bir şeye gerek kalmıyor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDövüş klubunde tanımadığı birine ağlıyordu izle filmi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Aman diyim burası Türkiye, başına iş gelmesin 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDuygusal igtiyacin yogun sekilde olmasi ve alinmamasi. muhtemelen olgun biri diyilsiniz. kendinizle bas basa kalmaya ihtiyaciniz var
02 Yorumla
Soran+1 yılYani sevilmeye ihtiyacım var öyle mi
Cevap sahibi+1 yılZaten tum duygu boşluklarinin nedeni sevgi azligi. Bunu yetişkin biri olarak kendiniz kendinize vermeniz gerek. Beklentiye girerseniz kisir dongu olur
gel ağla ama cüzdan telefon araba anahtarini vs yaninda getir
00 Yorumla
+1 yılBiliyorsun ki derdini sana karşı kullanmayacak. Bugün olacak yarın gidecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu aralar bende öyle hissediyorum ama öyle olmuyor hayır birini bulsam o da eski. Sevgilim gibi yavşağın yalancının şerefsiz birine denk gelirim
00 Yorumlatanıdıklarının seni anlamayacağını bildiğin için tanımayan birine sığınmak istiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmem ki, bende hiç tanımadığım birinin bana sarılıp ağlamasını istiyorum nedense
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be canım benim gel ben sana abla olayım 😭 kıyamam ben sana
00 YorumlaEvet bu güzel bi yöntem aslında. Ben de bazen sanalda hiç tanımadığım birine 30 yıllık arkadaşım gibi herşeyi anlatıyorum. Güzel desarj yöntemi.
00 Yorumla
+1 yılÇevrendekilerinin seni anlamadığını düşünüyorsun da ondan
00 Yorumla
+1 yılDeprem olduğu zaman çok istiyordum bunu. Bilmiyorum. Ağlayıp ağlayıp duruyordum hep. Onlara sarılıp onlarla ağlayarak destek olmak istiyordum.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir canını sıkan durumda yargılanmaktan çekiniyor olabilir tanımadığın birisinin seni yargılamayacağını düşündüğün için bu fikir gayet normal
00 Yorumla
+1 yılDolmuşsun ve kimsenin bilmesini anlamasını istemiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki kalbimi okumuşsun. Ne kadar güzel ve zarif bir yorum. Yüreğine sağlık💝🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 💙
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kisi ben olsam sanirim tek kelime edemeden ben de aglarim
010 Yorumla
Soran+1 yılYani ben sana sarılıp ağlasam sende mi ağlarsın? 😢
Cevap sahibi+1 yılEvet cunku buna ihtiyacim var bu aralar ikimiz de aglar yorgun duseriz, konusmadan sessizce sadece bakisarak yolcu ederim seni🌹
Soran+1 yılNe güzel olurdu. Hayali bile iyi geliyor, öyle yorulmuşum vay be. Tek sıkıntı gömleğin falan salya sümük olurdu, eve gidince değiştirirdin artık
Cevap sahibi+1 yılOlsun be guzel kiz sen rahatla da gomlek de gonlum de feda olsun🌹 guzel kalpli gizemli hanim
Soran+1 yılAhaha sağol abi🙏
Cevap sahibi+1 yılSende sagol gece gece ayni anda hem huzunlendirip hem mutlu ettigin icin. pamuk ellerinden opuyorum🌹
Soran+1 yılÇok naziksin, teşekkür ediyorum💖
Cevap sahibi+1 yılCok tatlisin iyi ki yorum yazmisim diyorum😊
Soran+1 yıl💝💖
Cevap sahibi+1 yılİki kalp biri senin biri benim gozyaslarimizla parlamis ikisi de
İnsan fıtratı gereği yalnız taşıyamaz. Birine güvenmek içini dökmek ister
00 YorumlaKeşke bi gün karşılaşsak seninle, yanında olmayı çok isterim
00 YorumlaGarip bir durum. Ama bence altında çok derin kırılmalar var
00 Yorumla
+1 yılHer kişiye her oturduğunuz kişileri Duygularınızı paylaşamazsınız
00 Yorumla
+1 yılEğer yakınsan gel aynı şekilde benim de böyle bir şeye ihtiyacım var
00 Yorumla
+1 yılBazen tanımadıklarımızaa derdimizi anlatmak tanıdığa anlatmaktan iyi gelir
00 YorumlaAynı şeyden muzdaribim sanırım tükenmişlikten olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılSenin asıl dermanın bende istediğin her şeyini ban anlatabilirsin
00 Yorumla
+1 yılDertleşecek kimsenin olmaması ve yalnız olduğunu düşünmek olabilir.
10 YorumlaBende öyle. Çünkü tanıdıklarımın asla umrunda değilim
010 Yorumla
+1 yılOlur bazen, tanıdıklar ileri de bu anı kullanır cunki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanimadigim biri olsun erkek olsun soyle biraz yasitimin birazcık üstü olsu ufaktan yapili sun tamam koynunda aglarim 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi bende de oldu bu çok iyi anlıyorum seni burdan birileriyle dertlestim onlara sarılıp ağlayıp uyuyasim geliyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunu dediğimde dalga geçiyorlar ama seni cidden anladım
+1 yılSana bir omuz gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle hissediyorum
- +1 yıl
Boş omuz var verelim
+1 yılBiri yapmıştı bunu bana
02 Yorumla
Soran+1 yılŞanslıymış
- +1 yıl
Ben de şanslıydım
Gizli Üye(30-35)+1 yılwalla gel bana anlat dinlerim zamanım bol sarılda yemin ederim dertleşmeye o kadar ihtiyacım varki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGel sarilip aglayalim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlızsın çokkkkk
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Gel kız needesin sana omzum feda olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük bosluktasin biliyorum ben bu duyguyu çok yaşadım atlattım sonunda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Ozlden konuşalım derdini dinleyebilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılGel uzan yanımda ağla. d
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yalnızsınız
00 Yorumla - Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç tanımadığım birine sarılıp ağlamak istiyorum! Bu neden olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım