Bu konularda hiç şanslı olamadım. Detay isteyen varsa anlatabilirim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bunun için kimse yaratılmaz bence. Fakat herkesin nasibinde de biri olmayabilir. Ama ileriyi de bilemeyiz, belki de ileri de karşına biri çıkar.
Bence bazıları gerçekten de onun için yaratılmıyor, çünkü doğuştan sosyalleşme, dış görünüş vb. her türlü özellik kişinin aleyhine olacak şekilde oluşuyor. Böyle bir durumda da o kişi en kötü insanlara kalıyor ya da herkes tarafından kullanılıyor. Böyle işliyor maalesef. Yani herkes bu iş için yaratılmamış oluyor aslında.
Sadece bazilari bir tık önde başlar. Sınav dünyası; Bazılarına her tüm imkan verilerek sapıtıp sapıtmayacağı test edilirken, bazılarına da bir şey verilmediğinde isyan edip etmeyeceği test edilir.
Sınav diye bir şey yok aslında, insanlar sadece genetik faktörlerine göre var oluyorlar ve içinde bulundukları dünyaya adapte olmak için çırpınıyor. Yani bu tarz inançlar tamamiyle iç rahatlatma amaçlıdır, gerçekte öyle bir şey yoktur, sadece var olursun. Ve şöyle düzelteyim, bazıları 5 tık önde başlar, diğerleri de kaybolur gider, ki buna da doğal seçilim deniyor zaten. Ben de bu şekilde eriyip gideceğime inanıyorum. Beni seven ancak param için sever muhtemelen.
Dindar sayılamam elbette ama benim inancım bu. Sınava inanıyorum ve hiçbir şeyin boş olmadigini düsünuyorum
Muhtemelen kendini böyle rahatlatıyorsun. Olsun, en azından benim gibi rahatlamaya ihtiyacı olan birileri olduğunu görmek de beni rahatlatan bir şey, biraz da olsa. Çünkü ben herkesin çok iyi özelliklerde sevgililer edinebildiklerini düşünüyorum.
Yanlis dusunuyorsun.. Ask acisindan kivranan milyonlarca insan vardir Şu an . Nasil hepsi mutlu olabilir ki? Bir cok insanin kiskanarak baktigi ciftlerin bile cogu ayrilmiyor mu?
Ayrılmayanlar da var bayağı. Bu arada, ben gerçekten sorunumun ne olduğunu öğrenmek istiyorum, ama büyük ihtimalle dış görünüşümden. Boyum 192, kilom 84. Ama tipimden şüpheliyim.
Çoğu kız zaten uzunları daha çok beğenir. Bunun yüzünden olamaz bence.
O zaman tipimden olabilir muhtemelen. Bir de kızlara çok yaklaşamıyorum ben, hep arkadaşça yaklaşmaya çalışıyorum yaklaştıklarıma da, ama hep hüsran tabi sonuç.
Bir şekilde yüzümü atsam yorumlayabilir misin?
Çoğu erkek inanmasa da her kız tipe o kadar da cok bakmiyor. Tabii ki kendini salan ve bakimsiz olan erkeklerden bahsetmiyorum ama ortalama tipte ve bakimli olmasi cogu kiza yeter. Genelde kadinlar, karakteriyle ceken erkekleri daha cekici bulur. Ornegin kiz naz yapinca çeken, kız küsünce onu asla küs uyutmayan, ceketini veren, belinden tutup çeken, kizi kiskandiginda hakaret etmek yerine sahiplenip koruyan, 1 tane cay ismarlasa bile lafini yapmayan, yeri gelince oyunu onun icin kapatabilen, bulusma sonrasi evine birakan erkekleri daha cekici bulur.
Yorumlarim
Ben işte onları yapabilecek aşamaya gelemiyorum daha, o yüzden. Bu arada, fotoğrafımı nasıl atacağımı bilmiyorum buradan.
Link ile atiyorlar galiba ama cok detayli bilmiyorum. Fakat bakimli, duzgun giyinen temiz biriysen gayette sansin var 😅 Tavirlarinla cekmeye calis. Erkek istese taşı sıkıp da suyunu cikarir. Yeter ki istesinler 🙂 Gunumuzde erkeklerin cogu bozuldugu icin kizlar da daha cok ambalajina bakar oldu
Umarım doğrusundur. Bu arada, profil fotosu yapmayı denedim, şimdi bakabilirsin.
Soruyu gizliden atmissin ama :) @ koyarak kullanici adini yazarsan profiline bakabilirim
Samurai ile başlıyor nickim, takip ettim seni. Oradan görebilirsin sanırım.
Cirkin degilsin bence. Ortalama birisin gayette 🙂
İyisin gayette, ben dis gorunusten oldugunu dusunmuyorum
Anladım, ama bence sorun bu, kızlar ortalama erkeklerden hoşlanmıyor çünkü genelde. Neden bunu sordum, çünkü diğer her konuda çok iyi bir konumdayım, buna rağmen olmaması garip geliyordu.
O cekimi yakalayamadigini dusunuyorum ben. Elin yuzun gayet duzgun cunku 🙂 Rica ederim
Neyse, ortalama biriyim, yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim yorumun için.
Ortalamanin ustusun hatta 🙂 Kesinlikle kendini begenmelisin. İyi aksamlar