Olmam mı? Gayette güzel oldum. Bakışlarım gizli gizli ona yöneldi hep ve her sigara dumanımda onu çektim içime. Ve hislerimin dışarıdan anlaşılması zordur, bunu gördüm... En güzeli içimde tutmak dedim. Sonra öğrendim ki o da bana karşı boş değilmiş. Ancak öğrendiğimde iş işten geçmişti artık. Ve yine öğrendim ki aramıza insanlar girmiş, karakediler girmiş. Ve yine ayrılık vakti geldi ve aramızda mesafeler girdi.
Uzun siyah saçları gelir düşündükçe aklıma. O buğulu gözleri gelir. Yaşanmışlığı açık bir şekilde görülebilen gözleri gelir. Ve ben yine bir sigara daha yakarım...
Şimdi eskisi gibi birşeyler hissetmesemde yinede ara ara gelir aklıma bayan.
www.google.com.tr/imgres00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimden 10 yaş büyük birisine aşık olmuştum hala da aşığım kendisi şu an evli sanırım çocugu da olmuştur ama ben hala gece yatmadan önce hep onunla ilgili hayaller kuruyorum mesela bizim birlikte olmamız imkansız ki zaten onun hala haberi yok kendi kendime seviyorum onu içimden hiç bir karşılık beklemeden o mutlu olsun yeter :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcana aşığım ama beni görmüyor bile üstelik aynı lisedeyiz, sabah akşam bir birbirimizi görüyoruz, karşı karşıya sınıflardayız, servislerimiz yan yana, milyon tane ortak arkadaşımız var, aynı semtte yaşıyoruz ama ona yakın olduğum kadar bir o kadar da uzağım. üstelik onun diğer kızlarla yiyişmesini izlemek beni öldürüyor ama onun mutlu olduğunu gördükçe mutlu oluyorum. diliyorum ki kimse karşılıksız aşkı yaşamasın.
Not:lise 3'teyim ama okulum beş yıl olduğu için 18 yaşındayım o yüzden 18 yaşın altında diyemezsiniz başka biri demiştide12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbeni tanımıyor tam olarak ismen biliyor ben onun herşeyini biliyorum gülüşünü, mimiklerini, hislerini, mizacını...
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 yil desem inanirmisin? ama gercekten cok sevdim , en buyuk pismanliklarimdan biri keske gidip acilsaydim falan diyorum, belkide biseyler olurdu.. ask ne diye soruyorlar ya karsilikli olunca guzel bir duygu olsa gerek belkide baskalarinda dedigi gibi dunyanin en guzel duygusu ama karsiliksiz olunca inanin dunyanin en boktan seyiii.. zor yani baya zor.. ^^ istee artik yavas yavas unutmaya calisiyorum bende... ne kadar becerebilirim bilmiyorum ama yani unutmaliyim sonucta hayat devam ediyor :D o mutlu ben niye uzuleyim ki laa dimi ;D..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah kimseye gostermesin yaa zor.. zor yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Onu ilk serviste görmüştüm :) boş yerler olmasına ve arkadaşı yanına çağırmasına rağmen gelip yanıma oturdu. Onun yanına bir çocuk daha oturdu böyle sıkış tıkısız birden göz göze geldik ikimizde utanıp çektik gözümüzü orda hoşlandım sonra ismini öğrendim. Ama servis onu bir okulun yanına bırakıyordu. Umudu kestim seneye burda olmaz diye.
Ertesi sene teneffüste karşımda gördüm. İçimdeki kıvılcım yeniden alevlendi. Sonra bir gün markete giderken kankama gösterdim onu. Kankam işte başladı enişte diye bağırmaya ben susturdukça o bağırdı. Bir gün bizim evin önünden geçti beni gördü gülümsedi. Çok güzel gülüyor:) arkadaßım yine rezil ediyor beni falan filan ertesi gün yine ordan geçti gözleri beni arıyordu beni görünce yine gülümsedi. Ertesi gün yine geçti beni aradı ama ben arkadaşımın evindeydim pencereden gördüm beni göremeyince gitti. Onu bıraktığı okuldan bir arkadaßımızın kardeşini alıyorduk onu gördüm o da kendi kardeşini alıyordu. Kankam tutturdu takip edelim diye başladık takip etmeye (kendimi sapık gibi hissediyorum) evini bulduk okulun hemen arka tarafındaymış. Ondan sonraki her gün onun mahallesine gittik hattabordan kendimize arkadaş bulduk onun bahanesiyle gittik.
Okulda başka bir arkadaşımı ararken arkandan bağırdı şş kız diye ben utançtan dönemedim hızla yanıma geldi ve sen mahalledeki kız değil misin dedi ben heyecandan ne diyorsun be diye saçmaladım sırıtıp gitti o zaman emin oldum beni sevdiğine.
Ama açılamıyordum cesaretim Yoktu. Kankam bir gün gidio söylemiş seni seviyor diye o ise kankama yürümüş kankam konuyu çevirmiş sende onu seviyor musun diye o benim dış görünüşüme laf etmiş tabi ben bunun arkasından 1 yıl ağladım onu unutmak için saçma sapan birisi ile çıktım. En sonunda birinden hoşlanıp onun ile çıktım o da beni aldattı ayrıldıktan sonra da kankama yürüdü. Alıştım artık etrafımdaki herkes dış görünüşü güzel diye arkadaşıma yürüyor ama makyajsız halini görseler korkar kaçarlar. Ama hâlâ platonik olduğum çocuğu seviyorum korona tatili yüzünden 1 yıldır görmedim onu. Baya uzun oldu ama neyse kdbskxjakw00 Yorumla
+1 yılEvet oldum hem de sırılsıklam. aramızda hiç sevgili muhabbeti gecmemisti 1 ay sonra ciddi bir ilişkisi olduğunu öğrendim bütün dünyam yıkıldı ee haliyle araya gitmedim dua ettim hep 6 aya unuttum, ama tamamıyla hafızamdan atamadim aklıma geliyor hep ilk kez aşık olmuştum ondan sanıyorum
Senin durumun ne çocuktan hiç mi umut yok?01 Yorumla
+1 yılben oldum! çok başka, heyecanlı bir durum. onun hiçbir şeyden haberi olmuyor davranışları daha yakın oluyor o yüzden. hem birlikteymişsin gibi hem de ayrıymışsın da karşındaki sana hala kur yapıyormuş gibi bir durum. ama çok daha saf, çok daha gerçek bir duygu. tavsiye eder miyim? hayır etmem. olur olur karşı taraf sevgili yapar senden haberi olmadığı için falan canın yanar, evlat acısı gibi oturur ciğerine.
seviyosan git konuş bence.01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBEN PLATONIK DEGILIM. Onu seviyorum hem de bir yıldan fazladır. Sevgilisi olduğunu öğrendim kahroldum. Ayrıldıklarını duyduğumda dedim ki artık benim olması için önümde bir engel yok. Evet benden hoşlanan da oldu ben Onu sevmeye devam ederken. Karşılık vermedim çünkü zaten birini seviyorum.
Evlerimiz birbirine iki üç sokak uzaklıkta. Ama onu 2 senedir göremiyorum. Anca fotoğraflarda. İçim öyle acıyor ki... benden haberi olmasını, yani karşılık bekliyorum kavuşmak istiyorum. Buna nedersin artık bilmem aşk mı takıntı mı00 YorumlaPlatonik aşık olmayı eziklik olarak görenleri öldüresim geliyor. Her insan platonik olabilir bu gayet doğal bir şey bende 7 aydır aynı durumdayım. Sırf bu yüzden insanın psikolojisi bozulabiliyor. Durduk yere mutsuz olabiliyor. Diğerleri anlayamaz bu durumu
02 YorumlaSayısız,
Kadınla yattım,
Elim değmedi hiç birine,
Kadınlar sevdim umut renginde,
Renk vermedim...
Ölü kadınlar sevdim,
Ben yaşarken ölen kadınlar,
Beni yaşamadan ölen kadınlar
... ve beni yaşamımdan öpen kadınlar,
Küçük kadınlar sevdim,
Islak saçlı, hüzün gözlü, yaz dudaklılar,
Göz göze geldiğim, göz göze kaldığım, göz göze sustuğum
... ve kaçıp gittiğim kadınlar da var,
Kadın yâr, diyemedim, demezdim.00 Yorumla1 yıldır peşinden koştuğum , Platonik aşık olduğum kıza söylerdim birlikte vakit geçirdiğimiz zaman sana platonik aşığım diye :) O salağın umrunda olmazdı , iltifat etmemi severdi birde... 2.5 haftadır tamamen bitirdik artık konuşmayı. 1 yıl peşinde koştum artık yeter dedim :)
01 Yorumla6. yılını aşkımı itiraf ederek kutladım sen benim kardeşimsin nasıl böyle bişey söylersin senden beklemezdim diye bir mesaj sıraladı sanki aşık olmak benim elimdeydi durduk yere insanın içine işleyen güzel gülüşüne temiz kalbine aşık oldum suç senin kızım
00 YorumlaCok oldum. Sipsevdi degilim yanlis anlamayin. Ama safin onde gideniyim. Biri bana sicak kanlica ve samimice davrandi mi hemen onemsiyorum gozumde o kisiyi buyutuyorum. Belki olmadigi kadar iyi biri oldugunu dusunuyorum ve kendi kendimi asik ediyorum ona. Sonra hep yine ayni sey oluyor, ben kendimi kucuk dusurmeyi goze alarak bunu belli ediyorum vee Her defasinda karsimdaki kisinin egosunu tavan yaparak yapayanliz kaliyorum.
00 Yorumlaoldum küçüktüm ya 7 veya 8 e gidiyodum basketbolcuydu okul takımında kendimi fark ettiebeilmek için basketbol oynuyodum bilmediğim halde :D belkide rezil oluyodum yani dikkatini çekmiştim beraber basketbol flan oynuyoduk basketbol sayesinde konusabildik yani derken dahada yakın oldum ona ama o kazma bana sevgillilerini anlatmaya basladı en son sevgilisini getirip beni knkam diye tanıstırınca soğudum ondan olan bana oldu basketbol oynarken parmagımı kırdım yanarım yanarım ona yanarım :D
04 Yorumla
+1 yıl3 sene platonik pesinden kostum hep seni seviyorum derdim mutluydum ana o arkadas kalmak istedigini soyledi hep sonra 3 senelik kardesimle benden gizli cikmislar cocuk bana kazigi atti amerikaya tasindi kiz ile konusmuyoruz hatta nefret bile edemiyorum. okulda onlarca talibim cikti yine ve yine oydu hedefim baska kizlara gitmedim ssdik sevdim. sonrada tek takilma karari aldim kardes edinmedim halada oyleyim.
07 Yorumla- +1 yıl
Evine 2 defa gittim yoktu gelirse elimi bile surmicem kendi ayibi doversem haksiz duruma duserim
- +1 yıl
çocuk 3 yıldır biliyordu. döverim kolay iş sorun yok. düşüncen için çok sağol :) iyiki varsın
- +1 yıl
tabi ne demek severim içimdekileri anlatmayı ben teşekkür ederim
platonik aşk, platonun öğrencisi aristoya aşık olup yavşaması fakat yüz bulamaması sonucu bu ismi almıştır.
sonraları platon z*kerim böyle aşkın ızdırabını deyip kendini felsefeye adamıştır.
platonun laneti hemen hemen her insanı bulmuştur. kaçış yok :)20 YorumlaBen lise 1 den 3'e kadar ingilizce hocama asik olmustum onun icin ingilizceyi su gibi ezberlemistim baska ogrenciyi kaldirdiginda ona trip atiyordum bazen ikinci dersine girmeyip oyle belli etmeye calisiyodum ki ise yaramisti ama benimle duzgun bir dille bu is olamaz diyince sartellerim atmisti iki hafta boyunca sadece onun derslerine girmedim ve sonra disiplinlik olunca mecbur gittim lise bittikten sonra da unutmaya basladim tayini cikmisti iyiki de yoksa deli. olacaktim kadina
03 Yorumla4 yıl önce olmuştum. baya platonik sürdü. herşeyinde kendime bir umut yarattım. okul bitti hala aramızda bişey olmadı. hala aklıma geliyor böyle nasıl diyim tatlı bir anı gibi unuttum mu dersen hayır aklımda hala içimde. ilk anki gibi coşkulu özlemeler olmuyor tabi ama
02 Yorumlaoldum lise yıllarında. Tam iki yıl onu uzaktan sevdim :D
Sınıf arkadaşımdı okul bitince bir kez gördüm onu 6 yıl önce ben otobüsteydim , durağa yanaştı otobüs ve bir baktım bu ve arkadaşları hemen ayağa kalktım yer verdim selamlaştık iki durak sonra ben indim ve o da otobüsle beraber hatıralarımda yer dinmek üzere yola çıktı.03 Yorumlalisedeyken birini sevmiştim ama cesaret edip söyleyemedim ona gerçi artık içimde sevgi kırıntısı kalmadı evlendi kendisi başka biriyle ama baya bir süre sevmiştim onu sanırım 5 seneden fazla olmuştur platonik kaldı ve bitti...
03 Yorumla
+1 yılPlatonik olmak bir başka ya :) Masumiyetin doruklarda olduğu zamanlar. O şahısla ilgili hayal kurarak uyumalar. Aşk varsa eğer oda platonik olandır, onun dışında aşk kavramına inanmıyorum :) Bir defa olur ve oda bir süre sonra biter
03 Yorumla- +1 yıl
Birden çok olanlar yok olduğunu zannedenler var bana göre, ilki gibi olmaz değil mi?
Çocukluk aşkım 9 senedir ondan başkasını düşünmedim ondan başkasına bakmadım ondan başkasıyla hayal kurmadim. Akşamları erken uyurdum hayalini kurmak icin. Sabahları erken kalkardim okula aynı arabayla gidelim diye. Şimdi başkasının ama ben hala onunum.
21 YorumlaOlmam mı :) işin kötü tarafı sevgilim varken oldum yaklaşık 3 senedir aşığım. Yesil gözlü siyah saçlı iyi fizikli 175 boylarında dünya güzeli böyle oturup izleyesim geliyo sabaha kadar koysan önüme oturup bakarım yani o derece. Gerçi bu aşk mi onu bilmiyorum ama neyse :)
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Platonik aşk olmaz. Platonik ilgi, hoşlantı, sevgi ve saplantı olur. Aşk iki taraflıdır.
*iç ses* Her duyguya aşk demeyin artık.15 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşim dediğini 60 yılda yapsan bir şey farketmez. Aşk dediğin duygu, sevginin büyüğü değildir. Aşk, karşılıklı iki insanın birbirini sevmesidir. Ayrıca 1 yıldır bu insan sana hiç bir duygu beslememişse onu sevmen de mümkün değildir. Senin ki hayranlık ya da saplantıdır. Justin bieber a hayranlık duyan kızlar gibi bir şey.
*iç ses* Önce tanımları öğren, sonra karşında kine laf söyle.
+1 yılKücükken güzel oluyor. cok fazla zaman gecmeden söylemeni tavsiye ederim. cunku bende bir yıl sevdim sonra vazgecip baska biriyle oldugumda onceden kimi seviyodun diye sormustu bana bende seni dedigimde keske söyleseydin dedi :DD
01 YorumlaBenyasadim yasiyorum ilk okuldan beri sevdigim bir kiz var ancak ona soyleyemiyorum ama sevdigimi anladimi bilmiyorum cok zor onu dusunmek cok zamanimi aliyor simdeden 9 senemi aldi ve basaka kimseyede teklif etmedim edemedim
00 Yorumladalga mı geçiyorsun? erkeklerin çoğu platonik aşık sen gelmişsin burada hiç platonik aşık oldunuz mu diyorsun alay eder gibi
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmadım. Çok büyük konuştum inşallah olmadım, olamam laflarımın altında kalmam.
Karşılık varsa güzeldir, öteki türlü acıdan başka bir şey vermez bu da bana göre değil.00 Yorumla
+1 yılAşk dediğin platonik yaşanır, o kadarını söylüyorum. :(
13 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar için öyle ama erkekler için aynısı geçerli değil. bir erkek aşık oldu mu gözden düşmesi çabuk olur.
+1 yılBen bir kez platonik oldum karşımda ki insanın Toto su kalktı yinede açıldım alacagim cevabi bile bile ve hazin son.
02 Yorumla- +1 yıl
Pek te sallamadim zaten o havasini fark ettikten sonra. Artik gercek askin pesindeyim :))
Oldum ve hiç açılamamıştım lisedeydim o zamanlar :D
2-3 sene sonra duydumki mahallenin serserisiyle evlenmiş 3-4 ay sonra boşanmış şimdi dolanıyor öyle :D13 YorumlaEvet platonik aşkımla üç yıldır süren düzenli bir ilişkimiz var :(
23 Yorumla
+1 yılPlatonik ask off zor süreç çünkü kıskansan kiskanamiyorsun tek kelime söylemeye dermanin olmuyor;) baktım olacak gibi değil söyledim kurtuldum defalarca arkadasligimiz bitsin dedik her defasında geri geldi hala sözde arkadaşça mutlu mesut yasiyoruz
04 Yorumla- +1 yıl
Zaten dışardan bakan arkadaş. demiyo sadece biz arkadasiz diyoruz ;)) emin ol çok eglenceli
- +1 yıl
Aksine daha çok oluyor ;))
+1 yıllisede aşık oldum gidip söyleyemedim çünkü kız çok güzelde bakmaz diye düşündüm lise bittikten sonra öğrendim bana karşı bişey olduğunu şimdi üniversite bitmek üzere ama kafamı hala duvarlara vuruyorum unutamıyorum bir türlü
03 Yorumla- +1 yıl
oturmak ne kelime temel attı :DDDDD
+1 yılZamanında çok platonik takıldım ama yetti artık kimseyi düşünmüyorum :)) oh ne rahat ;))
03 Yorumla- +1 yıl
eminim :))
Ilkokuldaydım :) mektup falan yazmıştım. En ufak tepki vermemişti :D
01 Yorumla
+1 yılDokunmadan aşk olmaz dedikçe birde platonikler çıktı başımıza... Karşılıksız olmaz o işler, hoşlantıdır aşk değil...
05 Yorumla- +1 yıl
Gerçek aşkı tattığın zaman, ben ne salakmışım diye dövüneceksin çocuk...
+1 yıloofff bu aşk insannı değiştirir :) platonik bence en fazla hoşlanma olur aşk olmaz
01 Yorumla
+1 yılAnlatamam, o günleri yaşamak üzülmek istemiyorum.. Çok kötü günlerdi, yoğun bir psikolojik tedavi gördüm, hala görmekteyim..
02 Yorumla- +1 yıl
İlaç kullanıyorum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoungwriterinsideme.blogspot.com.tr/.../...un.html çözüm yazarlık oldu bütün hislerim
00 Yorumla
+1 yıl4yıl peşinden koştum yapmadığım kalmadı çok aşırı samimiydik ama şu an başkasıyla evli :/ hikayeleri yazmaya kalksam 4yıl bu dile kolay.
02 Yorumla
+1 yıloldum ama hic bir zaman soyleyemedim boyle konularda ozguvenim yok
07 Yorumla- +1 yıl
ego sahibi de degilim aslinda bilmiyorum belkide sogurum uzerim boyle daha iyiyim diye de dusunuyor olabilirim emin degilim.
- +1 yıl
belkide dogru reddedilme korkusu
- +1 yıl
ya o danisma ne biliyormusun kanka su kiy hakkinda kotu bisey duydun mu filan
- +1 yıl
hayirlisi olsun :))
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. en son 12 yıl önce oldum hey gidi günler hey zaman su gibi akıp geçmiş
04 Yorumla
+1 yılOldum ortaokulda bizim mahallede bir kiz vardi ona asiktim çocukça biseydi ama sora mahalleden ayrilince bitti adida gamzeydi:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim asklarim hep platonik cirkinligim sagolsun :) :( birini unutmak icin 4 yilim gecti. Digeri 1 yil karaktersizligini gordumde vazgectim. Simdi yine platonik ask yasiyorum :( yoruldum...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbize sevmek yasak zaten karsiliksiz
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yıl14-15 yaşlarıydı sanırım. Gamze isminde bir kıza aşıktım. Şimdi ki aklım olsaydı da gidip konuşsaydım keşke. Çok pişmanım. :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aşık olmadım ki platoniği olsun. Hayat tek tabanca güzel.
04 Yorumla
+1 yılEvet oldum tabikide kızın karşısına geçtim dedim böyle böyle senden hoşlanıyorum ilk önce çok şaşırdı sonradan çok degişti birşeyler oldu şuana bir birimizin yüzüne bilr bakmak istemiyoruz
01 Yorumla@meerrveee öyle bir aşk cinsi başıma gelmedi kendim olarak. ama kızlar çok platonik aşık olurlar bana 2 dk. mesela 1 ortama girim bütün gözler hemen bana döner. etrafıma dolaşırlar kızlar bir bahaneyle hemen falan.
00 Yorumlainsana hırs verır amacı olmasını saglar helekı acıldıkdan sonra seni abi arkadas dost olarak tanıdım fılan falan aboww bir gazlar bir gazlar aklın sasar..
02 Yorumla- +1 yıl
vallah havası da onun olsun suyuda ben uzaklaştım arkadaslarım bazzen anlatıyorlar ıyıymiş kocasının işi filan ıyımış zengın bırıyle evlendıgını soyledıler ... dogrusu su hatalar yapmısım buyuk hatalar saplanmışım oysa tanımak ıstıyen onca ınsanı tanımak ıstemedım ıstemedım kımseyı hıc kımseyle denemedım o dedım o dedım cok buyuk hata yapmısım dogru kişiyle olmalı dogru kışı yle kafandakı profıl ı ne ıstedıgını bılmelısın kafandakı profıle uyan ınsan varsa karsılıklı konusup anlasmak cok onemlı bak anlasabılecegın kişi diyorum platonıkde saadece tanırsın içini bilmezssin yuzeyseldır o nedenle kafalarında uyusmasına izin ver baska ınsanlarla dene zaaten zamanla oda farkına varıcakdır ben ne kacırdım dıye..
şu an birine ilgi duyuyorum o bılmıyo ya da bılıyodur belkı bılmıyorum sürekli bakışıyoruz ama adım attığı yok uzun zamandır böyle cok kötü birşey :(
03 Yorumla4 Yıllık Yarım bir Hayatım olmuştu evet Cesaret edipde Konuşamamışdım..
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam 7 aydır.. :( Biteceğini de sanmıyorum. Hoslanıyorum diye kendimi avuturken bir bakmısım aşık olmusum.. Tek belirsiz şey platonik mi bilmiyorum. s :((
01 Yorumla
+1 yıloldum.3 yıl sevdim şiirler yazdım her gece ağladım. kıskandım kendimden nefret ettim ama sonra kişiliksiz olduğunu gördüm gerçi kişiliksiz olmasaydı bile bir şekilde geçiyor be canım. takıntı yapmamaya dikkat et.
05 Yorumla- +1 yıl
benimde kaldı. aslada unutamam. ama geçiyor açılıyorsun. bana anlatma senden daha iyi biliyorum
- +1 yıl
zaman geçtikçe için daha çok burkuluyor be güzelim. acın kalbinde artıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmuştum ama 4 ay sürdü beğenemedi beni ondan sonra kendisi bana teklif etti peşinden koşunca sonra da hakaret edip sildim sırf intikam almak için yapmıştım sonra pişman olsam bile gururum daha önemli
01 Yorumlaoldum :P zaten ben bir erkeğe hayatta belli edemem içimde saklar kuruturum :P
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılOldum reddedildim zaten. birdahada hiçbir kıza aşık olmadim olamam gibide. duruyor.
14 Yorumla- +1 yıl
1yıldan fazla oldu tek aşık olduğum insandı gerçi aşk değil de işte anla diye diyorum.
- +1 yıl
Katiliyorum,
+1 yılBen oldum bende 1 yıldır seviyorum onu aynı senin gibi :((
03 Yorumla- +1 yıl
İnşallah sende
+1 yılOlmadim ama yasamak istiyorum, mesela karsiliksiz olanindan. Ask acisi cekmek istiyorum, bugune kadar hoslandigim cocuklarin hepsinden karsilik aldim. Biri olsa ben ondan hoslansam ama o baskasini sevse ne guzel olurdu ^^
02 Yorumla- +1 yıl
yaşada gör ne pis bişey olduğunu
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıl önceydi sırılsıklam olmuştum hemde.. Ne salakmışım diyorum şimdi , o halimden eser kalmadı çok şükür. Değmezmiş ne diyelim.
01 Yorumla
+1 yılEvet okuldan bir cocuktu duymus benim onu sevdigimi bana penceren islik falan caliyodu it ne heycanlaniyodum ya aslinda en guzel zamanlarimi o salak yuzunden mutsuz gecirdim. yaz tatilone kadar sürdü sevgim :))))
00 Yorumla
+1 yılkarşılık bulamadım belki * gidip söyledim. ne o öyle içimde yaşayacağım. gittim söyledim çatır çatır da reddedilmenin acısını yaşadım. sende dene çok güzel oluyor.
04 Yorumla- +1 yıl
ol. senin ne özelliğin var diğer insanlardan seni ayıran? ol, gör gününü.
- +1 yıl
hiçlik mertebesi diye bişiy var. ona bir bak bakalım neymiş.
oldum dört sene falan sürdü, kendimi düşünmeye zorladigimda da canımı sıkıyor
00 Yorumlaoldum
en az acı veren bı ask bu
ayrılık yok ama kavusmakta yok
akıldayken cok tatlı bı huzur ve bı okadarda buruk bı hava verıyor00 Yorumla- Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar