Platonik aşık oldunuz mu?

Kendi içinde yaşadığın bir şey kimse bilmez etmez :D Güzel yanı var ama işte boş şeyler. hayal dünyasında yaşayıp gidiyorsun.
Küçükken platonik aşık olduğum biri vardı. 1 sene boyunca yaşadım :D En son açıldım sevgili olduk :D
Oldum, ahh ah benim yakışıklı tarih hocam ne hoş adamdı
Platonik sevmenin de tadı bir başka oluyor. Karışanın edenin yok mis gibi kafana göre seviyorsun 😄
Öyle bir anlattın ki😂🌺😂🤦♀️
Canın çekti değil mi, benimde 😂🌷
Allahtan aseksüelim çiçekim ozdöocbdudkyxkdjdjdhdhd😂🥳
Çok şükür hamdüsenalar 😂
Platonik aşk kadar berbat bi duygu yok 1,5 yıldır birine platoniğim o kadar imkansız ki.
İmkansız diye bişi yok ki
Yok imkansız ben onu en son 1,5 yıl önce gördüm
Reelde görmediğine tutulan var çokta şeey etme kxjxj
Görüş
29Görüş
Hayır. Platonik aşk bir türlü söyleyememe durumudur. Ben seversem söylerim. İçimde tutmam hayat kısa zaten. Olmadığı oldu yani tek taraflı bir aşk onu da kısa kestim yine aynı sebepten hayat kısa diye 😜😅. Aşk dediğin tek taraflı olmaz sürmez. Sen de seveceksin o da sevecek aşk böyle olmalı
Platonik falan bana göre değil ya ben seviyorsam ya da hoşlanıyorsam direk gider söylerim :D
Tonik kullanmıyorum 🤣
Benim kanaatimce en temiz yaşanan aşk platonik olandır , aldatma yok , ihanet yok, yalan yok , çıkar ilişkisi yok , dedikodu yok. Aşk karşılık beklemeden sevmektir zaten , bi defa platonik oldum yıllar önce ilk okulda 🙃 2004-5
Derdi yok tasası yok sorumluluğu yok kendi kendine yaşıyorsun sonra sıkılınca bitiriyorsun platonik gibisi var mi😂
Platonik bi şekilde hiç aşık olmadım. Nasıl bir duygu bilmiyorum🤦🏻♀️
Platonik aşık olmak dünyanın en güzel şeyi değil sevdiğin kadını yanında görmedikten sonra ne anlamı var, lisede çok oldum sonra bıraktım o işleri
Platonik yaşadm sanırım 15-16 yaşlarında şimdi düşündümde o tipsizin neyini beyendim acaba 😂
Platonik olmayı sevmiyorum. Adım ve hissiyat görmediğim birinden hoşlanamıyorum.
aşk mi bilmem ama Kendi içimde yaşadıgik bir duygu oldu bir zamanlar
Maalesef onu da yaşadım söyledim en sonunda olmadı.
Ben liseden beri hobi olarak platonik aşık oluyorum zaten😂
Karşılıksız sevmek sadece üzer. Bir zamanlar olmuştum.
Oldum. Hala öyle. Birilerine tutulduğum zaman hep onun gibi olsunlar istiyorum.
Lisede olmuştu ama aşk mıydı değil miydi bilmiyorum
Hayır aşka inanmıyorum. aslında beni etkileyen sadece zekası ya da karakteri oluyor
bencede platonık sacmadır mutlu olmak lazım hayatta platonık ıle mutlu olunamaz
Birkaç kez gördüğüm ama fazla konuşmadığım biri bana ulaşıp sevdiğini söyledi ben istemedim o an. İstemeyen taraf o oldu bende seviyor gibiyim ama artık hiçbir iletişimim yok platonik mi oldum?
*sonra istemeyen taraf o oldu
lise boyunca sevdim hi haberi olmadı son sene oldu bisey farketmedi
Olmuslugum vardi cocukken ya cok guzel bi duyguydu onu gormek izlemek falan😇😇
En İyi Görüş