Üniversiteden önce internette tanışma yoktu ama arkadaş mahallede hep Abaza ya da aptal erkekler vardı. Sonra üniversitede okuldan flört sevgili yaptım yine hepsi aptal boş sorumsuz abazaydı direk ayrıldım. E sonra internetten genelde tanıştım onlar da hep benzer. Nerede bu düzgün evlenilecek ciddi kaliteli erkekler ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca çalıştığım yerlerde erkekler de hep ciddiyetsiz Abaza tiplerdi. Yaş fark etmez 20-40 arası hepsi maldı. Düzgün bir iki tane de hep kapılmıştı.
E öyle de kısmet. Bulan lisede de buluyor ben hiç bulamadım daha böyle hayat arkadaşım olur evlenirim dediğim tip yoksa bana hisseden diyen epey oldu mesela.
Evet haklisin sende istersin birinin sevgisini onla güzel şeyler yaşamayi veya bi ömür geçirmeyi umudunu kesme allah anlina yazilani verir gönlüne hayirlisiyla
Vardır illaki çevrende tanıdık vasıtasıyla bulabilirsin
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok abi tanıdık filan. Ailemin zaten yok ya da bulmazlar ilgilenmezler. Kendi okul arkadaş çevresinden de sevgililer yaptım hiçbiri düzgün iyi değildi. Hep narsist bencil sorunlu tiplerdi yani birkaç haftada bitirdim.
Abi öyle yapıyorum yıllardır zaten hep liseden beri güzel bi ilişki istiyorum ve çoğu zaman yalnızım işte bekliyorum ama olmuyor. Arada birilerine şans veriyorum ama hepsi çöp baya çöp yani.
Yani acele olması değil olay. Ben hayat arkadaşı istiyorum yuva. Hani annem ölürse ederse ilerde tek kalmak istemiyorum ama tek kalmamak için canım insanlarla da olamam.
Hep çürük canım tiplerle böyle bi deneyim diye denedim hepsi de birkaç haftada patladı. Kaliteli erkek bulamıyorum hiç rastlamıyor bana. Böyle ciddi olgun evlenmelik. Benle evlenmek isteyenler böyle canım abaza pis dağınık ergen güvenilmez tipler.
Abi zaten niye evlenmedim demiyorum. şu an karşıma çıkan hiçbir erkekle evlenilmezdi. Hepsi kanser yani. Berbatlar. Ayrıca yaşım büyük de demedim ama çıksa iyi olur yani hiç çıkmadı diyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bazen çevreyle bazen yakinlarinla bazende kendiliğinden olur anlina yazilani allah gönlüne versin
Teşekkürler ya bakalım kısmet her türkü tanıştım da hiçbiri bana uygun değildi.
Demekki daha hazir değil birşeyler zamanla olur ama tabi kendine uygun birini ariyorsan işler dahada zor tabi kismet diyelim
E öyle de kısmet. Bulan lisede de buluyor ben hiç bulamadım daha böyle hayat arkadaşım olur evlenirim dediğim tip yoksa bana hisseden diyen epey oldu mesela.
Evet haklisin sende istersin birinin sevgisini onla güzel şeyler yaşamayi veya bi ömür geçirmeyi umudunu kesme allah anlina yazilani verir gönlüne hayirlisiyla
Üzgünüm ama hak etmiyorsunuz diye düşünüyorum. Kaç sevgili yapmışsın dediğine göre
Sanane la bamya senin yorumuna mı kaldık pislik. Git de baban diksin seni.
Hal etmekmiş. Senin çocuğun genersin de o zaman da hak etmiş desinler yav şak yobaz
İşte tam bu yüzden bak ne kadar çirkefleştin.
Mala bak gelmiş hakaret ediyor biz ağzına edince de bıdı bıdı bas git la ezik or soğu
Yav işak * inş depremde ölürsün
Dünya sana kalsın
Duzgun erkek sana bakmaz senin gibi birine bakilmaz onunla bununla konusmussun bakire bile degilsin belkide
Kütüphanede bulursun, eli yüzü düzgün erkekler orada olur
Yok ya ömrüm kütüphanede geçti geçiyor asla görmedim bulamadım yani.
Çok kız arkadaş buldum ama
Vardır illaki çevrende tanıdık vasıtasıyla bulabilirsin
Yok abi tanıdık filan. Ailemin zaten yok ya da bulmazlar ilgilenmezler. Kendi okul arkadaş çevresinden de sevgililer yaptım hiçbiri düzgün iyi değildi. Hep narsist bencil sorunlu tiplerdi yani birkaç haftada bitirdim.
Zaten öyle çok bi çevrem de yok şu an yani. Görüştüğüm arkadaşlarımın da çevresi dar.
Hayırlısını bekle aceleye getirme o zaman
Abi öyle yapıyorum yıllardır zaten hep liseden beri güzel bi ilişki istiyorum ve çoğu zaman yalnızım işte bekliyorum ama olmuyor. Arada birilerine şans veriyorum ama hepsi çöp baya çöp yani.
Valla ben de 25 yıldır bekliyorum hiç acelem de yok 😅
Yani acele olması değil olay. Ben hayat arkadaşı istiyorum yuva. Hani annem ölürse ederse ilerde tek kalmak istemiyorum ama tek kalmamak için canım insanlarla da olamam.
Çoğu erkek bana iyi gelmedi hatta negatif geldi ilişki ilerledikçe ondan bitirdim. İyi gelen biri olsa keşke.
Yaş kaç tam olarak
Merhaba nasılsın Allah yolunda sizinle ciddi anlamda tanışabilir miyiz?
Burdayım ama kriterlerim var benim 😂😂
Asıl benim var kriterlerim evim arabam 3 diplomam dilim var 20 ülke gezdim ve manken gibiyim. Buna denk değilsen bas git malak.
😂😂😂
güzel kızların yanındalar
sabah namazında
Acele etme bulunur
Acele etmiyorum abi 28 yaşındayım daha hiç tam düzgün birini bulamadım.
Hep çürük canım tiplerle böyle bi deneyim diye denedim hepsi de birkaç haftada patladı. Kaliteli erkek bulamıyorum hiç rastlamıyor bana. Böyle ciddi olgun evlenmelik. Benle evlenmek isteyenler böyle canım abaza pis dağınık ergen güvenilmez tipler.
Yine yasin çok büyük değil hanımefendi emin ol en iyisi ile karsilasacaksin
Sadece doğru zaman gelmemiştir kndini zorlama
Mutluluk hiç beklemediğin bir anda gelebilir kndine neden evlenmedim diye baskı yapma
Abi zaten niye evlenmedim demiyorum. şu an karşıma çıkan hiçbir erkekle evlenilmezdi. Hepsi kanser yani. Berbatlar. Ayrıca yaşım büyük de demedim ama çıksa iyi olur yani hiç çıkmadı diyorum.
Bende çıkacaktır diyorum kendini niye böyle oluyor diye zorlama
Tamam ya annemin evlen baskılarından bıktım. Kadın hep baskı yapıyor bana. Malak. Kendi evlenmiş hayatı sıçılmış.
Ah şu mahalle baskısı ya herkesi zorluyor
Gizliden çıksam yazar msin
Yok
Ay sinir oluyorum hep çevre akrabalar şu bu hep sevgilin var mı evlen liseden beri bu muhabbet. Sanane la. İstesem evlenirim popo.