Sevgilim saatlerce yazmadı, ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım işi sebebiyle yoğundu ama masa başı iş yapmıyor. Araba ile müşteriler arası ticaret yapıyor. Dün genel merkezden gelen birini müşterilerine götürecekti, yoğun bir gün dedi. Sonra bana saat 12'de yazmayı kesti. Üzerinden 5 saat geçti. Baktım çevrimiçi, yazmıyor hala. 1 saat daha geçti, nerdesin ne yapıyorsun yazdım. 1 saat falan geçti, tam 7 saat sonra beni aradı. Yoğundum, biliyorsun falan diyor ama gel al noktasından kargosunu falan almış, eve gidiyor. Ordan da kuzenine oyun oynamaya gidecekmiş. 20 dk konuştuk ama hiç ne yaptın ettin yok, ben de geçiştirdim. Gitti, birkaç saat oldu arada mesaj atıyor falan. Uykum geldi, uyumaya gidecektim. Bekle sesini duyayım dedi, 5 dk konuştuk. Bana yatarken mesaj atacağım sana, seni seviyorum falan dedi bitti konuşma, yine oyuna gitti. Sabah uyandım, mesaj falan yok. Yazmış olsa unutacak, geçiştirecektim ama orada kafama tak etti. Bana sabah uyandır beni falan demişti. Aramadım da yazmadım da. Sonra öğlen beni çaldırdı, mesaj attı üzüldüm diyor. Neyin peşinde bu? Bir insan 7 saat hiç mi haber veremez? Konuşmaya vakti olunca da sormadı. Topu topu 25 dk sohbet ettik tüm gün, sabah da 0 mesaj. Ne desem buna şimdi?

Güncellemeler
+1 yıl
Not: Daha önceleri de bana ben zor bir insanım, arada yazmam etmem diyordu. Sarhoşken de seni aldatırım, kendime güvenmiyorum falan bir şeyler zırvaladı. Sonra çok özür dilerim, neden öyle dedim bilmiyorum, seni üzdüm cidden çok üzüldüm öyle yaptığım için falan filan dedi. Bir de seni çok özlüyorum diyor ama 7 saat konuşmamışız 25 dk sohbet edip yolluyor beni. Umursanmadığım bariz. Üzerine de gelip üzdün beni diyor.
Sevgilim saatlerce yazmadı, ne yapmalıyım?