Güncellemeler
+1 yıl
Not: Daha önceleri de bana ben zor bir insanım, arada yazmam etmem diyordu. Sarhoşken de seni aldatırım, kendime güvenmiyorum falan bir şeyler zırvaladı. Sonra çok özür dilerim, neden öyle dedim bilmiyorum, seni üzdüm cidden çok üzüldüm öyle yaptığım için falan filan dedi. Bir de seni çok özlüyorum diyor ama 7 saat konuşmamışız 25 dk sohbet edip yolluyor beni. Umursanmadığım bariz. Üzerine de gelip üzdün beni diyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya mnk zillisi o mnk İnternetini biz erkekler iş için kullanırız daha çok yazışma veri gönderme vs. Beyniniz ne zaman basacak mnk? Siz sakın uremeyın çocuk yapmayın da toplumun IQ seviyesi biraz kendine gelsin. Ne bu be?
İlişki iletişim üzerine kurulur gerzo. İletişimsizlik yüzünden biter ilişkiler. Meşgulsen bir ses atar dersin yazamıcam kusra bakma 7 saat içinde. Manastırda çalışan arkadaşım bile yazıyor ses atıyor yazamasa falan. Boş yapma
O sana yazmış ama belirtmiş. Gerzo sensin ayrıca. Bos olan sensin
Yazmadı, 7 saat boyunca bir şey demedi. Ondan önce de yazamayabilirim demedi. Yoğun bir gün demek yazamam demek falan değil. Zaten iletişimsizlik de burada başlıyor aptal. Ben de 10 saat çalışıyorum, benim günüm de yoğun. Bir 2 dakikamı ayırır da yazamıcam haberin olsun derim ama. Ki çevrimiçi de oldu. Gitmiş kargosunu falan almış. Son anda bana döndü. Bana saldıran sensin ortaokul ergeni gibi, yaşına bak da utan ayı
Yazma bişey, bekle o yazsın..
Arayıp üzüldüm yazdı saat 12 ve 1 gibi
Neye üzülmüş
Yazmamama tüm gün
Üzülmek istemiyorsa ilgisiz davranmayı bıraksın. Tavır koy, soğuk yap. Zaten uzaklaşası varsa kopar gider
Doğru
Hiçbir şekilde mesaj atma. Onun atmasını bekle
Tüm gün yazmadım, bugün 12'de arayıp 1'de mesaj attı işte
Nacizane olarak şunu söyliyeyim sana işi ne kadar yoğun olursa olsun 7 saat yazmayıp ama ara ara çevrim ici oluyorsa. Umursamıyo belli o sana mesaj atsa bile sende geç yaz umursamıyormuş gibi davran
Haklısın. Bana dokunan da kardeşim oldu, baya durdu herhalde yazar dedim yazmadı 2 saat sonra döndü
Dokunan da o oldu*
Seni umursamayanı sende umursama. Ne kadar unursarsan kendine dert ediyosun. Karşı taraftakine bir şey olmuyor🌸
Bana umursamıyorsun beni falan diyor, beni mi deniyor bazen şüphe ediyorum böyle yaparak
Senin davranışın bana nasılsa aynısı nı yapıyorum de. Böyleleriyle uğraşmak cidden zor 🤦🏻♀️
Şimdi çok üzüldüm arayacağım seni, seni çok seviyorum falan diyor. Konuşurken diyeceğim ona benzer bir şey
Ne kadar alltan alırsan ağzına ediyorlar.😇
Cezalandır.
Tüm gün yazmadım, sonra beni arayıp mesaj attı üzüldüm diye
E tamam.
Uzatmayın, güzel bir ilişkiniz varsa yıpratmayın bi gün için.
Bana bari söylediği gibi sabah mesaj atmış olsa uzatmayacaktım zaten ama orada koptu ip.
İpiniz bu kadar kolay kopmasın.
Kolay kopuyorsa ortada bir ilişki değil alışkanlık vardır.
Daha önce hiç böyle görmezden gelmedim kimseyi. Kendisi saatlerce yapıp ben yapınca da üzüldüm diyor, anlam veremedim