AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Hukuksuz bir ülkede hukuk okumak?
Ee ne yapalım o zaman mahkemeleri kapatalım herkes her haltı yesin nasılsa adalet yok yeaa ne gerek var polise hakime savcıya avukata diyelim
Hüküm Allah a aittir. İnsanın vereceği hüküm sadece dünyalıktır. Gerçek ceza makamı onun katıdır. Her kes bu bilinçle adımını atsa bu ülkede ne polisine ne hakimine ne savcısına nede başka bir şeyine ihtiyaç olur. Toplumdaki yozlaşma Allah korkusu olmamasından kaynaklı
Çok haklısın ama dünya var olduğundan beri katiller sapıklar var. Sadece kişisel ahlakı sağlayabilir insanlar. Toplumsal bir ahlak sağlamak çok ama çok zor
Maalesef ki öyle bir arkadaşım yanlış bir iş yaptı bundan 2 yıl önce bir polis memurunun hanımı ile düştü kalktı çok defa uyardım kendisi sanayici bir gün evindevözel aracını temizlerken gözüne bir toz parçası gibi bir şey kaçıyor. Haydi oradan gidiyor acile hastahaneye onu çıkattırmak için hop acil doktoru çıkartayım derken gözü deliyor ve gözün öz suyu akıyor oradan kaldırıyorlar bunu bursada fakulte hastahanesine 3 ay boyunca ölülerin gözlerinden sıvı alıp bunun gözüne enjekte ettiler. Böylelikle 100%25 gibi bir görme kaybı ile işi yırttı derken gitti o doktoru mahkemeye verdi bu olaydan ötürü
Hakim ne karar verirse inanırsın kullanıcı hatası deyip ikisini de başından sağlıyor. 3 ay sonra avukatı benim arkadaşı arayıp şu cümleyi söylüyor. Senin davaya bakan hakim trafik kazası yaptı 2 gözü birden kör oldu. Anlattığım hikaye 100%100 gerçek bir hikayedir bu yüzden karar vermek çok zor bir iştir aldığın her yanlış karar döner dolaşır seni bulur. Peygamberimizde buna çok önem verirdi kendine güvenmeyen yöneticilik idarecilik yapmasın diye çok hadisi vardır. Son söz hüküm Allah a aittir
Gerçekten çok etkilendim hikayeden.
Dünyada aldığımız her karar ahirette de yakamızı bırakmayacak bunun için çok dikkatli olmak gerekir. Bir kişinin yanlış yapması sonra yanlışların üstüne yanlış kararlar verilmesi olayı nerelere taşıyor. Bir hikaye de Hz. MUSA peygamberin vardır çok sevdiğim güzel bir hikayesi ama oda biraz uzun bir hikayedir ama Yaradanın adaletini anlatan mükemmel bir hikayedir
Yazın lütfen buraya. Okuyan herkes için de güzel bir ders olur
Musa peygamber bir gün Yüce Allah a der ki! Ya rabbi ben gerçekten senin adaletini merak ediyorum. Bunun üzerine Yüce Allah c. c kendisine seslenir öylemi der o zaman git filanca çeşmenin yanına ve oraya gizlen ve olacakları izle! Hz Musa bunun üzerine tarif ettiği çeşmenin başına gider ve yanındaki çalılıkların arkasına gizlenir ve olacakları merakla beklemeye başlar. Aradan biraz zaman geçer çeşmeye bir Atlı savaşçı gelir atının üzerinden inerek çeşmeden su içer ve atını suladıktan sonra tam oradan ayrılırken küçük bir kase altını bir çaputa sarılı vaziyette yere düşürür ve farkına varmadan binip atına çeker gider. Neyse aradan biraz daha vakit geçtikten sonra küçük bir çocuk çeşmeye su içmeye gelir suyu içer ve giderken o atlı savaşçının düşürdüğü bir kase altını yerde görür sonra alıp onu gider. Derken aradan biraz daha zaman geçtikten sonra saçı sakalı ağarmış bir ihtiyar gelir su içmeye neyse su içip gidecek iken atlı savaşçı düşürdüğü altını almaya geri döner ve çeşmenin başına gelir. Altınları yerde göremeyince başlar ihtiyarı sıkıştırmaya ben az önce buraya geldim atımı sulamak için ve bir kase altın düşürdüm der ver altınlarımı onları sen buldun aldın ve sakladın der. İhtiyar ne kadar almadım görmedim diye yemin de atse boş. Atlı savaşçı en sonunda dayanamaz ve kılıcını çıkardığı gibi ihtiyarın işini orada bitirir tabi her tarafı kan revan. Ve oradan uzaklaşır Bütün olanlara şahit olan Musa peygamber Yüce Allah a şöyle seslenir Ya Rabbim bu nasıl adalettir her taraf kan revan!! Bunun üzerine yüce Allah Musa peygambere şöyle seslenir Musa ben sana akıl verdim fakat benim işlerimi çözecek kadar akıl vermedim fakat kalbinin mutmain olması için şimdi sana her şeyi tümü gerçekleri ile anlatıcağım.
Atlı savaşçı düşürdüğü altınları o çocuğun babasının evinden yağmaladı altınlar yerine gitti. O ihtiyar zamanında çok güçlü kudretli biri idi fakat haksız yere birini öldürdü o öldürdüğü kişide atlı savaşçının babası idi oda babasının intikamını aldı. İşte benim adaleti bu kadar keskindir der. MUSA peygamber saklandığı yerden çıkarak çeşmeye gelir abdestini alır ve hemen Yüce Allah ın huzurunda secdeye varır..
Kendi seviyende insanlarla ol.
Tyt matı nasıl hallettin
Bütçe istemezse bu kadın tipi mutlu eder
Hukuk okumasaydin iyiydi
Güzel ve istekli daha ne olsun
Göğüslerin dolgunsa iyidir.
Sen harikasın
Böyle yorgunluğa hayır demem
Duygusal mısınız
Daha ne istesinler
karaktere bağlı her şey
Harika bir şey