Hafız güzel ahlaklı hayırlı birine denk gelme olasılığı nedir sizce
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
EĞER GERÇEK HAFIZSA ÇOK DEĞERLİDİR
KAÇIRMA DERİM
Öyle birine denk gelme ihtimalini soruyorum bulabilsem 🙂
tahminimce 50 de birdir
gerçek hafızda 100 de 1 dir herhalde
veya 1000 de 1
Abi anladığım kadarıyla tanıyor ediyorsunuz çevrenizden dua edin bize 🙂
inşaallah bulursun
bizim köydede komşunun kızı hafızmış
benimde aklımdam geçiyor
bu kızı kaçırmamalıyım diyorum ama
nasip kısmet arada iletişim zor
4 senede bir anca görüyorum
ama mantık evliliği işine giriyor bu
ama tabi namazında bir kız ahiret için daha sağlam bir iş
Abi kesinlikle hayırlı birine denk gelmek senindaha da Allah'a yakinlastiracak biri ne güzel olur. Nasip
Keşke nasip olsa hayalimiz o
Hafız burdan mı arıyorsunuz
Bir kere denk gelmiştim burada aslında
yanlış bir yer ama öyle sordum işte
Ama gerçekten hem dünyevi hemde uhrevi hayat için çok ama çok arzu ediyorum Rabbim denk getirse 🙂
Gelir inşallah her kes kendi dengini bulur. Bende hafız değilim ama din üzerine okuyorum
Hmm ne güzel ilahiyat mi yoksa
Evet
Kaçıncı sınıf
2
Hangi üniversite
Neden sordunuz
Merak ettim sadece ilahiyat deyince ilk aklıma Dicle geliyor oradaki sistemin istisna olması etkilemişti ondan sordum erkek kız farklı eğitim görüyorlar o çok hoşuma gitti
Dicle değil istedim nasip olmadı
Rabbim muvaffak eylesin inşallah
Özelden konuşmamız mümkün mü
Amin inşallah burdan demek istediğiniz bir şey olursa yazın
Peki o zaman teşekkür ederim
Rabbim muvaffak eylesin
Kalın sağlıcakla
Amin yardımcı olucagim bir şey varsa söyleyin
Yoo sadece biraz yakından tanımak istemiştim
Ne için tanımak
İlahiyat okuman ilgimi çekti
Zor ama seviyorum
Kolay bir şey kaldı mı ki
Kalmadı tabi ama dinimi daha fazla öğreniyorum eksiğimi görüyorum
Bu da çok güzel bir şey
Birde hakkıyla uyguladin mi senden iyisi yok
Bende öyle hep dini bütün güzel huylu beni daha çok Allah'a yakinlastiracak birini aramisimdir geri kalan her şey bana anlamsız geliyor
Uygulama gayretindeyim. İnşallah o kişi karşınıza çıkar. Düzgün mesleğiniz varsa denk şekilde olur inşallah
İnşallah
Duzgun mesleginizden kasıt
Örneğin ilahiyatçı bankacı olur mu
Bence hiç alakası yok ne olduğumu ve ne istediğimi biliyorum herkes sevdiği işimi mi yapıyor sanki çoğu insan zaruretten istemedigi mesleklerde çalışabiliyor. Ha benim öyle bir meslek değil ama ban gore biraz bahane diye düşünüyorum
Ben evime faiz parası girsin istemem. Belki mecbur çalışıyor fakat kaynağı belli
Bahsettiğiniz bir örnek evet haklısınız ama dinde zaruri durumlar bazı durumlarda caiz olabiliyor biliyorsunuz biraz genis bakmak lazım olaylara. Ama söylediğinize de kesinlikle katılıyorum müslüman her türlü küçük büyük demeden herşeyden kendini sakinmali
Dinde zaruri olan her şey caiz oluyor. Mesele bunu suistimal etmemek
Uyudunuz galiba. İyi geceler
Evet bende bunu diyorum zaten bazen elinde olmadan bazı şeylere surunebiliyirsun mesela
Ki hayat imtihan zaten illa ki birşeyler le sinanacaksin her şey arzu ettiğimiz gibi gitse imtihan olmaz zaten. Çok yakinimdan tanıdığım birini soyliyim mesela zamanında kredi çekti faize istese de istemese de bulaştı ama sonrasında bir noktada hayatı değişti ve şuanda Allah dostu diyebilirim. İnsan hata yapacak günah işleyecek illa ki ama önemli olan farkına varıp tövbe edip bir daha islememek onun için kırmızı cizgilerinizi belirlerken imtihan dünyasında olduğunuzu hiç unatmayin derim. Allah hiç ummadigimiz anlarda hiç ummadigimiz seylerle sinayabiliyor farkında olmak lazım
Kesinlikle öyle bazen şer hayır oluyor hidayet sebebi oluyor insana
Demem o ki zahmetsiz rahmet olmaz yeri geldiği zaman gerekiyorsa fedakarlıkta yapabilmek lazım sipariş verir gibi eş adayı arama derdine dustugumuzde zorlukta sıkıntı da seninle olmayan seni kabul etmeyen birine evet demek ne kadar abesse bu hayal içinde olmakta o kadar abestir
Tabiki öyle insan ister fakat nasipte ne var Allah bilir
Çok vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
Rabbim sizi muvaffak kılsın
Rabbim sizi İslam dinine hizmet eden onu yücelten sevgili kullarından eylesin inşallah bize de dua et olur mu 🙂
Çok teşekkür ederim ne vakit alması olur mu aksine çok güzel biriyle dini fikir alışverişinde bulunmak
Bana peçeli güzel huylu dünyevi çok beklentisi olmayan beni daha çok Allah a yakinlastiracak biri lazım. Tek başıma beceremiyorum bazı şeyleri kıvılcım lazım öyle bir arayış içerisindeyim gözüne kestirirsen aklına ben geliyim 🤗
Peçeli değilm fakat tam tesettürlüyum. Nasbin seni bekliyor bir yerde sende onu. yakında bulursunuz birbirinizi inşallah
O ben değilim diyorsun anladım
Etrafında bahsettigim tarzda biri varsa Allah rızası için tanistirabilirsin 🙂
Burdan sağlıklı mı sizce ben veya başkası
Valla insan iyiyse temizse Allah korkusu varsa her yerde iyidir yok eğer tersi ise medresede bile denk gelsen beş para etmez nasip işi. Ama Rabbim beni de ne istediğimi de biliyor Rabbim inşallah hayrimiza olanı çıkarır inşallah karşımıza.
Haklısıniz içi kötü olunca insanın mekan fark etmiyor. Allah bizi iyilerle denk getirsin
Amin inşallah
O zaman sizi Allah'a emanet ediyorum
Hayırlı geceler
Kalın sağlıcakla
Sizde hayırlı geceler. Hiç belli olmaz ama aniden yazarım belki size
Her zaman gönlünüzü dinleyin o sizi hep güzel olana götürür
Güzel sözleriniz için teşekkürler ☺️
Asıl ben teşekkür ederim gecenin bu vakti zaman ayırdığınız için. Kendinize iyi bakın
Sizde Allah'a emanet olun
Bi kadınla evlenmeyi düşünmüyorum
Bırak bir kızla evlenmeyi sen bence hiç evlenme bile sana yazık olur yoksa
Neden?
iğrenç olur
Neden iğrenç olur?
aynen neden
Sıkıcı bence
Neden sıkıcı 🤔