Aşk hayatım ve iş hayatımda inanılmaz bir basiret kapalılığı yaşıyorum. Tüm denemelerime rağmen hep bir engel önüme çıkıyor ve hayatımda zaman geçerken hiçbir değişiklik yaratamıyorum.
Ne yapılabilir bu şansızlığı nasıl kırıcam?
Ne yapılabilir bu şansızlığı nasıl kırıcam?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bazen hepimizin kismeti kapali oluyor ne yazikki hiç bişey istedimiz gibi gitmez bunun nedeni yaradan bizleri siniyor tavsiyem kendini umutsuzluğa düşürme dik dur hep dua et vaz geçme
Ya bu çok uzun süre oldu artık. Tüm denemelere rağmen olduramadığım noktadayım.
Anliyorum bikmişsin ruhun tükenmiş gibi hiç bişey yapmak istemiyosun belki de eskisi gibi gülmüyorsun bile işte tamda burada ayaklanman gerek içine kapanma sakin çevrenle daha fazla zaman geçir başka şeyler dene inan bana daha farkli olucaktir
Herkesin hayatında rahat akıp oluveren şeyler benim imtihan vesilem oluyor anlamadım gitti.
İçin rahatlicaksa bende ayni durumdayim arada bir kudurup sinirlenmekten başka hiç bişey yapamiyorum bende soğudum herşeyden sanki içim kömürleşmiş gibi
Bilirim o kül olma hissini çok iyi bilirim. Demlenmiş bir çay olarak..
Ama yinede peşini birakmiyorum hiçbirşeyin eylenerek yaşiyorum
Bende öyle
E ne mutlu sana ozaman 😊
daha 23 sün yahu. neyin sanssızlıgı. dogur yere bakamıyorsun. bir kadın bunu söyleyemez yani. erkek ne yapcak? erkekteki nasipsizlik ne olacak boktan bir yaşam icindeyim ben ne yapayım onu söyle?
Bir kadın bal gibi de bunu söyler. İlişkiye başlamak isterim iletişim kesilir, ulaşılamaz olur vs bunları nasıl açıklayabilirsin
ilişkiye başlarken iletişimi kesenin belki başkası vardır hayatında ya da başkasıyla ilgilenir veya eskisiyle baışmıştır vs. ulaşılmaması bunan olamaz mı sen ne kadar iyi tanıyorsun o ilişkisi keseni;?
doğru kişi olabilir olanla devam etmeyi ögrenmen lazım.
bunlarla ilgili sayısız yazarım ama uzun yazmıyorum artık kolay gelsin
Öyle değil dediğim buluşacakken trafik kazası olur yol kapanır mesajlaştığın an internet sitesi çöker anlatabildim mi?
Kafaya taktıkca durum daha da kötü bir hal alır. Sal biraz, hayat bundan ibaret değil.
Yeni iş yeni birileriyle tanisman gerek. Sence polis olmak mi daha iyi öğretmen olmak mı?
Kişilik özelliğine göre değişir bilemem.
Tabışabilir miyiz
bende de var aynısı kısmet herhalde be
:(( maalesef
evde mi kaldık yoksa :D
Bence evet😂
hahaha napcaz be yas kac daha senın
Ahahha yuvarlarsam 24 artık. Koskoca 24 yılda olduramadigim neydi acayip merak ediyorum
hahhaha kriterler neler be kriterlere uymuyodur belki
Bilmiyorum be bu saatten sonra bu kadar olmamışlıktan sonra olsa kaç yazar
Fark etmez
istek attım
Arkadaşlar konusunda seçici ol
Tip ve fizik olarak nasılsın?
İyiyim fakat keşke biraz benim de şansım olabilseymiş
Neden şansız görüyorsun ki kendini?
Yaşananlar yaşanacakların işaretidir. Bu arada söylemeden geçemicem 99 lu birini görünce gözlerim doluyor. Hiçbir yerde yok gibiyiz baya old olduk artık :(( zaman çözülemeyen en büyük sorunsal.
Bende 98 de. Abartmıyor musun sence de yaş durumunu.
Beklentilerin nasıl birisi sen nasıl birisisin anlat
Yok ya yaş durumunu abartmıyorum. Hayat kısa ve zaman çabuk geçiyor kıymetini bilmek lazım
Nerede yaşıyorsun ki
İstanbul’da yaşıyorum ben yeni mezun mühendisim henüz
Ankara'da yeni mezun hukukçu mesleğim ve yaşayacağım yer belli değil
İçindeki hüzün banada geçti vallahi :D
kurşun döktür kendini okut düzelirisn
Düzelemiyorum kanka inan ki her şeyi denedim. Anlatsam yok artık dersin artık.
takıp attım sana dınlerım seni
Bi baktırsan
Nasıl neye baktırayım ya ben artık düzelsin de istemiyorum. 24 yılda olmama sebebi ne ortaya çıksın be artık
Ben ne diyeyim simd düzelsin istemiyorum dediniz
Bi medyum gibi biseye
Bıktım yoruldum hocam düzelse de bu kadar üzüntünün üstünü nasıl örtecek bu saatten sonra
Örter aslinda
Yemek az ye
Artık az yiyemiyorum işte, talihsizliğe doyunca oldu bu.
Kurşun döktür.