Aramızda fazla sorun çıkmıştı konu birden ayrılığa geldi bunu zorunlu olarak yapıyoruz gibi konuştuk mesajları sil dedim elleri titriyordu, yüzünü yıkamak istedi.
Buna rağmen seviyor mudur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aramızda fazla sorun çıkmıştı konu birden ayrılığa geldi bunu zorunlu olarak yapıyoruz gibi konuştuk mesajları sil dedim elleri titriyordu, yüzünü yıkamak istedi.
Buna rağmen seviyor mudur?
Anlattıklarına göre Sevgi Çünkü zorunlu olarak Ayrılmak istediğini söylemiş yani buna mecbur bırakmışsın iyi davranmamışsın anladığım kadarıyla Yani buradan ahkam kesiyor değilim Sadece biri sevip Eğer ama bitirmek zorundayız diyorsa bil ki bu karşı tarafa ilişkiler ne kadar seni Sevsene ilişkiden mutlu olmayı istese de artık mutlu olamayacağını fark etmesi ve senin de onu geldiğini fark etmesi yüzündendir çok üzgünüm Bunun haricinde böyle sosyallikle alakalı korkuları olan insanlar oluyor benim de vardı bu zamanındaki ufak tefek de yaşıyorum işte sosyal anksiyete Ne diyebilirsin yani daha böyle ayrılmakla ilgili ne yapacağını bilememek de diyebilirsin ya böyle sosyallikle alakalı bir sıkıntısından dolayı ayrılmak da güçlük çekiyor yalnız kalma korkusu da olabilir ya da tamamıyla dediğim ayrılmayı nasıl becermesi gerektiğini bilmediği için de olabilir Ancak genel anlamda özgüvenli biri bu konuda sıkıntı yaşayan biriyse üzgünüm ama ilişki dinamiğiniz artık çok kötü bir hale gittiği için senden isteyerek ayrılmak istemiş
Ya Google sesten Yazdığım kelimeler karışmış kusura bakma büyük bir ihtimal anlattığın kategori sevgi ile ilgili ve sen veya ilişki dinlemeniz ona iyi gelmiyorsun bu yüzden sevmesine rağmen senden ayrılmak istiyor Bunun haricinde sosyal anksiyete gibi bir durum da olabilir ya da sosyallikle ilgili herhangi bir sıkıntısı olabilir bu konu ile ilgili ayrılma konusunu Nasıl açabileceğini bilmiyor olabilir ya da bu konudan korkuyor olabilir ya da Yalnızlık Korkusu yüzünden ayrılmakta zorlanıyor olabilir Ve o an yaşanırken de içindeki o Yalnızlık Korkusu tetiklemiş olabilir özetle bu kişi Eğer dışarıya karşı özgüvenli biriyse büyük bir ihtimalle sevgi ile alakalı bir durumdan dolayı ayrıldınız
Bunun haricinde sevgi ile ilgili söylediğim kelimelerle sana ahkam kesmek için söylemedim anlayabildiğim kadarıyla Gerçekleri söyledim Eğer böyle bir şey yaşanmadıysa da lütfen üstüne alınma
Teşekkür ederim uzun açıklama için. Aslında şöyle ki biraz fazla tartışma yaşadık çok peşimden koştu, bir de gelecekle ilgili sorunlarımız da var. Hepsi birleşince öyle bir konuşmaya başladık
Anladım Asıl ben hem uzun tutup hem de karmaşık yazdığım için çok özür dilerim ani eğer karşılıklı bazı dinamikler bozulduysa ayrılmanın son derece olası Yani bunun İlla bir tarafın istemesine Gerek yok ikiniz de aynı anda isteyebilirdiniz Genellikle bu tarz durumlar şeyde yaşanıyor ama Yani bir taraf çok fazla üzüyor birini diğeri de kendini feda ediyor günün sonunda kendini feda eden kişi zarar verdiğini anlayıp ayrılmak istediğinde Asıl sorun çıkartan kişi açıkçası egosal davranabiliyor ya da bir anlık üzülüyormuş gibi yapıp barıştıktan sonra tekrar aynı şeyleri yapabiliyor Ondan dedim ya benim böyle bir şeyim var da açıkçası anlamı var da o yüzden Buna göre yorumladım da biraz
Yine yanlış çevirmiş delircem bir de yani gibi asalak kelimeler kullanmasam iyi olacak
Cevap
3Cevap
Belkide bu tür konuşmaları yapmaya alışkın değildir heyecanlanmış olabilir.
Hayatımın en kötü anlarından birisi demişti, seninle bu duruma geleceğimizi asla düşünemiyordum felan dedi
sevmeyen erkek yoktur sevilmek istemeyen kadın vardır
Eli değil çenesi bile titriyordu yüzüme bakamiyordu, velhasıl kelam ayrıldık arkamdan * diye attı tuttu , erkeklere güven olmaz bacım
Hadi ya. Pislikmiş
Belki de sinirlenmiştir öyle düşün
Aslında buluştuğumuzda sarılarak buluştuk ama ben bi konuda sinirliydim, sonra konuşurken konuşurken konu olmayacak heralde ayrılalıma geldi konu. Sonra o nasıl yapıcaz demeye başladı ama sonra da ayrılmalıyız zarar veriyoruza geldi. Bir sürü sebep sıraladı.
Ama ben sil mesajları dediğimde elleri titredi.
Siz sanırım sürekli kavga ediyorsunuz öyle bir izlenim var şu an sanki.
Kavga değil ama ufak şeyleri kafama takarak problem çıkardım soğuk davrandım
Oda ondan sıkılmıştır zaten
Evet
Ama bu kadar basit karar alınmamalı ayrılık için sinirle biten ilişki her zaman biter
Aslında sinirle olmadı.
Nasıl oldu peki önceden konuştunuz mu?
Sen bi mesaj atsana
O an buluştuğumuzda sarılmıştık, önceki konuşmaların verdiiği etkiyle o an öyle bir duruma düştüj
Öncesi sert geçmiş o zaman ondan
Seviyordur kardeşim seviyordur
yok yaa, acıkmıştır, tansiyonu düşmüştür 😀
olabilir
sevmesine bağlamak saçma olur
seviyodur yazık coocuga neden ayrıldınız
Çok tartışıyorduk (tartışma derken bi sorun çıkıyordu- bağrışıp kötü sözler değil tabii ki)
Ve gelecek konusu da sorun olmaya başladığı için o da en doğrusu bu demeye başladı birden
basıt aslında gine barısırısnız önemli olan ayrılıklarda 3 üncü sagis olursa kötü bende ayrılırken cok hüzünlü ayrıldım sonu kötü olduk son fedalar unutulmuyor sımsıkı sarılma ve birdahada görüşmem üzere
Ayrılmadık en son ben ayrılmayalım dedim ama konuştuğumuz konular yıpratıcıydı.
arada küfüt hakret saygısızlık yoksa cok öenmi yok gibi yıpranmaz sorunu begndim özele geşmek istersengel
Hayır aramızda kötü söz olmadı hiç.
Profilin gizli çıkarsan yazabilirim
tm cıkıyım
Evet zor geliyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?