Kendimi iğrenç hissediyorum, sevgilim manipüle ediyor?

2 ay önce ilk ilişkim başladı. ilk ay hiç tartışmamız olmazken ikinci ben bazı şeylerden rahatsız olduğumu dile getirdim, mesajlarıma 3-4 saatten önce dönmemesi gibi. bir kere eski sevgiliyi unutamadım tarzında bir videoyu beğenmişti, bunun için tartışma çıkardım sen sevgilin varken nasıl beğenirsin ne anlayabilirim tarzında onda bile beni suçladı. ben özür diledim. kapanmamış konular vardı düşüncelerini hala bilmediğim. açtığımda ne uzatıyorsuna getirdi. yine özür diledim. dün trip atmadığım halde öyle anladı, dedim hayır gayet normal yazıyorum alttan aldım baktım hala uzatıyor derdin ne diye sordum. asla kendini haksız görmüyor ve bunu bana söylüyor. aksine bir de beni düşündürüyorsun, ben ilişki bu hale gelirse bir şeyleri bitiririm tarzında konuşuyor. tehdit mi ediyorsun dediğimde tehdit değil ben buyum kendimi açıklıyorum diyor. ben onu alttan alırken o beni alttan almıyor. kendini gerçekten suçlu görmüyor. boş yere kavga çıkardığımı söylüyor sadece. şaka yaptım, cevap olarak “ne alaka” dedi, şok oldum. ben de insan gibi kavga çıkarmak için demiyorum ama sen böyle yazınca çekiniyorum tepkinden tarzında uzun uzun ama tartışma amacı içermeyen bir şey yazdım. ona “ya kusura bakma farkında değilim” diyeceğine “ben sana bir kere bağırdım mı, kötü söz söyledim mi, allahtan belanı mı istiyorsun” tarzında konuştu. çok soğudum. ilerisi için düşünemiyorum artık. 2 ayda da ilk kavgadan bitirmek istemiyorum ama ne zaman tartışsak (ki iki kere falan tartıştık) hep ben özür diliyorum alttan alıyorum. ben yazmasam yazmıyor. dün gece sabaha kadar ağladım. öyle bitir diyince bitiremiyorum da. ne yapacağım bşkmiyorum. beni sürekli manipüle ediyor haksız olduğunu asla kabullenmiyor ve kabullenmeyecek. böyle biriyle ne kadar seversem seveyim anlaşabilirim gibi gelmiyor

Kendimi iğrenç hissediyorum, sevgilim manipüle ediyor?