2 senelik sevgilim ayrılığımızın üçüncü günü başka insanlarla konuşmaya başladı. Onu nasıl unutacağım?

2 senelik bir birlikteliğimiz vardı. Son aylarda tartışmalarımız çoğaldığı için stres istemiyorum diyerek benden ayrıldı. Çok yalvarıp yakardım ama o kafasında bitirmişti. Ayrılığımızın üçüncü günü profilini herkese açtı, bir sürü kadınla takipleşti, fotoğraflar paylaştı... Benimle birlikteyken gece 12’de uyuyan adamın her gün son görülmesi sabah 4-5 civarlarında. Çok üzülüyorum, çok kırıldım, çok öfkeliyim, ne desem bilmiyorum. 2 yıllık anımızı, beni, her şeyimi bu kadar kolay bir şekilde nasıl unutabildi? Ben nasıl unutacağım?

Güncellemeler
+1 yıl
Bugün de akşama kadar çevrimiçiydi. Gözlerimin önünde başka insanlarla flört ediyor. En sonunda beni engelle diyeceğim ama kendimi durduruyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sabah bir baktım son görülmesi 6:35. Benimle hiç sabahlara kadar konuşmadı, ilk tanıştığımızda bile. Gece 11-12 gibi bana iyi geceler diyor öğlen 1’de kalkıyordu. Ben de canım benim ya, o kadar çalışıyor ki 13 saat uyuyor kıyamam diyordum. Şimdi bütün parçalar yerine oturuyor sanki.
2 senelik sevgilim ayrılığımızın üçüncü günü başka insanlarla konuşmaya başladı. Onu nasıl unutacağım?