Merhaba kendisi abimin yakın sevdiği bir arkadaşı var, uzun zamandır seviyordum onu 2 ay önce açıldım o an imkanım olmadığı yüz yüze konuşamadım sosyal medyadan takipleşiyorduk ordan yazdım ben açık açık uzunca hissettiklerimi anlattım bana sadece iyi akşamlar diyip başka bir şey yazmadı ben de uzatmadım yazmadım ve aklıma takılan bir şey daha ben 2 ay oldu neredeyse neden halâ takipten çıkarmdı onu da ayrı merak ediyorum erkekler görüşlerinizi bekliyorum (:
Güncellemeler
+1 yıl
Bu olaydan önce bana abla diyordu zaten saygı meselesi ama sanırım benden büyüktü çünkü
Şöyle söylim sana o gözle bakmamaıştır hiç ve görğnce şaşaırmıştır çıkarırsa abin farkedebilir ne oldu diye sorabşlir açıklıyamayacağı için belkide abinle arasınız bozmak istemiyor
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok uzattım sanırım ama abim instagram kullanmıyor ve benimkini de hiç önemsemez takip ettiğim takipçilerim vs.
Ya o gözle hiç bakmadı zaten neredeyse her gün görüyordum onu abla diye hitap ediyordu zaten ama olay şu ki ben uzunca hislerimi anlattım ya en azından insan bir iki cümle kurar olmaz der dikkatimi çekmiyorsun da desin ama dalga geçer GİBİ hayırlı akşamlar yazmak üstüne üstlük ben engellemesini beklerken halâ beni takip etmesi tuhaf🤷🏻♀️
Çok saçma olur sen çıkartma bekle hiç birşeyyapmazz arkadşaı çünki abinin kalkıp bireşyde söylüyemez papaz olurlar onun için hiç üzülmee sakın 😊😊😊 kalsın öyle hayatına devaö et düşünmede 😊
Bu durumda inan o şekil gözükmesi daha kötü senin ne eksiğin varda o kadar uzun yazmana önemsemeyip kestirip atıp sadece iyi aksamlar diyicek o kim kendi degerini bil canim
Rica ederim canım asla taviz verme kendinden bırak o böyle detaylı düşünsün havaya girdirmekten bisey yapmazsin ona gelicek olsa gelirdi zaten simdiye kadar o yuzden umursama erkek mi kalmadi boyle dusun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şöyle söylim sana o gözle bakmamaıştır hiç ve görğnce şaşaırmıştır çıkarırsa abin farkedebilir ne oldu diye sorabşlir açıklıyamayacağı için belkide abinle arasınız bozmak istemiyor
Çok uzattım sanırım ama abim instagram kullanmıyor ve benimkini de hiç önemsemez takip ettiğim takipçilerim vs.
Bence duyulmasındada korkmuş olabilir yad ahiç bir zaman o gözle bakmadı sana
Ya o gözle hiç bakmadı zaten neredeyse her gün görüyordum onu abla diye hitap ediyordu zaten ama olay şu ki ben uzunca hislerimi anlattım ya en azından insan bir iki cümle kurar olmaz der dikkatimi çekmiyorsun da desin ama dalga geçer GİBİ hayırlı akşamlar yazmak üstüne üstlük ben engellemesini beklerken halâ beni takip etmesi tuhaf🤷🏻♀️
Tuhaf hemde çok tuhaf ama ne düşğndürtmrk istedi ya da bu şekildemi istrmediğini belli diyor yani belli etse zaten böyle olmazda
Şimdi buradaki bir arkadaş benim onu çıkarmam gerektiğini söyledi de ben şu an çıkarsam saçma olmaz mı?
Çok saçma olur sen çıkartma bekle hiç birşeyyapmazz arkadşaı çünki abinin kalkıp bireşyde söylüyemez papaz olurlar onun için hiç üzülmee sakın 😊😊😊 kalsın öyle hayatına devaö et düşünmede 😊
Abinin denedigini denettegini düşünüp uzatmamisda olabilir sende emin olsa belki adım atardı ya da ilgisini hiç cekmiyosun
Abla diyorsa ilgisini hiç cekmemissin emin ol
Abimin öyle bir şey yapmayacağından adı gibi emindir ilgisini çekmiyorum sanırım (:
Muhtemelen
Ama şöyle bir şey de var dikkatini hiç çekmedim tamam diyelim buna ama neden halâ takipte ve beni çıkarmadı bu da kafamı karıştırıyor
Çünkü çevresindesin. Sosyal medyadan açılacak kadar cesursan karşına alıp konusabilirsin bence en doğru yol
Doğru haklısınız teşekkür ederim.
Rica ederim
Arkadaş gördüğü için takipten çıkarmak istememiştir
Arkadaş olarak değil de abla olarak görmüştür o
Olabilir
Benim ablamda böyle yaptı abimle konusmuyolar Şu an
Şu konuda eminim eğer o da bana karşılık verseydi abim seve seve karşılardı ondan hiç şüphem yok
Kesinlikle olmaz bu iş çıkar ondan engelle gitsin
Şüphe cekmemmek için sanırım abine
Bekleme sen çıkar direk
Yani yanlış anlamaz mı?
O yanlışı zaten sana iyi aksamlar diyerek yaomıs bence senin o an cikarmaman hata
Olayın üstünden 2 ay geçti şu an onu çıkarmam sanki ona söylediklerim hissettiklerim geçiciymiş gibi görünmez mi ya hâlbuki halâ seviyorum
Bu durumda inan o şekil gözükmesi daha kötü senin ne eksiğin varda o kadar uzun yazmana önemsemeyip kestirip atıp sadece iyi aksamlar diyicek o kim kendi degerini bil canim
Doğru sanırım haklısınız
Teşekkür ederim
Rica ederim canım asla taviz verme kendinden bırak o böyle detaylı düşünsün havaya girdirmekten bisey yapmazsin ona gelicek olsa gelirdi zaten simdiye kadar o yuzden umursama erkek mi kalmadi boyle dusun
Ayıp ayıp