Ben öğretmenim bugün müdürümle tartıştık baya bana işim var rahatsız etme beni sürekli diye çıkıştı sonra bağırdı sana soruşturma açarım filan dedi ben de açın hocam dedim. Bana ne yapacağımı söyleyemezsiniz dedi söylemiyorum hocam açmak isterseniz açın dedim sakince sonra korkutamayınca baska şeyler söyledi en son sınıfta dün telefonla oynuyorsundur tabi gibi bir şey dedi ben de hocam ben dün akşama kadar akıllı tahtayı kurmakla uğraştım dedim. Sınıfımdaki akıllı tahta bozuktu hatta yazıcı da bozuktu ikisini de tamir ettim şimdi mis gibi çalışıyor. Okulda bilişim hocası yok kendi tahtamı kurduktan sonra tüm okulu kuracaktım vazgeçtim yapmıcam. Ben bunu söyleyince çok utandı. Hocam sesinizi azaltım dedim sonra Güzel güzel konuşmaya başladı. Hatta babam marangoz okul çok eski bir okul 50-60 yıllık babamı çağırıp tamir yaptırcaktım vazgeçtim bunları da söyledim müdüre baya üzüldü. Hatta sonra işlerimi filan yaptı bu saatten sonra nasıl davransam bilmiyorum. İçimdeki tüm idealist eğitimcilik öldü geçen yıl beni öve öve bitiremiyordu. Müdür yardımcımız sürekli doldurduğu için cephe almaya başladı ama bugün pişman oldu bence
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Partili müdür olursa böyle olur. Hiç hakkı ile müdür olan yok ki
Partili değil aslında simdi adamı kötüleyemem açıkcası okul için uğraşıyor görevi olmayan seyleri yapıyor oda cam kapı tamir eder ama beni tehtit edemez bu konuda hiç profesyonel değil
Benim arkadaş çevremde hep partili hiç sevmiyorum. Ama ana çok ayıp etmiş
Öğretmene arkadaşlarimin müdürleri partili demek istedim
Evet evet çoğu öyle ama benim müdürüm mualif. aslında ben müdüre de anlıyorum okul zor şartları olan kötü bir okul. Piktes okulu okulun %80i suriyeli ödenek gelmiyor. Her gün bir yeri arıza veriyor ama müdür yardımcısı dakika bası sigara molası veriyor kahvaltı saatleri yapıyor temizlikçilrr kahvaltı haxırlıuor benim sınıfı silmeye eriniyorlar sen yap hocam oluyor. Yoksa ben devlet için her seyi yaparım ama canım yerine koyuluyoruz givi hissediyorum
Sana helal olsun senin gibi başlayıp ama sonra sisteme isyan edip idailstigi bırakan com arkadaşım oldu. En cesaretlileri bile cesaretini kırıyorlar
Mesela müdür yardımcısının kankileri okula geç de gelir evraklarını da tamamlamaz ama asla azar yemez biz okulda mesai satinden önce geldiğimiz halde daha erken gelir denir cidden bunu yaşadık. Müdür de buna çanak tutmaya başladı bugün yüzüne çarptım ama belki akıllanır.
Ben yine yaparım ama böyle yüzlerine de vururum susmuyorum valla içimde kalığ bana dert olacağına dışıma çıksın onlara dert olsun 🤣
Benim eski eşimde öğretmendi tek derdi zaman geçsin eve gideyimdi. Çok sinirlenir ve üzülürdüm. ow iyi yapmışsin sinirle söyledin ama iyi ki söylemişsiniz
Benim vicdanım rahat çalıştığım çevrede herkes kayıt olurken benim adımı veriyır az önce bile diğer sonıftan bir veli mesaj attı illa çocuğumu siz okutun diye müdüre de böyle talep ediyorlar işimi aşkla yaptığım için vicdanım rahat
Gerçekten size helal olsun. Bu arada branş neydi. Herkesin harcı değildir bilişim işini yapmak
Ben okul öncesi öğretmeniyim ama küçüklüğümden beri bilgisayarı çok severim sürekli kendi bilgisayarımı söker yeniden birleştirirdim. hatta bir kere eve gelen televizyon tamircisiyle tv tamir etmiştim bana mühendis ol demişti ama sonra istemedim meslek olarak sevmiyorum hobi benimki blok tabalı kodlama öğrendim kendi kendime eşimde bilgisayar mezunu bilemediğim olursa o yardımcı oluyor. 2 yıllık yazılım okumayı düşünüyorum hala. Okulda da bol bol kullanırım teknolojiyi hologram, ardiuno, AR çalıştırıyorum çocuklara keyifli oluyor bence
Alla alla sana çok şaşırıyorum. Bende programlama mezunuyuma ama kamuda bilgisayar başında world kullanıyorum😃
Bende de iyi program bildiğin kesin. Bende Bütün odadaki PC ve yazıcıları Kendi isim olmadığı halde tamir ederim
Siz düz memur musunuz. Üniversite de bilgisayar dersi aldım o hocam çok iyiydi arayüz okuması çok önemli derdi bence ben ondsn dolayı yapıyorum bilmediğim bir şeyi bile bilgisayarın dilini anladığım için yapıyorum kurcalarken arada habitat eğitimlerine katılıyordum ordan da öğrendim bir çok şeyi
Sizin kadar iyi değilimdir ya yazılımsal seyleri çok da iyi bilmem
Muhtemelen ilgiden kaynakli , merak ve ilgi herşeyin başı. Ben kadrolu büro işçisiyim, memurla ayni işi yapıyoruz. Ben bilgisayari hep severdim ama programlama hiç ilgimi çekmedi. Küçükken pilot olmak isterdim ya da kuaför çok zitlar ama öyle iş sklam garipti 😃
Yok ya ben yazılım görmeyeli yıllar oldu. Ben SQL de iyiydim de unuttum gitti
Keşke bende kadrolu işçi olsaydım babamda kadrolu işçi devlette benim maaşıma ve haklarıma gülüyor 😅 Öğretmenlik bir de sorumluluk çok yüksek 20 tane çocuğun sorumluluğu üstünde bir de böyle saçma sapan şeylerle muhattap oluyorsun neyse hala seviyorum ama işimii. Seçtiğime pişman değilim bilgisayar mühendisi de olurmuş benden ama masa bası iş sıkıyor beni zaman geçmiyor
Benim haytta değer verdiğim en önemli iş öğretmenlik, düşünsene bir nesil öğretmenlerin elinden geçiyor. Senin bir sözün belki de o çocuğun geleceğini etkileyecek çok kutsal çok. Eski işçilerin maaşları daha iyiydi, şimdi öğretmen maaşı bizi geçti ki helal olsun geçsin. Bende masabasi iş sevmiyorum saha işi daha güzel
Ülkede genel olarak her kesimin maaşı düşük maalesef. Doktorların bile hali ortada birde içleri boşaltıldı cidden. Öğretmenlik konusunda da haklısınız cidden benim en büyük motivem bu hayatlarına dokunduğumu hissedince mutlu oluyorum. Geri dönüşler çok iyi hep daha bugün eski velilerimle karşılaştım yaz boyu sizi sayıkladı dedi 2-3 tanesi mesleki doyum güzel bir şey
Benim mesela kendi öğretmenimde şu an bakanlıkta çalışıyor hala görüşüyoruz kadın o kadar gururlandı ki beni görünce inşallah bende yıllar sonra yaşarım aynı duyguyu
Gerçekten çok hoşuma gitti bakış açınız. Keşke herkes sizin gibi olsa. Çoğu öğretmen sadece tatili ve ek dersi düşünüyor birde özel ders. Çok az kaldı sizin gibiler insllah ışığınız hiç sönmez
İnanın birgün sizde kendi öğrencinizi görüp gururlanacaksinjz
Yok yık merak etmeyin idealist öğretmen çok ama iste meb ve müdürler el birliğiyle öldürmeye çalışıyor. Meb az değil seçim propagandası için okul öncesinde yemek vercez diye her gün haber yapıyorlardı bugun öğrendik yemek işi kalkmış 😂 sonra veli gelip bize çatıyor niye yemek yok diye kaldırdıklarını haber yapıyolar.
Ben daha neler gördüm duydumda söylemek istemiyorum. İç Anadolu'da okullar tarikatların yuvası olmuş onların sözü geçiyormus. Hep 1. Ağızdan duydum. Sizin görev ili neresi
haber yapmıyorlar diyecektim. Sözde aidat yok ama okullar 4-5bin hattaa 40bin kayıt parası isteyen okul duydum
Ben istanbuldayım ama inanıırmolmıştur özellikle okul öncesinde çok yaygın bu durum
Yuh 40.000 devlet okulu. Önceden A4 isterlerdi şimdi bizim buralarda 2 ile 10 bin arası istiyorlar
İstanbul sürgün mu ödül mü bilemedim 😃
Yaşaması zor şehir
Tek zor ama ben eşimle iyi geciniyorz durumumuz iyi çok şükür ama depremden korkıyorum korkmasam baya dururum ben bırda garip ama seviyorum istanbulu eşimde çok seviyor.
İyi çift maaş olursa zor olmaz. Deprem evet maalesef İstanbul risk bölgesinde. Aslında gelecek için tayin isteyip başka yere gidebilirsijjz
eşimin memlekete gitcez orada evimiz var zaten samsuna ama memuriyette biraz zor giidliyor oraya
Aynen zor birde istediğin okul gelmiyor saçma sapan ilçeler geliyor maalesef.
Hayırlısı ya bu okulda ben baya dururum gibi geliyor
Herşeyin hayırlısı olsun. Eşiniz ile sırt sırta verdiniz mi herşeyin üstesinden gelirsiniz