Bundan sonra nasıl davranmalıyım?

Ben öğretmenim bugün müdürümle tartıştık baya bana işim var rahatsız etme beni sürekli diye çıkıştı sonra bağırdı sana soruşturma açarım filan dedi ben de açın hocam dedim. Bana ne yapacağımı söyleyemezsiniz dedi söylemiyorum hocam açmak isterseniz açın dedim sakince sonra korkutamayınca baska şeyler söyledi en son sınıfta dün telefonla oynuyorsundur tabi gibi bir şey dedi ben de hocam ben dün akşama kadar akıllı tahtayı kurmakla uğraştım dedim. Sınıfımdaki akıllı tahta bozuktu hatta yazıcı da bozuktu ikisini de tamir ettim şimdi mis gibi çalışıyor. Okulda bilişim hocası yok kendi tahtamı kurduktan sonra tüm okulu kuracaktım vazgeçtim yapmıcam. Ben bunu söyleyince çok utandı. Hocam sesinizi azaltım dedim sonra Güzel güzel konuşmaya başladı. Hatta babam marangoz okul çok eski bir okul 50-60 yıllık babamı çağırıp tamir yaptırcaktım vazgeçtim bunları da söyledim müdüre baya üzüldü. Hatta sonra işlerimi filan yaptı bu saatten sonra nasıl davransam bilmiyorum. İçimdeki tüm idealist eğitimcilik öldü geçen yıl beni öve öve bitiremiyordu. Müdür yardımcımız sürekli doldurduğu için cephe almaya başladı ama bugün pişman oldu bence

Bundan sonra nasıl davranmalıyım?