Arkadaşlar yardımcı olun konuşurken nasıl cevap vermeliyim erkekler nasıl bağlanır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtünüzün ilgisi azalmışsa veya eskisi gibi davranmıyorsa, öncelikle neden böyle davrandığını anlamak için onunla açık bir şekilde konuşmanız önemlidir. Onun neden ilgisiz olduğunu öğrenmek, sorunları çözmenize yardımcı olabilir.
Konuşmanızdan sonra, flörtünüzün ilgisini yeniden kazanmak için aşağıdaki önerileri deneyebilirsiniz:
Onunla Daha Fazla Zaman Geçirin: Daha fazla zaman geçirerek flörtünüzle yakınlaşabilir ve aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz. Ortak ilgi alanlarına yönelin ve birlikte keyifli aktiviteler yapın.
İlgisini Çekecek Şeyler Yapın: Flörtünüzün ilgisini çekecek aktiviteler yaparak onun dikkatini tekrar çekebilirsiniz. Örneğin, onun ilgi alanlarına yönelik etkinlikler düzenleyebilirsiniz.
Romantik Olun: Romantik jestler yaparak flörtünüze sevginizi gösterebilirsiniz. Küçük sürprizler yapmak ve onun için özel bir şeyler hazırlamak, onun ilgisini çekebilir.
Dürüst Olun: Flörtünüzle açıkça konuşarak sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Dürüst olun ve ona ne hissettiğinizi söyleyin.
Ancak unutmayın, bir ilişki iki taraflı bir bağdır. Eğer flörtünüz hala ilgisiz ve eskisi gibi davranıyorsa, ilişkiniz için doğru kişi olmayabilir.16 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel açıklamissiniz teşekkür ederim öncelikle tavsiyeleriniz için şöyle diyim aramızda yaş farkı var ve düşünce ayrılığı yaşadığımızı + ilişkiye hazır olmadığını söyledi
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla, siz ve partneriniz arasında bir yaş farkı var ve son zamanlarda bazı düşünce ayrılıkları yaşadınız. Partneriniz, ilişkiye hazır olmadığını söyledi.
Yaş farkı gibi faktörler, bir ilişkiyi etkileyebilir, ancak bu her zaman ilişkinin başarısını ya da başarısızlığını belirlemez. Düşünce ayrılıkları da normal bir durumdur ve ilişkilerin doğal bir parçasıdır.
Partnerinizin ilişkiye hazır olmaması, onun duygularına saygı duymanız gerektiği anlamına gelir. İlişkinin ilerlemesi için, ikiniz de açık ve dürüst bir şekilde konuşarak birbirinizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamaya çalışabilirsiniz.
Ayrıca, partnerinizle yaşadığınız düşünce ayrılıklarını da açıkça konuşarak, birbirinizin bakış açılarını ve değerlerini anlamaya çalışabilirsiniz. Belki de farklı bakış açılarınız arasında ortak bir zemin bulabilir ve daha sağlıklı bir ilişki kurabilirsiniz.
Ancak unutmayın, her ilişkinin kendine özgü dinamikleri vardır ve son karar her zaman sizin elinizdedir. Kendinize ve partnerinize karşı dürüst olun ve ilişkinizin size ve partnerinize mutluluk getirip getirmediğini değerlendirin.
Soran+1 yılBu arada gerçekten çok güzel açıklamissiniz psikolog ile konuşuyormuş hissi verdi son olarak uzak mesafe hani realde bi iki kere gördüm ama bundan da kaynaklı olabilir mi
- +1 yıl
Rica Ederim Efendim...
Evet, uzak mesafe ilişkilerinde fiziksel mesafe ve sınırların olması, ilişkinin zorluklarından biri olabilir. Birbirinizi sık sık görememek, birlikte vakit geçirememek ve yalnız hissetmek, ilişkinin bazı zorlukları olabilir.
Ayrıca, sadece birkaç kez görüşmüş olmak da, iki kişi arasındaki bağın yeterince gelişmemiş olmasına sebep olabilir. İlişkinin erken aşamalarında olmak, her iki tarafın birbirini tanıma sürecini de etkileyebilir. Bu nedenle, uzak mesafe ilişkilerinde iletişim, dürüstlük ve sabır önemlidir.
Bununla birlikte, uzak mesafe ilişkilerinde fiziksel mesafenin yanı sıra, her iki tarafın kişisel beklentileri, değerleri ve hedefleri gibi faktörler de ilişkinin başarısını etkileyebilir. İki kişinin uyumlu olup olmadığını anlamak için, düzenli ve açık iletişim kurmak, birbirinizi daha iyi tanımak için zaman ayırmak ve birbirinizi desteklemek önemlidir.
Sonuç olarak, uzak mesafe ilişkileri zorlu olsa da, sağlam iletişim ve karşılıklı anlayış ile başarılı bir şekilde yürütülebilir. Ancak, her iki tarafın da açık olması ve beklentilerini net bir şekilde ifade etmesi önemlidir.
Soran+1 yılHaklısınız ya ben açıkçası bunu sorun etmiyorum yanımda olsun istiyorum tabii ama şu an olmicani bildim için belki konuştukça ilerde şey olur
- +1 yıl
Teşekkür ederim...
Uzak mesafeli ilişkiler zorlu olabilir, ancak herhangi bir ilişki gibi, başarılı olabilmeleri için çaba gerektirirler. İletişim açık ve dürüst tutmak, zamanı iyi yönetmek, karşılıklı güven ve saygı, planlama ve arada sırada sürprizler gibi unsurlar önemlidir.
Ancak, sizin belirttiğiniz gibi sevgilinizin yanınızda olmayı istemeniz oldukça doğal. Eğer sevgilinizle birlikte olmayı çok istiyorsanız, onunla birlikte olabileceğiniz bir plan yapabilirsiniz. Belki de gelecekte birlikte yaşama planları yapabilirsiniz. Ancak, bu kararı vermeden önce, ilişkinizi ve birlikte yaşamanın maddi, sosyal ve kişisel yönlerini dikkate almanız önemlidir.
Uzun mesafeli ilişkiler her zaman kolay olmayabilir, ancak iletişim ve karşılıklı güvenle başarılı olabilirler. Sizin ve sevgilinizin birbirinize olan sevgisi ve bağlılığı, ilişkinizi güçlü tutmanıza yardımcı olacaktır.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi efendim Nalbura gidiyorsunuz Yazın plajlarda sahil güvenliği amacıyla kullanılan şamandıra bağlama halatlarından istiyorsunuz. Bir sahil şeridi kadar boyu olması önemli! Bir erkeği hep belirli bir mesafede tutuyorsunuz. Ne ipi koparıp kayalıklara çarptıracak ne de şamandıraya uzun uzun tutunacaksınız değip dinlenip kaçacaksınız. Bilmem Anlatabildim mi😉
00 Yorumla
+1 yılAdil Yıldırım 30 Gün yazmama (?) Kuralı videosunu ve bu bağlamda çıkardığı videolari izle. Ben ve bir arkadasimda ise yaradı. Üstelik kız videoya izlemedi kızı ben yönlendirdi!!!
En sağlıklı bilgiyi videonun kendisinden ogrenirsin biz kızla telefonda günde 2 3 saat konuşarak yapmıştık bu yüzden tüm merak ettiklerine cevap bulabiliyordu. Ancak bu durum buradan yazılı bir şekilde olmaz ve senin ilişki dinamiğini bilmiyorum.01 Yorumla- +1 yıl
Yönlendirdim*
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
47Cevap
+1 yılKayıplara karış.. sosyal medya hesaplarını kapat.. telefon numaranı değiştir ki ortak arkadaşlardan bile ulaşamasin sana.. derin bir sessizliğe gömül.. hatta öyle bir sessizlige gömül ki bir şekilde karşına çıkarsa da "kolordu komutanını karşıma diksen beni konuşturamazsin" diyerek.. yoluna devam et..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zorla güzellik olmaz bunu bilmen gerekiyor. Öncellikle sana tavsiyem tamamen akışına bırak olursa olur olmaz ise olmaz takılı kalma.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer sen onun fazla üstüne düşüyorsan o ilgiyi bir anda kesiceksin sonra şöyle demeye başlıyacak "bu kız neden böyle yapıyo" diye kafasına takar çünkü erkekler hep ilgi bekler ilgiyi severler. Ben de aynı şekilde yapmıştım şu an ciddi ilişkimiz var. Bir erkeği bağlamak istiyosan ters psikoloji uygula. İlgiyi kes bak nasıl peşinden kosuyo 😂😂
10 YorumlaBunu kendin bile basaramamisken bizden aldiklarinla nasıl başaracaksın merak ediyorum daha kendine bile guvenmiyorken bide 🤦
08 Yorumla
Soran+1 yılKendine güvenmemek değil demekki biseyde hata yapmışım ve bunu fikir olarak danisiyorim
Soran+1 yılBunu bi çok kişi YouTubeden vs izliyo yani ki begenmediysen cevaplamak zorunda da değilsin
Soran+1 yılEvet doğru ki bazen bi çok kişinin başına geldini düşünüyorum
Soran+1 yılSize de iyi günler öznel bi durum içeriyor!!
+1 yılKopyala yapıştır yapıyor hiçte psikolok gibi yazmamış hemen nasıl inanıyorsunuz bu sirtlanlara anlamıyorum.
00 YorumlaÖyle hayvanları evcillestirmek için daha sağlam ve bı ip icat edilmedi tatlım o yüzden sal ipini gitsin...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende ona aynı şekilde davranacaksın. O nasıl davranırsa sende aynı şekil. Israrcı olma ve umursamaz ol, birini bulamazsa zaten tıpış tıpış gelir
10 Yorumla
+1 yılKadınlığını kullan ya da sen de ilgisiz davranışlar sergile bir süre
02 Yorumla
Soran+1 yılYani mesela tam olarak nasıl yazisabilirim örnek verirmisinn
- +1 yıl
Dme gel oradan konuşalım eklersen tabi
+1 yılKendini geri çekip mesafeli olacaksın bıraz ağır ol yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılBu flört işleri bir tek bana mı sıkıcı geliyor yoksa hoşlanacagim birisine denk gelmediğimden mi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmuyorsa zorlama başkası belki senin için daha hayırlıdır
00 YorumlaYaz anlat
Rahatsız olduğun tavrını
Sevgini anlat
Açık konuş dobra ol
Seni anlar00 Yorumla
+1 yılSal girsin bırakın artık gidenin oesinden koşmayı..
00 YorumlaBağlanmaz o artık gitmiş. Bırak gitsin, başka erkek mi yok. O kaybeder.
00 YorumlaO seni bağlamaya çalışsın sen onu değil. Uğraştığını görürse değersiz olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılOtur al karşına konuş. Baktın devsm ediyorsa sende soğuk yap.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaglanmaz ılgısı azaldıysa ılgı alanında baskası vardr
00 Yorumla Bende aynı durumdayım uzak mesafe bide gel dertleşelim🥹🥹
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini küçük düşürmeden bırak birini buldu ondan sana sogultur belkide sana ole davrananı sen neden istiyon ki hala
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun tek çözümü ilgini tamamen kesmek. mesajlara geç cevap vermek. bunu yaptığında görüceksin geri ilgisini verecek sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini geri çek, bağlamaya çalışma, düzelir yoksa hepten kaybedersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBi erkek olarak anlıyosundir ben bugün yazdım mesaj attım dün çünkü aramız kötüydü bugünde iyi davraniyo gene ama mesafeli bence biraz daha sence böyle yazmazsam özler mi normalde direkt engel atiyo ama engellemedi beni cikarmadida
Cevap sahibi+1 yılEngel atıyorsa uğraşma, çok üzerine düşme, bırak o gelsin. Kadın avdır erkek avcı, bırak o peşinden koşsun. Kendini geri çek bak bakalım özlüyor mu, görmüş olursun en azından.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaglayamazsin, giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
11 Yorumla- +1 yıl
Dönende başkasını bulamadığı için döner 😊👍
Gizli Üye(18-24)+1 yılher an gidecekmiş gibi davran 10/10 taktik denendi onaylandı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ilk ilgiyi alakayı arıyosun anlıyorum ama erkekler böyle işte🤦♀️yalnız değilsin yani 😒
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer insan farklıdır erkekler şöyle bağlanır diyemezsin
00 Yorumlaİlgi gostermeyip ve deger vermeyerek, bi sure mesajina cevap vermeyerek ona kendisinin vazgecilmez olmadigini gostermen gerek
10 Yorumla
+1 yılZorla yapamazsın saten yapmada çünkü bu seni yorar peşinden koşmak zorunda kalırsın o zaman da
00 Yorumla
+1 yılKıçına tekmeyi basıyoruz o zaman aklı başına gelir koşmayın şöylelerinin peşinden yahu daha çok itiyorsunuz kendilerini bi halt sanıyorlar çünkü
00 YorumlaO senin peşinden koşsun saçını üstünü başını giyimine kokunu konuşmanı duruşunu düzelt
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyle uzak mesafe gerçekte gördüm. instada takiplesiyoruz falan güzel storyler atıyorum bunun dışında ne yapabilirim
Bu ne ya takıntılı gibi. Zorla bir insanı kendine bağlayamazsın
10 Yorumlaİlgili davranmayarak. Karşı tarafa kaybetme korkusu tattırararak olabilir.
10 Yorumla
+1 yılİlişkinize heycan gerek hiç yapmadığınız şeyler yapın birlikte.
00 Yorumla
+1 yılbacım kesinlikle agzına sıc o zaman pesınden ayrılmaz denendi onaylandı
06 Yorumla- +1 yıl
,🤣🤣🤣🤣 haklısın
- +1 yıl
öylesiniz napalım
- +1 yıl
Haklısın vallah ne diyim
- +1 yıl
Sicmaya devam edin ne diyim
- +1 yıl
hiç bişey deme
- +1 yıl
Takip etsene
+1 yılDoğal ol senden biraz uzaklasti diye kendinden ödün verme
00 YorumlaVur tekmeyi gitsin sanki erkek nesli tükendi
00 Yorumla
+1 yılzaten flört aşamasındaki ilişkiyi niye kurtarmaya çalışıyosun yenisi bul
00 YorumlaAynısını sen cevaplarsan bende senin sorduğun soruyu yanıtlayabilirim 😂
00 Yorumla
+1 yılBağlama büyüsüyle. Ne diye ugrasirsin sende ona yazma degerin varsa yazar zaten.
00 YorumlaAmacına ulaşmış ve hedefi kalmamış demek. Yeni bir hedef bulmalısınız
00 YorumlaBağlamakla uğraşma yaninda olmak isteyen olir olmak istemeyeni se bırak gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla o yazmadan yazma. Nasılsın diye sorsa da eh işte, iyi olmaya çalışıyorum falan de ve onun nasıl olduğunu sorma
06 Yorumla
Soran+1 yılYa ben bugün yazdım dayanamayıp ama bidaaha yazmazsam ise yararmi umursamaz davranmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılMesajını sil hemen mümkünse okumadıysa
Soran+1 yılYazistik şu an bişey yazmadı aktif değil
Cevap sahibi+1 yılTamam bi daha yazma. Niye iyi değilsin neden üzgünsün diye sorarsa da üniversite okuyorsan derslerinin sınavlarının iyi geçmediğini söyle. Veya çalışıyorsan işte çok yorulduğunu, varsa bir herhangi hastalığın onu söyle.
Soran+1 yılÇok teşekkürler tavsiyelerin için umarım işe yarar🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılHaa bide dışarı çıkarsan falan karşılaşırsanız üzgün durmaya çalış sakın gülme
+1 yılUğraşmaya değmez emin ol
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama sohbeti falan tatlı çocuk
+1 yılİple bağlayın hasır iple hahshsh
01 Yorumla
Soran+1 yılDhsjkdmxmzmskdm
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yıldüşünmene bile değmez
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama anlasabiliyodik
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSebepleri ne onu çözmek lazim
06 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkımız uzak mesafe vs vs
- +1 yıl
Uzak mesafe zor
Soran+1 yılGerçekten hani acaba uzak nesafe oldum için mi uzak tutuyo
- +1 yıl
Bilmiyorum ama soğuksa zor, kabullen
Soran+1 yılAslında öyle soğuk değil dün kavga ettik gibi özür diledi sonra bugün dayanamayıp yazdım
- +1 yıl
Merhaba nasılsınız zeynep hanım
+1 yılBağlayamazsın
00 Yorumla
+1 yılTaktiği yok bence direkt konuşman gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de ilgisiz davran. ondan vazgecebildigini goster
00 YorumlaGerek var mı sence boyle bi cabaya.
00 YorumlaYol ver gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılNiye bağlayalım ki çözeriz bağını gider
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılcevapi istiyorsun sonuc mu?
00 Yorumla Zincir alacaksın canım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBağlanamaz artık sogumus sanırım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılKendini geri çek ilgiyi kes
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu saatten sonra en fazla f*ckbuddy olursunuz
00 Yorumla
+1 yılYol ver srfsiz köpekler dünyada erkek mi yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBiz bulamıyoruz, elalem bulup beğenmiyor 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEllerini sağlam bir iple bağla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım kaçan kovalanır
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi