Arkadaşlar düşünceleriniz ne?

Arkadaşlar şimdi ben protez bacak kullanıyorum ( bir bacağım yok). Instagram da konuştuğum erkekle çok iyi anlaşıyorduk , gülüp eğleniyorduk, kafalarımız uyuşuyordu vs. Ve bana buluşmamız için sürekli ısrar ediyordu. (Aynı fakültede okuyorduk ama o engelli kız olduğumu bilmiyordu) ona o kız olduğumu söyledikten sonra bı daha bana buluşalım gibi şeyler söylemeyi kestti hatta bana hoşlandığı kızlardan bahsetmeye başladı ve biz dışarda hiç bulusmadik ama wp ten sürekli ARKADAŞÇA konuşuyoruz. Buna benzer şeyi dünde yaşadım bizim üniversiteden biriyle konusuyordum. Durumumu anlattıktan sonra konuşmayı kesti. Ve bu gibi durumları çok yaşıyorum ve bunlar sanalda oluyor çünkü erkekler reel hayatta bana o gözle hiç bakmıyorlar hep kardeşim , bacım vs hitap ediyorlar. Hani gerçek hayatta öyle davranmalarını anlarım insan dışını beğenmediği birinin içini merak etmez ama insan içini bildiği , onunla konuşurken keyif aldığı birinin dış görünüşüne o kadar takilmaz değil mi. Bunları düşündükçe "acaba arkadaş çevresinden, aileden çekindikleri için mi böyle davranıyorlar?" Gibi düşünceler kafamda dolaşıyor. Cidden bu tür şeyler için mi böyle davranıyorlar? (yazim yanlışlıkları için üzgünüm duygusal konularda çok yazım yanlış yapıyorum)

Arkadaşlar düşünceleriniz ne?