şimdi o 38 yaşında ben 25, erkek için sorun oluyor mu acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOlgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
04 Yorumla- +1 yıl
kavuşmamız için bir duanızı alırım, teşekkürler ciddi ve güzel yorumunuz için :)
- +1 yıl
Yakın ol, sıcak davran, ilgi göster, zekii, sexsi, arzulu ve onunla olmak istediğini hissettir.
- +1 yıl
umarım başarabilirim
En İyi Cevaplar
Aralarında 13 yaş fark olan tanıdığım bir çift var. Eşiyle arasında kuşak çatışması sorunu yaşadıklarını adam bizzat bana söyledi.
Takdir sizin...
01 Yorumla- +1 yıl
:(
Ablacım niye onun için sorun olacak? Asıl kadın için sorun. Yaşlı bı adamla ne yapmayı planlıyorsun? Mantık evliliği ise saygı duyarım ama sadece sevgi için kendinden yaşça büyük biriyle olmak aptallık çünkü sen hala deli dolu biriyken enerjisi ölmüş saçları dökülen beyazlaşan bı adam olucak karşında
01 Yorumla- +1 yıl
adamı ne gömdün be
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
83Cevap
+1 yılHayır olmaz tabiki de mutlu olurlar
11 Yorumla- +1 yıl
inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olur abin yaşında
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Hayır olmaz. Erkek için ve o yaşta bir erkek için özellikle daha iyidir. Asıl sizin için ilerde sorun olabilir bu durum :) 10 sene sonra siz 35 ken 0 48 olacak. Ya bana kalırsa zaten iki insan biribirini sevdikten sonra uçuk olmadığı sürece zaten yaş farkının pek bir önemi yok. Herkes böyle düşünse sorun da yok.
12 Yorumla- +1 yıl
yani ben sorun olacağını düşünmüyorum. kendine bakan biri bakımlı zeki karizmatik ilerisini değil onu yaşamak istiyorum öylece düşünmeden..
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kafa yapılar uyuşuyorsa sorun edilecek bir durum değil bence
12 Yorumla- +1 yıl
bencede
+1 yılerkek için sorun olmaz
ama sizin için olabilir belki ileri de00 Yorumla
+1 yıleğer seviyorsan niye olsunki. o yaştaki insan sevincede tam sever, yaşıtların gibi yatağa atayım heves alayım düşüncesi kesinlikle olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç sorun değil, hatta sorun değil, asla değil 🤭
10 Yorumla
+1 yılKardeş çoğu erkek için sorun olmaz da bana gelmez bazı hemcinslerim çıtırrr seviyor 😋
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz cunku her acidan kizlar erkeklere gore en az 5 - 10 yas olgun akli basinda, akillidir
10 Yorumla Senin için problem yoksa onun içinde problem yoktur diye düşünüyorum
10 YorumlaHiç gerek var mi cidden 40 yaşında bir adamla birlikte olmaya sevgili olup evlilik düşünüp yapmak. Etrafın da hiç yaşıt ark. Bile yoktur
01 Yorumla- +1 yıl
etkilendim beğeniyorum neden olmasın ki?
+1 yılSöz konusu yaşlar için 'yıkıcı' nitelikte bir deprem üretebilecek herhangi bir sismik boşluk tanımlaması bulunmamaktadır.
20'ye 33 olsaydı günümüz Adana, Kıbrıs veya Bingöl'den farksızdı.04 Yorumla- +1 yıl
Bolumun ne abim coğrafya mı. Aşk konuşuyoruz
- +1 yıl
Hayır, dilbilimciyim.
Yine de Jeodezi neden olmasındı.
Fakat, Fars Dili ve Edebiyatı oldu.
En üst limitten memnunum. - +1 yıl
Allah memnuniyetini daim etsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Hiç olacağını zannetmiyorum çünkü 25 zaten mükemmel bir kadın yaşıyor eğer ki kafaları nasıl uyuşuyorsa harikulade
01 Yorumla- +1 yıl
zamanla göreceğiz bakalımmm
+1 yıl13 yaş çok fazla hem biyolojik hem de kafa yapısı olarak sorun olur
11 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum
+1 yılSorun olmaz sevgi ve uyum varsa dert etme büyük fark değil
01 Yorumla- +1 yıl
bende öyle düşünüyorum
+1 yılBende bugün buna benzer bı paylaşım yaptım profilimden gorebilirsiniz
24 yaş fark var aralarında02 Yorumla- +1 yıl
vay be süper
- +1 yıl
😊😊
+1 yılOlmaz yas araligi yuksek gözükse de yaslariniz musait bu duruma
01 Yorumla- +1 yıl
bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılValla benim hoşlandığım kızla aramda 10 yaş var. O yüzden hiçbişey söylemiyorum kndisine. Teklif bile etmedim
02 Yorumla- +1 yıl
biraz ışık görüyorsan açıl bence çünkü biz sizden emin olamıyoruz ahahaha
- +1 yıl
O zaman kısa zamanda birşeyler içelim 🤣🤣🤣
Hiç problem yok
Hatta sana benim senin gibi olan bir sevgilimle anım var bu konuda, anlatıyım dinlemek istersen
00 Yorumla
+1 yılGüzelliğin göz kamaştırıcı insanın aklını başından alıyor erkek için hiç sorun olmaz asıl senin için sorun olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl25 yaş problem olmuyor o da olmaz. Normal devam ediyor. Cinsellik dahil.
10 Yorumla
+1 yılOlada bilir olmaya da bilir. Sizin veya onun olgunluk derecesini bilemeyiz ki biz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz hicbir fark benim icin fark olmaz yeter ki benden buyuk olmasin..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 doğurganlık yaşıdır cinsel çekimi var biz erkeklerde problem olmaz erkek için. Ama senin icin olmaz mı problem?
05 Yorumla- +1 yıl
yani ben sorun etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOrtak paydada bulusacaginiz konular hobilerde daha çok sorunlar cikabilir
- +1 yıl
çok uyumlu biri gibi
Cevap sahibi+1 yılBaşta herkes kendini öyle gösterir
Cevap sahibi+1 yılAnalizini iyi yapmalısın sınırlarini zorla gece 2 ye kadar içmek gibi veya atıyorum en sevdiğin filmi onunla izlemeye çalış sevmediği şeyi yap tepkisini olc vesayre
Aranızda daglar kadar fark var evlilik için ama sen bilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İkinizde olgun yaşlardasınız kafalarınız uyuşuyorsa erkekler bunu pek problem etmez
00 YorumlaErkeğin büyük olması problemdir, kadının büyük olması sorun çıkarmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaba sorunlu bir kız olma ihtimalin çok yüksek
010 Yorumla- +1 yıl
hiç bi sorunum yok çok şükürr
Cevap sahibi+1 yılHayret genelde öyle olur
- +1 yıl
yok değilim yani bence hahahahah
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim hem burada hemde çevremde gördüğüm kadarıyla baba sorunlu kızlar kendinden yaşça çok büyük erkeklere ilgi duyuyorlar ve ilgi eksikliklerini güven duygularını ancak olgun erkeklerin karşılayabileceğini düşünüyorlar. Genelleme yapmamak lazım tabiki. 😄
Cevap sahibi+1 yıl@gracefu11 Tabi genelleme yapmamak gerektiğini belirttim, seninle aynı fikirdeyim.
- +1 yıl
genelleme yapmamak gerek tabiki. genel anlamda bi ilgi isteğim var ama ona karşı merakım var çok fazla merak ediyorum onu.
Cevap sahibi+1 yılHoşlanıyor musun
- +1 yıl
bu duyguları yaşamayalı çok uzun zaman oldu o yüzden sadece merak ediyorum tanımak zaman geçirmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman tanımalı ve vakit geçirmelisin sorun edip etmeyeceğini bilemeyiz biz. Çok soyut bir soru sormuşsun biz erkekler bu soyut haliyle direkt ilişki boyutunda düşünüp olumsuz cevap veririz çünkü genellemek durumunda kalırız. Herkesin görüşü farklıdır ama benim görüşüm, yaş farkının fazla olması sağlıklı bir ilişki ve iletişime engeldir. Muhtemelen birçok kişi benimle hemfikirdir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada yaş değil karakterler, mizaç, tarzlariniz devreye girer.. ve üçüncü şahıslar.. hepsi bir araya toplanınca hala ayrilmiyor uyumlaniyorsaniz.. yaşin bir önemi kalmayacaktır size düşen karakteri tespit edip ona göre hareket etmek.
12 Yorumla- +1 yıl
umarım bunlar olmaz ama olursa da savaşabilir bir yapısı var gibi
Cevap sahibi+1 yılYouTube de bununla ilgili çok video var kitaplarr var izleyebilirsin. Senin için dua edeceğim bütün iyi dileklerim seninle olsun inşallah Cok mutlu huzurlu olursun uz✨🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz fazla bir fark.. Şüphesiz problem olacaktır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fazla bi kaç yıla daha çok sorun yaşarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur bence kusak farki gorusler farkli olur bi sure sonra onun saglik sorunlari patlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz kanka. 30-40'a kadar yolu var.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Arada elektrik varsa sorun degil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOnun için sorun olmaz, ama senin için olur
01 Yorumla- +1 yıl
benim için sorun olacağını düşünmüyorum hiç
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İleride senin için büyük sorun olacaktır.
01 Yorumla- +1 yıl
ne gibi
Kadın için problem. Yani ben problem yaşadım
01 Yorumla- +1 yıl
nasıl problemler
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkek için olmazda senin için olur mu
02 Yorumla- +1 yıl
benim için sorun yok
+1 yılolgun anlayıslı ısenız olmaz
09 Yorumla- +1 yıl
Hoslandı ise ilgini belli et ama aşırı değil, onun tepkilerini izle ve olgun bir erketen fikir al, erkeği anlamak için bir erkek kankan olmalı
- +1 yıl
öyle olduğumu düşünüyorum
- +1 yıl
hoşlandı gibi bilemedim ki emin değilim o yüzden belli etmiyorum
- +1 yıl
Biraz tepkilerini ölç , ilk etapta o da senden çekinebilir o yüzden olumlu sohbet et arada ona sorular sor
- +1 yıl
deneyeceğim
- +1 yıl
O da emin ol senden emin olmak istiyor, benimde şuanda hoslandıgım bır bayan var onla ıltısım guzel ben yazarsam hemen yazıyor, ben ona sana karsı daha poztıfım, özel ınsanlara guzel hedıyeler gıbı ılgımı belli ettim acık acık bılıyor ıletsım var ama o bana 2 kez yazdı sadece, bende yazmıyorum artık
- +1 yıl
Mesafeli durusan mesafeyı koruyabılır olgun ve * olmayan bir erkek ağır yaklasır emın olmak ister
- +1 yıl
bi şekilde minik minik belli edicem sanırım
- +1 yıl
mutluluklar dilerim
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Erkeği bilmem de senin için sorun olur
04 Yorumla- +1 yıl
bana neden sorun olsun
- +1 yıl
ne olucak ki meselaa
+1 yılNasil bir sorun mesela
02 Yorumla- +1 yıl
bilemedim ondan sordum
- +1 yıl
Belki farkli jenerasyonlardan olduklari icin konusacak sey bulmada ortak paylasacak seyler bulmada zorlanabilir
Erkek daha çok böyle ister
05 Yorumla- +1 yıl
ne gibi
- +1 yıl
hiç o vibe ı vermiyor :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz afafafa:):)"
10 Yorumla
+1 yılOlmaz aksine hoşuna gider genç kadin
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı sıkıntı ya.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sana olmuyorsa ona hiç olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSen sorun etmezsen o niye etsin
00 Yorumla
+1 yılErkeğe yaş farketmez güzel seksi olsunda
00 YorumlaErkeğin istediklerini verirsen olmaz
00 Yorumla
+1 yılYok ya ne alakası var
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan evlen daha çocukta değilsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBen 32 sevgilim 19 ve gayet mutluyuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılFlort basladi mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Ilgini belli ettin mi?
Pekte sorun olacağını düşünmüyorum
00 YorumlaKafalar uyuyorsa neden sorun olsun ki
00 Yorumlaneden sorun olsunki kocaman insanlarsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek için olmaz ama senin için olsun
01 Yorumla- +1 yıl
benim için sorun değil ama
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe açıdan sorun olur mu?
04 Yorumla- +1 yıl
bir fikrim yok bu konuda o yüzden topluluğa sormak istedim
- +1 yıl
Birçok açı var o yüzden sordum.
- +1 yıl
sana göre olan var mı? yani olabilecek sorun?
- +1 yıl
şimndi olmaz da ilerde cinsel açıdan sorun olabilir.
+1 yılSeni manipüle edebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. İlerde sorun olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
ne gibi mesela
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!