AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk oncelikle bu duygunun kadını erkeği yok kadın bunu dışa vurursa başka isimler takılıyor ama erkek dışa vurursa ya erkektir yapar oluyo herkes iffetini korumalı dışa vurursan kimse sokakta rahat yürüyemez özellikle kadınlar
Ayiplanma korkusu var çünkü. Benim bir hocam var mesela aramızda yaş farki var biraz, evli falan bir de ama adama karşı inanılmaz bir cinsel istek duyuyorum bazen ama bunu bir arkadaşıma falan anlatamam mesela utanırım yani
Yaşlarınız kaç ki
Ben 24, o 41
Üniversite hocan mi bu kişi?
Evet
Tez danismanim
Bir de tez danışmanin, vakit geçirdiğin birisi yani öyle ya da böyle. Ayiplanma korkun olmasa ne olurdu peki?
Evli olmasa ve ondan da ilgiyi görsem yatmak isterdim açıkçası. Bakireyim ama deneyimli birisi olduğu için onunla yaşamak güzel olabilirdi. Evliyken ilgi gösterse asla kabul etmem çünkü hayatındaki kadına yazık olur ama bekar olsaydı dediğim gibi güzel şeyler olabilirdi
Ondan ilgi gelse bazı düşüncelerin kırılabilir belki. Tecrübe konusunda ise doğru düşünüyorsun:)
17 yasimdayken evli birisiyle birlikte oldum ve hayatımın en buyuk pişmanlıgidir o hala. Aynı şeyi bir kadına yine yaşatmak istemem, üstelik ben de daha yeni aldatılmışken... Çok çok kötü bir his
Senin de yaşadığın kötü bir durum tabi:/ fakat bu sefer istediğin şey daha çok sadece seks gibi, ikiniz aranızda kalacak bir şey yani
Ya da seks yerine ona ufak oyunlar da oynayabilirsin tabi.
Seks evet duygusal bir bağım yok kendisine karşı. Yaptığı işlere ve başarılarına hayrandım hep, idol olarak gördüğüm biri ama arzuladığım biri de aynı zamanda. O da benden etkileniyormuş gibi hissediyorum bazen çünkü yanına ne zaman gitsem uzun uzun sohbet edebiliyoruz ve bazen hiç bölmeden beni dinliyor, halbuki bilirsin hocalar hep konuşayım öğrenci dinlesin ister. Bakislarinda farklı bişey görüyorum bazen bilmiyorum, çok hocanın yanına gidip konuşup sohbet etmişimdir ama onun bakışları bir başka bana karşı. . Öyle işte. Sadece seks için bile olsa evli birine yanasmam dediğim gibi, her türlü haksizlik hayatindaki kişiye
Ufak tefek bir oyun bir keresinde oynadım aslında, ise yaramış midir bilemem de... Odasına girmeden önce elime parfumumu sıktım, girerken de çıkarken de tokalastik, eline o koku sindigi için koklayinca beni hatırlamıştir ve etkilenmistir belki bilmiyorum. Bir keresinde el sıkışırken elimi uzun uzun tuttu ben biraz zorla çektim diyebilirim :D
O bakışları ne hissettiriyor sana peki?:) Parfüm yani koku, duyusal etkilerde aslında etkili bir detaydır ise yaramış olabilir:) ve elini uzun uzun tuttu demek...😅
Ya hani hoslandigin birine bakarsın ya derin derin işte öyle bakıyor. Bildiğin dalıp gidiyor yani ve güzel hissettiriyor öyle bakması
Heyecanlı oluyorsun değil mi onun yanında:)
Ve ayiplanmadigin bir sohbette içini dökebiliyorsun bak:)
Aynen oylee. Bir de ben İspanyolca öğreniyorum o da ispanyolcayi cok iyi biliyor, ben daha yeni öğrenmeye başladığımda o da İspanyolca bazı kelime kalıplarını kullandı işte şu şu fiiller var falan, sonra İspanyolca seni istiyorum diye bir cümle var onu kullandı ama böyle belli belirsiz yani. Ben ispanyolcayi daha iyi öğrendiğimde anladım onun seni istiyorum dediğini tabi, belki örnek vermek için kullanmistir diye cümleler gibi ama bilmiyorum tuhafıma gitti düşününce işte
Örnek için böyle bir cümle mi, böyle düşünmek çok masum olur 😅 bir ima çok net olarak:)
Hxjdjdjdj imaysa ima ben öyle bişey yapacak karakterde biri değilim, hatta şöyle söyleyeyim birden öpmeye falan başlasa ne kadar o an etkilensem de geri iterim onu napiyosun diye, izin vermem öyle bir şeye. Evli adamlarla işim olmaz ama bazen hayal etmek zevkli oluyor :D
Bilemiyorum o an hislerine bağlı tepkin aslında, şu an sakin bir kafadasin ama o an farklı hisler etkili olabilir:) ahaha hayalde pek çok yasak şey zaten zevkli oluyor:)
Aynen oylee. ay neyse bu dusunceyi kafamdan atmam lazım adamla 20 gün sonra görüşmem var :D yüzüme bakmaya utanırım şöyle dusunurken
Yardımcı olayım o zaman, düşünsene o görüşmede sürekli yakınında olduğunu bakışları ile seni süzdügunu, ses tonunun seni etkilemeye yönelik olduğunu...:d
Merak etme kontrol sahibi biri gibisin sorun yaşamazsın o görüşmede de:)
Hahahahah alemsin ya :D Kontrol edebiliyorum kendimi, zaten sakin bir mizacım var o yüzden pek bir şey anlaşılmıyordur
Daha etkili bir senaryo da yazabilirim, hikaye de iyiyim😅 sakin mizacin ardındaki düşünceler fena ama:)
:D Seni bıraksak neler yazacaksın zaten gördüm sende o potansiyeli. Düşünceler fena ama sadece düşünce, gerçeğe dönüşse ve hayal ettiğim gibiyse muhtemelen zevkten ağlardım ve ikimiz de epey zevk almış ve mutlu olurduk ama işte... Ama evlisinnn :D
Çok yakışıklı bir adam değil ama karizması var, hele o ses tonu... Bir de böyle kısık sesle bir şeyler söylese ölürdüm herhalde orada :D
Ahaha çünkü hikayeler yazan biriyim, tasvir konusunda da yetenekliyim:) ahaha kısık sesle etkilese o görüşmede fısıltı tonunda böyle belki de direkt sana yaklaşırken bu tonu kullansa, sonrasında önce seni sonra onu bir zevk dalgası alır zaten...
'zevkten ağlardım ' özellikle bu sözün önemli, düşüncelerinin ne kadar derin olduğunu gösteriyor:)
Ben bu kadar derin düşünüp hissediyorum ya, bazen acaba o da mı öyle hissediyor diye düşünüyorum ya. Bilmiyorum, belki onun da aklından geçiyor
O kullandığı cümle, bakışlar vs neden olmasın:) belki de onun yanındayken seni gözleriyle çoktan soyuyor ve kollarında zevkten titrediğini hayal ediyor
Nefesini kesti galiba bu düşünce 😅
:D bunu düşünmek güzel tabi ama belki de sadece bana öyle geliyordur
Bence hiç de öyle değil ama:)
Konuşurken bazen baştan aşağı süzüyor bilemiyorum... Sürekli kravatiyla falan oynuyor mesela bunlar bir belirti olabilir mi emin değilim
Sen de baya dikkatlisin davranışları konusunda:) bakışlar daha önemli bir gösterge bence ve bunlar ilgisini gösteriyor açıkçası:)
Olabilir ya bilmiyorum
Giyiminle etkilemeye çalıştin mi hiç onu peki:)
Hayır ama zaten fiziğim güzel olduğu için özellikle dar giyinince dikkat çekiyorum, ekstra bişey yapmama gerek kalmıyor
Dar giyinmek de yine buna dahil zaten:d bir de o dar giyime göre ufak hareketler olursa zaten, bir iç gidiklanmasi yaşar:)
Bazen bakışlarından anlıyorum o iç gidiklanmasini yaşadığını :D Sesi benimle konuşurken biraz daha farklı oluyordu ders döneminde, diğer öğrencilerine olduğu gibi değil yani
Seni yaramaz seni😅
Ve nedense onunla seks yapmayı düşlediğinde kucak pozisyonunda ona sarılmış bir halde sevişmeyi istediğini düşünüyorum:)
Kucağında veya doggy pozisyonunda hayal ediyorum zaten en çok :)
Doggy mi, şehvet, hakimiyet ve sertliğin olduğu bir pozisyon:) arzuların derinmis ona karşı:)
Üzerimde hakimiyet kurduğunu düşünmek çok güzel çünküü 🤤
Bir dahaki görüşmede mesela sen masaya dönmüş konu ile ilgilenirken arkandan nefesini boynuna verip fısıltı ile bugün çok farklısın deyip elleri ile bedeninde hâkimiyet kursa...:)
Sus sus :D
Ve sonra masaya hafifçe yaslasa seni tabi dudakları artık uzakta değil boynunun üzerinde olsa, eli belini kavramıs bedeni senin bedenine yapışmış olsa...
Biraz gıcıklık yapmak istedim 😅
Yapma :D
Daha ilerisini yazamam zaten soru ve gorus patlar yoksa 😅
Biraz kolay uyarılan bir yapın var gibi ama:)
Öyle evet 😌
Buna rağmen bakiresin, o yüzden aslında iraden maşallah yani:)
Peki bundan başka toplumun ayiplayacagini düşündüğün düşüncelerin var mı:)
Gizlemiyorlar
DingilVe beceriksiz heriflere göstererek vakit kaybetmiyorlar sadece
Yani doğru kişiyi seçiyorlar diyorsun