- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBurada kendimi şeye benzetiyorum hani bir tane video var adam telefonunu masada bırakıp gidiyor tuvalete kadının istese telefona bakma şansı var ama kapatıp telefonu ters çevirip masanın üstüne koyuyor daha sonra şöyle bir yazı yazıyor ekranda hiç boşuboşuna canımı sıkamam herkes patlar bundan eminim hani mutlaka karşı taraf bir cevap filan verir can sıkacak bir şey olur o yüzden hiç gerek yok yapmam yani bunu
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle gereksiz bir şey ki ve bayatladı artık, çoğu kişi düşmez bu tuzağa. İnsanlar zaten kendini belli eder, bir yerde açık verir, böyle bir şey hiç yapmadım ama yaptığım başka saçma sapan şeyler oldu, fake hesap açıp özlediğim kişileri stalklamayı düşündüm mesela ve sonra vazgeçtim, niye buna gerek duyuyorum? Niye hayatımda olmayan bir insanı özlüyorum? Adını dahi bilmediğim bir insanı yeşertiyorum içimde, niye kendimi kandırıyorum, niye ne yaptığıyla alakadar oluyorum, niye merak ediyorum? Benim ki daha büyük bir saçmalık, sonuçta sevgili dahi değilim ama o insana büyük anlamlar yükleyip fake hesap açıp kendisinden haberdar olmak istiyorum, saçmalık. O kişi gerçek karakterini tamamen sergilemiyor üstelik, niye bir yalanın içine atmak istiyorum kendimi? Fake hesap açmak, buna kafa yormak, o kişiyi
11 Yorumla- +1 yıl
takip etmek beyhude.
O kişi bana niye o kadar anlam yüklemiyor?
Niye bana anlam vermeyen bir kişi için kendimi anlamsız bırakıyorum?
Takip et, yaptıklarını oku, bunlardan da bir anlam çıkar, zamanını onu düşünmekle harca, sonra da enerjini tüket, bomboş bir zaman, zihin dolu, kişi yorgun.
Nasıl ki o kişiyi stalklamak ve ondan haberdar olmak için fake hesap açmak anlamsızca yine nitekim sevgiliyi denemek için de fake hesap açmak gereksiz.
Belki de sadakatsiz birisi ama tuzağa düşmedi, ne yani şimdi bu kişi sadakatli mi oluyor? Sadece saman altından su yürütmeyi biliyor o kadar.
Kimse için böyle bir efor sarfetmeye değmez, sadakatli kişi de belki eder kendini, sadakatsiz kişi de
+1 yılBir ben kaldım 🥺
16 Yorumla- +1 yıl
Tatlım senin yapmana gerek yok :D her şeyi şeffaf olan adama böylesi sınama gerekmez
- +1 yıl
@istanbul_bey duy bak ne güzel insanlar var etrafımda 🙃
- +1 yıl
Her yerim şeffaf mı benim
- +1 yıl
@istanbull_hanim söylediklerimi geri alıyorum :D
- +1 yıl
Hasta o.. yanlış anladı
- +1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle gereksiz işlerle hiç uğraşmadım
113 Yorumla- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Ne kadar da laf dinleyen biri
- +1 yıl
djdjs hani nerde¿
- +1 yıl
Tam karşımda 😄
- +1 yıl
Ha beeen 😃 laf dinliyormuş gibi görünmeye bayılıyorum djkd
- +1 yıl
Bence bazen güzel bir özellik, işe yarar 😄
- +1 yıl
Ne zaman işe yaramaz diye sorarım 😅
- +1 yıl
Sen onun da ayarlamasını yaparsın, senden bir şey kaçıcağını düşünmüyorum 😄
- +1 yıl
Böyle bir izlenim bırakmak güzel 💁♀️
- +1 yıl
Doğruya doğru, farklı bir havan olduğu aşikâr
- +1 yıl
Oo merci beyfendi 🙈
- +1 yıl
Ooo teşekkürler, güzel bir bildirimdi
- +1 yıl
Ooo ricalar 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiç öyle bir çabam olmadı yapmam da zaten ne uğraşıcam
15 Yorumla- +1 yıl
Çoksel oluyor hıh
- +1 yıl
Ekşın olsun diye amin sjkdsk
- +1 yıl
Yeaaay 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, yapmıştım. Öncesinden daha da küçükken tabi. Şimdi öyle şeylere gerek duymam, zerre güvensizlik verirse yoluna baksın.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYok yapmadım, gerek duymadım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayatımda hiç sevgilim olmadığı için maalesef böyle bir şey yapmadım zaten böyle bir şey de yapmazdım yani ben sevdiğim kadına her zaman için güvenirdim tabi ki bu yüzden de hiç bir şekilde onu sınamam gereği hissetmezdim kendimde yani sahte hesap açıp işletemezdim.
aynı şekilde sevgilim de beni bu şekilde işletmezdi güven olmadığı bir ilişki yürümüyor çünkü. ama bunu yapan insanlar çok var maalesef. ama ben genelde yapmazdım. bu yüzden sanırım yapmayan bir tek ben kaldım gerçi yapmayan başkaları da kalmış olabilir.
10 Yorumla Ben hiç yapmadım. Yani bana göre dünyanın boş eylemlerinden biri gibi geliyor. Sınamaya kadar gidecek bir olaya giriyorsam bunun temelinde güvensizlik yatıyor demektir. Zaten güvenemediğim bir insanla bir yola çıkmanın da bir mantığı yok.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen ben ben 🙈 Benim fake hesabım olsa ilk haber vereceğim kişi yine sevdiceğim olur 😅. Test etmeyi sevmem cidden.
14 Yorumla- +1 yıl
shdjd güzeldi ama laf söyletmemişti falan 😅
- +1 yıl
falan filan 🙈
- +1 yıl
Bi totom kalkmıştı be sjsj
- +1 yıl
Hepimize yetecek kadar çok toto var djssj 😄
Ben hayatımda hiç öyle bir şey yapmadım aşık olduğum kıza karşısına geçip söyledim yüzyüze seven bir insan zaten bunu yapar
Öyle boş işler ile uğraşmak bana göre değil ve saçma buluyorum10 Yorumla
+1 yılAçıkçası hiç yapmadım ya böyle şeyler zaten güven vermeyen adam bir şekilde Güven vermiyor belli bir süre sonra foyası ortaya çıkıyor hatta Disney plus Dünya ile benim aramda diye bir dizi var onu izliyorum yani çok saçma kız sevgilisini denemek için başkasını tutuyor sahte hesap açıyor vesaire vesaire yani zaten insan belli bir zaman sonra hayatındaki kişinin gerçek ya da sahte olduğunu kendisi de anlayabilir böyle şeyler yapmak bence gereksiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılex kız arkadaşım en yakın kankasını ayarlamış, kankası dümdüz bana yürüyor. özel fotoğraflar, erotik mesajlar, "bu sütyen mi yoksa bu sütyen mi hangisi bana yakışmış?", "squat sonrası kalçam güzel mi" gibi sorular.
ex'e söylemedim ama kıza durmasını söyledim. ayrılınca kankası itiraf etti denemek için yaptığını.
10 Yorumla Ben yapmadım. Üşenmesem belki yapardım ama kim hesap açacak da fake olduğunu anlamasın diye bi de normal hesap gibi gösterecek. Uzun iş uğraşamam hiç 😄
10 Yorumla
+1 yılBana yapılmasını sevmediğim şeyi başkasına da yapmam. O yüzden hiç fake hesap falan açmadım hiç sınamadım. Tartışma sebebimdir. Bi sevgilim yapmıştı anladım o olduğunu. "Denemek istedim" diye savunma yaptı. Ben deneme tahtası değilim bişeyler deneyeceksen bu ben değilim dedim. Yine olursa yine derim
10 Yorumla
+1 yılOhoooo hem de kaç defaaaa 😅 hatta ben fake karakterimle hakiki kişiliğimi o kadar kötülemiştim ki çocuk benden ayrılıp fake karakterimle sevgili olmuştu 😅 sonra ilk buluşmada beni görünce yüzündeki ifadeyi hepiniz lütfen hayal edin kdkdkd
13 Yorumla- +1 yıl
Sjsjks tipik ele verme şeysi, paso kendini gömünce anlıyorlar sanırım amaaan napcan sen onu bırak bana gel sjsk
- +1 yıl
Ay aman bıraktım zaten erkolarla mı uğraşcam 😂 aç gollarını geleeeyim kdkdkd
- +1 yıl
Gel yavrum 😛
+1 yılsınamadım kimseyi fake hesap falan beni deneyen oldu mu hiç bilmiyorum ama deneyen sevgilim olduysa da kadınım benim sen nasıl kendini koruyorsun böyle demiştir muhtemelen haberim yok 😀
11 Yorumla- +1 yıl
shsjsj :D hadi ya
+1 yılhiç gerek duymadım böyle bir çaba içerisine giren birisini de fark edersem hayatımda tutmam en nefret ettiğim şey
10 Yorumla
+1 yılBunu bir ben yapmadım sanırım ya. Sevince sonuna kadar güvenen biri oluyorum ben. Böyle şeylere başvurmak arkasından iş çeviriyorum gibi gelir yapamam... 😅😅😅
13 Yorumla- +1 yıl
Yapma sen hemen anlar ksks
- +1 yıl
Ahshshs yapsam direkt ben yaptım derim vicdan azabından, anlaması çok kolay olur 😂😂
- +1 yıl
İşte ben de öyle hemen itiraf ettim 😃
zeka zaten bir yarıştır tıpkı bilgi akıl vs gibi.. sen yapınca sevgliinde sana yapar. akıl oyunları bu işler ergen kafası
11 Yorumla- +1 yıl
Yapsııın
+1 yılBen Ben Ben 😁
Bilmiyorum güven yoksa olmuyor, olamaz bence.
12 Yorumla- +1 yıl
Günaydın mutlu sabahlar 🙂
- +1 yıl
Günooo bilmukabele ✌️
+1 yılBen yapmadım çünkü fark ederse
gözünde küçük düşerdim
böyle hareketler sevmiyorum
insanları aptal yerine koymayı hiç sevmiyorum12 Yorumla- +1 yıl
Ay yok cano ya biz gülmüştük 😅
- +1 yıl
Ben her olaya ciddi baktığım için öyle yorum yaptım siz gülün canıms 😂
+1 yılAy xok guldum bunu yaptığım ixin ruh hastası damgası yemiştim. Halbuki herkes yapıyor dimiii
13 Yorumla- +1 yıl
Ruh hastası işi zaten :D aynı ben djdk
- +1 yıl
İnsan merak ediyor ya yoldan geçen birinden ayrılmadık ki sonuçta biseyler yaşandı konuşuldu öyle ya da böyle ayrılınca insan hemen merak duygusundan vazgeçemiyor. Vazgeçen de zaten sevmemiştir bence
- +1 yıl
Buny sadece gerçekten seven anlar. Gerisine anlatma taş kafalı olunca anlamıyorlar ben pişman değilim misal yine olsa yine yaparım :D
+1 yılBiz bir tartışmıştık 2-3 gun falan konuşmadık bende fake hesaptan yazdim beni bana korumuştu hiç laf söylememişti baya mutlu olmuştum sonrada bana haber vermişti böyle böyle bir kiz bana yazdı diye sonrada barısmıştık
10 Yorumla
+1 yılYapmıştım zamanında ama adam çok zeki olunca benim olduğumu anladı yakalanmıştım.. 😅😅
12 Yorumla- +1 yıl
Al işte sjjs
- +1 yıl
🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bunu yapmak için önce sevgili yapmak lazım de mi? Ama bil bakalım ne eksik? 😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgili kişisi 😅
+1 yılSınamadım şuana kadar kimseyi :) ama gerekirse neden olmasın ki
12 Yorumla- +1 yıl
Dimii güzel oluyor :D hatırlar hatırlar gülürüsüünüz
- +1 yıl
Anlamaması lazım amaa
+1 yılYapmak durumunda kaldık vakti zamanında Allah bir daha göstermesin kötü bir durum bir de sevgili kişisi o kişiye yürüyorsa insan atlatamıyor yahu
20 YorumlaBen kadın kılığında evlilik sitesine giriyordum, oy oy oy. İşte bir kesit:
10 Yorumla
+1 yılBiz arkadaşımla bi telefondan eski sevgilimizi arıyorduk bi telefondan da youtubede gay sesleri var onları açıp konuştutuyorduk baya eğlenceliydi😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç yapmadım yapmaya da korkarım. Yakalanırsam o rezillikle bir ömür yaşayamam aklıma geldikçe çığlık atarım
10 Yorumla
+1 yılYaptım, valla şimdiki aklım olsa asla uğraşmazdım. Güvenmiyorsam niye kendimi yorayım hayatımdan direkt çıkarırım.
10 Yorumla
+1 yılBir kere bile denemedim.. bu sitede oldum olalı bir kere bile ne gizliden sordum nede gizli üye olarak yorum yaptım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAklımdan hep geçti ama hiç yapmadım. Tanır beni diye cesaret edemedim. Sanki ben olduğumu anlayacak korkusu vardı hep.
10 Yorumla Yapsam sonunu biliyorum.. onun için üzülmeyi gözüme gözüme sokamam. devamında elimden bir şey gelmezse
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıluğrasamam fake hesapla burada bile actim bir gun ömru olmadi 😂
10 Yorumla
+1 yılBen yapmadım 😳 ama bana yapıldı tabiki ben yemem 🤨
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen kimseyi sınamadım şimdiye kadar. Garip hissettim kendimi şu an.
10 Yorumla
+1 yılEskiden yapmıştım ama kandırmak gibi hissettiğim için dakikalar içinde belli ettim dayanamayıp
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Bu tarz entrikaları sevmem. Güvenmiyorsam devam etmem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. öyle bir şey hiç yapmadım, inşallah yapma gereğide duymam
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir çabam olmadı bilmiyorum yapana da bir şey diyemiyorum yani bana saçma geliyor
10 Yorumla
+1 yılÖnceden yapıyordum da artık bıraktım öyle boş işleri
10 Yorumla
+1 yılÖyle boş işlerle uğraşamam eğer hatunun bana yaptığını anlarsam da ayrılırım net😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu evliyken yapsan, adam da düşse, koca için haklı boşanma nedeni sayılıyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hiç yapmadım. Sınamaya gerek yok ben zaten anlarım ne yapıp yapmayacağını
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapmıyorum böyle ergence şeyler aldatan kişi bunu her türlü yapar illa fake hesap açıp işletmeye gerek yok
10 Yorumla
+1 yılErgenlik döneminde bunu denemişliğim var :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. yaptım maalesef ya 😄
12 Yorumla- +1 yıl
😅 olabiliyor böyle vakalar djdk
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmışlığım olmuştu kendimi kendimle aldatmıştım 😂
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCümle karışık oldu biraz neyse zaten karışık kim kiminle aldattığı meşgul😅
- +1 yıl
Hshs anladım ben cümleyi 😬
Cevap sahibi+1 yılYalnız kocam olurdu kendisi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben hiç böyle bir şey yapmadım yaa :D
18 Yorumla- +1 yıl
Yapmışsın görenler olmuş sabaha karşı saat 3-4 sularında 🧐
- +1 yıl
😅😅 şaka be ben uğraşmıştım çoksel oluyor
- +1 yıl
Tamam dene bakalım şaap sonra nasıl geçti anlat sjdk
- +1 yıl
İşte olur illaki o zaman haber et 💁♀️
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hiç yapmadım ama bana yapılmıştı 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Anladın mı hemencik?
- +1 yıl
Tüh hemen yakalanmasa iyiydi djdj
- +1 yıl
Tabii bol gülmeli 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılSimdi olsa yaparmisin :)
12 Yorumla- +1 yıl
Yok yapmam :D
- +1 yıl
Sanki ufaktan yaparsin gibi :)
+1 yılBoş işlerle ilgilenmiyorum eski eskide kalır benim için
10 YorumlaBen yaptim hatta saçımı boyatmistim haberi yoktu beni tanimadi evine czgirdi azdim dedi s3ks yaptik
10 Yorumla
+1 yılGereksiz geliyor. Bu çaba içine gireceğiniz insanlar ile ilişkinize devam etmeyin.. Sevgiler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiiiç uğraşamam öyle şeylerle 😌
15 Yorumla- +1 yıl
Tamam bana söyle ben uğraşırım :D
Cevap sahibi+1 yılhımm düşüneyim bunu bi 🤪😂
- +1 yıl
Tabii baldız testini duymadın mı sen hiç :D zordur almak bizden kızı
Cevap sahibi+1 yılduymuştum 😂
tamamdır o iş sende 😅❤️- +1 yıl
🤨♥️ mükemmel djdks
Sanırım kalmamıştır yaa😂
10 YorumlaHiç yapmadım, uğraşamam öyle şeylerle.
10 Yorumla
+1 yılbeen çünkü düşer
10 Yorumla
+1 yılBen yapmadım ama bana yapıldı.
10 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım yapmam da gereksiz geliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç yapmadım djdhd
10 Yorumla
+1 yılBen. Hiç sevgilim olmadığı için yapmadım da
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım