Güncellemeler
+1 yıl
asddff
Güncellemeler
+1 yıl
bxsa
Beni cok begendigini soyluyo. 26 yasinda. Ama yakisikli uzun zayif biri. Hosuma gitti oglan baya. Evime davet ettim kahve bile ictik
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Zenginsen paranı yicektir veya kendinden buyuk biriyle yatmak istiyordur
Zengin degilim ama erkekler yapinca sorun olmuyo kadin yapinca sorun oluyo. Beni cogu kisi begenir guzel bulur guzelligim icin olamaz mi benle?
Eminim guzelsindir ona bir sey demedim ama ciddi bir sey zor ya ailesi karisir falan anlasmazliklar cikar o yuzden dedim
Erkekler de cok p. ic ayrica buyuk bir kadinla gorusuyorum falan der arkadaslarına varos biriyse eger
Evime bile davet ettim onu, bana harikasin cok cekicisin diyo, bacaklarin vucudun yuzun cok guzel dedi. Ve kendisi yakisikli zayif tatli ogkan cekici buluyorum onu
Sen ne dusunuyosun peki takilmak mi yoksa sevgili olmak evlilik falan mi
Eger anlasirsam seversem evlilik olmazsa takilmak. Mesela 3. Bulusmada ilk öpen bendim o beni degil ben onu optum
Sen de hızlısın dhdjdh akısına bırak o zaman
Dayanamdim yakisikli zayif bir erkek bulmusum. Ama opusmeyi o devam ettirdi devamini. Baya uzun optu beni 😂😂😂 Elini vucudumda gezdirdi falan
Umarim basit gormemistir beni
İlk bulusmada bunlar olduysa gormustur dhdhhd niyeti cikar yakinda takilmaksa bir seyler yasaninca eskisi gibi ilgili olmaz anlarsin ordan
Evet daha yatmadik zaten, ama ilk bulusmada olmadi 3. Bulusmada oldu. Boynumu, dudagimi, cenemi optu, bacagima dokundu operken. Ama uzun zamandir boyle seyler yasamamistim.
Sana mesaj atip ariyor mu peki
Tabiki, seni özledim , seni arzuluyorum sana dokunmak istiyorum, benim eve gel bende kal diyo. Mesela.
Hep seks cagristiran mesajlar atiyosa sakat
Hmm, sks cagristirmiyo gibime geldi ama bilmiyorum. Iyice guvenmeden yatmam onla ama asla. Zaten kendim teklif ederim guvenirsem ama. Eski kocam duymasini istemem tabi.
Seni arzuluyorum dokunmak istiyorum neyi çağrıştırıyor ki seksten baska. Eski kocan duysa napar
Heralde evi basar ama onu ilgilendirmiyo bu istedigimle olurum, evinede gittim onun hem. Bende ona dokunmak istiyorum mesela.
Gidin sevisin o zaman dhdh
Assdff, hemen sevismem okadarda degil. Oglan eski kocama 10 basar yani. Keske daha once karsima ciksaydi. Kisa surmese bari bu heyecan
Pesinde kostur o zaman kısa surmez fjfjjd hemen yatma😀
Dogru diyon yatmam oyle hemen. Sonra birakip gidiyolar
Kesinlikle uzak dur...
Neden ama, beni cogu kisi guzel buluyo, ve bana teklif edende cok oldu. Bu oglani yakisikli buluyorum fizigide zayif fit romantik.
Ayakkabı uyuyorsa giy güzelim yani sonuç ciddi olmayacak bunu bil
Oyle ama anlasirsak neden evlilik olmasinki? Anlasamazsak takilmis oluruz sadece okadar kisa bi süre. Hem ilk öpende ben oldum sapik olsaydi o operdi ilk