Güncellemeler
+1 yıl
Ve baba olmak istiyor çabucak ama benin şartlarımda en az 2 sene çocuk yapmak gibi bir düşüncem yok sanırım bir an ne oluyor gibisinden şaşırmam adamı incitti ama bunu beklemiyordum demesini daha çok erken olduğunu düşündüm ki sebeplerim de var zaten kafam allak bullak olmustu bide o karıştırdı iyicene
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sanırım yaşın 18-19 civarı. Vücudunda henüz bazı dengeler oluşmadı. Bu yüzden hiç olmazsa 2 3 yıl daha evlenmemen daha doğru olur.
Hayır bayım 22 yasındayım ve evet daha küçüğüm bu yinede büyüdüğümü göstermez ve sakin ol nefes al çok erken dedim adam küstü bu defa bana
O zaman yaşın normal evlilik için. Ama hazır hissetmeden o kararı verme. Hem fiziksel hem ruhsal olarak tam anlamıyla hazır hissetmen lazım 😊 Ama artık küçük sayılmazsın, küçüğüm deme 😅
Vallahi küçüğüm sorumluluk insanıyımdır olgunum o konuda ama sorumluluk tasımak üstlenmek beni korkutuyor
Sorumluluk üstlenmekten korkman küçük olmandan değil hazır olmamandan. Ki Bi gerçek var, evleneceğin insan karşına çıkınca istesen de hayır diyemiyosun. Bu o kişi diyosun ve onunla yola çıkıyosun.
Benim takıldığım nokta başka. Çok erken dediğin için küstüğünü söyledin. Senin bu kararına saygı duymayıp tepki göstermesi sence de yanlış değil mi?
Elbette zaten dediğim gibi en basında biz çok kavga ediyoruz ve pasif olup dik baslı olan o ve dominant baskın otoriter olan benim ben daha az da duygusalım beni kızdığı zaman söyledikleri yaralıyor çok sinirlenip yükselince hadi barısalım demesi sinirden krize girerken evlenirken dr böyle mi olacağız ilişkisi dedirtiyor iki tarafta zıt kutup ve ben mantık o duygusal ilişki arıyorken olurmuyuzu düşündürüyor evet ben bir çocukla evleneceğim
Ne diyorsun canım dediğim anda yumusasa belki soğucamda ben kendimi biliyorum kızdığımda ayarım olmuyor evide terk ediyorum bunları bile bile evlenmek istiyor seni bırakmam diyor gitti burçlara baktı uyuma neden böylesin dediği her şey özelliği çıktı ben yinede bizi olduracağım diyor. Bende ne buldu bilmiyorum
Öfke kontrol sorunu var ciddi şekilde. Söyledikleri yaralıyor beni dedin. Bu ciddi bi sorun. Zıt kutuplar tabiki evlenebilir. burada önemli olan öfke anında, üzüntü anında vs sakin kalıp orta yolu bulmaktır. Ama anladığım kadarıyla ikinizde sakin kalamıyosunuz. Bu size ileride ciddi sorunlar yaşatır. Kızınca evi terketmen doğru değil, sen bunun farkındasın. Evlendiğin zaman bir gidersin, iki gidersin. Sonra karşındaki hele Bi de şuanki arkadaşın gibi öfke sorunlu biriyse ciddi bir kavgaya ve ayrılığa sebep olur.
Bişe sormak istiyorum. Siz tanışalı ne kadar oldu?
1 ay oldu 3 hafta ayrıldık ve deli gibi o arıyor beni ama ben ayrılırken dönmedi depremden dolayı yasayanda benken ona yazdığım anda yine kavga ettik barıstık simdide evlenelim diyor
Ben akrebim o oğlak bizim ilişkinin frekansı çok değişik. Ben akrep özelliğimi %95 yansıtıyorum
Güzelliğimden baska ona verebiliceğim birşeyim yok ve evlilik ha diyince olacak iş değil ki onu demek istedim ona
Bişey dediğim gibi olmazsa çıldırıyorum oda öyle birisi işte çok herşeyi kontrol ediyorum ebeveynlerime bile böyleyim sorumluluk ve otoriter yapıma engel olamıyorum bir türlü ve takıntı hastasıyım bana göre her şey mükemmel olmalı
Ve asla özür dilemem hata yaparsam bilmiyorum pişman olur yansıtırım pişmanlığımı ama kalıbımı değiştiremezsin dedim Şu an tamam diyorda bilmiyorum evlenme niyetini gerçekmi alacağım yüzüğü diyor karsına çıkıcam babanın diyor her şey ona bağlı
1 ay sence de bu kararı vermesi için erken değil mi? Üstelik erkeklerin evlilik korkusunu da hepimiz biliriz. Bana inandırıcı gelmedi. Dediğin gibi güzel Bi kadınsan hazır güzel kızı da bulmuşum kafası da olabilir o güzellikten faydalanma kafası da. Ama bence her halükarda asla inandırıcı değil.
Bana cinsel anlamda bir beklenti görmedim hep ev diyor evlilikle ilgili konusuyor bilemiyorum yinedd
Erkeğin öyle Bi amacı varsa bunu direk belli etmez ki. Önce güven sağlar. Ve maalesef kadınlar evlilik vs gibi ciddi konular açılınca güven depoluyo nedense. Hepimiz haberlerde, sosyal medyada vs evlilik vaadiyle kandırılmış insanları gördük, duyduk. Bu açıdan bak bide. Yanlış anlama bunları onu reddet, görüşme falan diye söylemiyorum. Sadece bu da olabilir, aklında olsun ona göre davran diye söylüyorum.
Uzun süreli görüşmenin mantığı yok bence. Mutlaka 3 6 aylık sürede en az nişan yapılmalı daha sağlıklı olur.
Ayy Bide nişan mı var ben daha bebeğim diyorum 🥺
😊
Daha bulusma olmamıs korkuyorum ilk bulusmada evlenme teklifi alsam kesin heyecandan falan giderim gerçekten hiç hazır değilim ve kafamda çok baska seyler var kariyer anlamında bu asırı erken oldu 1 aydır tanısırken 2-3 hafta biz kavga ettik zaten ve biz olmuyoruz dedikçe zorluyor oldurmaya küstü şimdide beyefendi
İlk buluşmada da etmesin bir zahmet hızlı dediysem okadar da değil.
Bayağı hızlı çıktı 😂korkudan acaba görsem kaçsammı onu düşünüyorum gitti burçlara da baktı tek iyi yanı görünmedi ama bak tutkulu zor ve istediğim ilişki diyor oldurucam diyor
Bazen kaderin önüne geçemezsin
Ben tamam sadığım severim tamamda 1 hafta 1 ay tanıdığım adamla evlenicek kadar aklımı peynirle yemedim beynim var diyorum ve mantıken düşününce söyledikleri beni taşıyabilicek kadar dik duruyor bu beni etkiledi yoksa hemen evet elbette diyemem Şu an yek bu sebeplede evet diyip heyecan ararken tepetaklak olmaktan korkuyorum ya kandırıp ben okurken hamile bıraksa ben o bebeği benimseyemem istemiceğimi çok iyi biliyorum ve uyardım onu ama hep dikine gidiyor dik baslı beni kafaya almıyor bende otoriter bir kızım buda anlasmadığımız yönlerimiz ve kıyamet kopuyor en sonunda da
Beni her konuda rahat ettireceğinden şüphem yok bana herşeyi verir ama rahatlıkmı batıyor adamı sevmiyorum Şu an neden sevemediğimi düşünüyorum gelmiyor içimden onunla olmak neden sevemiyorum acaba çok yeni diyemi? Ama ilgisi herşeyi dört dörtlük Şu an icraatr geçir dememdenmi yapıyor bunları herşeyi çok düşünüyorum
Yaş kaçtı öncelikle?
22 yim 23 olacağım
Kanka evleniyormussjn bi bakıyorsun adam 1 dakika da bosaliyor bi de 10 cm çıkıyormuş 😂
Cinsel anlamda pek bakmadım olaya ya
Eğer evlenmek gibi bir düşüncen varsa mantıklı bir yıl kısa bir süre değil
O dedi çat diye daha 1 aydır tanıyor benim gözüm korktu o 1 aydada 2-3 hafta biz kavga ettik sana oldumu 1 hafta 😂karakterlerimiz çok zıt diyorum oldurmaya çalısıyor
Öyleyse bilemem :D ben bir yıldir tanışıyorsunuz sandım
1 yıl içinde düğün dedi bende ne oluyor gibi nee dedim soka uğradım ikna etmeye çalısıyor
Amaç ne?
Evlenmek
Evlenince ne oluyor?
Mantıklı