Aşk İlişkileri Bundan bir çocuğa aşık oldum keşke sadece bir gün olsa vakit geçirsek haksız mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bir gün bile olsa* Bundan bir çocuğa aşık oldum keşke sadece bir gün olsa vakit geçirsek haksız mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Heracloss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Burada buldunmu o gün ekleyeceksin yoksa gittimi daha bulamazsın 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk öyle kolay olmuyor yaşanmışlık yok tanışmışlık yok sadece beğenme yüksek dozda 🥲 1 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Haklısın kral söyle bulak çocuğu getirek sana 0 41 Yorumla Soran +1 yıl Sensin o aşkım gel Yorumla u Alfoo +1 yıl Kendimi getiremiyom kral Yorumla Soran +1 yıl Ben geleyim şöyle nerdesin? Yorumla u Alfoo +1 yıl şu an konumumu veremiyom gizli bir görevdeyim Yorumla Soran +1 yıl Görevin ne askim Yorumla u Alfoo +1 yıl O da devlet sırrı söyleyemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Napcaz seni çok istiyorum Yorumla u Alfoo +1 yıl Görev bekler Yorumla Soran +1 yıl Sen beni sevmiyor musun yoksa Yorumla Soran +1 yıl Doğruyu soyle Yorumla u Alfoo +1 yıl Dur dağları delicem aşkından bi dk bekle Yorumla Soran +1 yıl Yeşil gözlüm Yorumla Soran +1 yıl Del aşkım Yorumla Soran +1 yıl Beni de deler misin gelince aşkım? Yorumla u Alfoo +1 yıl Evlenmeden olmaz Yorumla Soran +1 yıl Gelir gelmez evlenelim olur mu? Yorumla u Alfoo +1 yıl Tamam haber etcem sana ben Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar da namuslu bir erkek ciktin Yorumla Soran +1 yıl 😍😍😍hemen evlenelim aşkım balayında götür beni sonra Yorumla u Alfoo +1 yıl Tamam giderük ajdsa Yorumla Soran +1 yıl Aşkım sen bakir misin cidden ya senin kadar tatlı bi çocuğun sanmıyorum bakır olacağını Yorumla u Alfoo +1 yıl Bilmem o kadarı bende kalsın Yorumla Soran +1 yıl Müstakbel eşin olarak bilmek hakkım değil mi Yorumla Soran +1 yıl Jsks Yorumla u Alfoo +1 yıl askdhajsda evlenmeden ne eşi be kjasd Yorumla Soran +1 yıl Evlencez işte yarın müstakbel es dedim eş demedim skks Yorumla u Alfoo +1 yıl O zaman öğrenirsin şlkjasda Yorumla u Alfoo +1 yıl @вιтєχєи hocam imam nikahı için müsait miydiniz şjaushdajdksa Yorumla вιтєχєи +1 yıl Selâmun Aleykûm mümin kardeslerim gelini öpebilirsin kıydım slfksfjs Yorumla Soran +1 yıl Öp beni aşkım 💋 Yorumla u Alfoo +1 yıl Hocam altın istemedi bu saymam bunu alkşjsda Yorumla Soran +1 yıl Ağırlığımca altın istiyorum aşkım onu sen bir ara verirsin bana boş ver onu sen şimdi yapış dudaklarıma 💋💋 Yorumla u Alfoo +1 yıl Kaç kilosun kfjhf Yorumla Soran +1 yıl Bayanlara kilosu sorulmaz jsksksk sen en iyisi yaşımca altın ver bana aşkım 22 yaşındayım Yorumla u Alfoo +1 yıl ben o nesli gömdüm ya sorarım ben kilo alkjsda Yorumla Soran +1 yıl Yalan söylemek durumunda bırakma beni aşkım didod Yorumla u Alfoo +1 yıl Tartarız askjd Yorumla Soran +1 yıl Tart beni aşkım 😂 Yorumla u Alfoo +1 yıl Tamam gel fhfg Yorumla Soran +1 yıl Kucağında tart beni askim Yorumla u Alfoo +1 yıl töbe töbe ayıp ayıp hoca var burada Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Seni tek gecelik kullanır atar boş ver 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sana asigim Yorumla justimagineit_ +1 yıl Haklısın Yorumla Soran +1 yıl Lez misin Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Neden gorusemiyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kişi sensin Yorumla GaraGuru +1 yıl O zaman ayvayı yedin ben seni kullanırım kesin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yoksa ben miyim lan o? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şakası bile şaşırtıcı. Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Neden bir gün 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana asigim Yorumla Boavistaa +1 yıl He he Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Böbreklerini de koru 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ondan mı 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Haklısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O sensin Yorumla ByToRo +1 yıl Eminim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vakit kaybı olur 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan herkese o sensin yazmışsın gece gece güldüm dgwudhwuhdus Yorumla
Bakaryerci Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. Nerde? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Burada buldunmu o gün ekleyeceksin yoksa gittimi daha bulamazsın
Aşk öyle kolay olmuyor yaşanmışlık yok tanışmışlık yok sadece beğenme yüksek dozda 🥲
Haklısın kral söyle bulak çocuğu getirek sana
Sensin o aşkım gel
Kendimi getiremiyom kral
Ben geleyim şöyle nerdesin?
şu an konumumu veremiyom gizli bir görevdeyim
Görevin ne askim
O da devlet sırrı söyleyemiyorum
Napcaz seni çok istiyorum
Görev bekler
Sen beni sevmiyor musun yoksa
Doğruyu soyle
Dur dağları delicem aşkından bi dk bekle
Yeşil gözlüm
Del aşkım
Beni de deler misin gelince aşkım?
Evlenmeden olmaz
Gelir gelmez evlenelim olur mu?
Tamam haber etcem sana ben
Ne kadar da namuslu bir erkek ciktin
😍😍😍hemen evlenelim aşkım balayında götür beni sonra
Tamam giderük ajdsa
Aşkım sen bakir misin cidden ya senin kadar tatlı bi çocuğun sanmıyorum bakır olacağını
Bilmem o kadarı bende kalsın
Müstakbel eşin olarak bilmek hakkım değil mi
Jsks
askdhajsda evlenmeden ne eşi be kjasd
Evlencez işte yarın müstakbel es dedim eş demedim skks
O zaman öğrenirsin şlkjasda
@вιтєχєи hocam imam nikahı için müsait miydiniz şjaushdajdksa
Selâmun Aleykûm mümin kardeslerim gelini öpebilirsin kıydım slfksfjs
Öp beni aşkım 💋
Hocam altın istemedi bu saymam bunu alkşjsda
Ağırlığımca altın istiyorum aşkım onu sen bir ara verirsin bana boş ver onu sen şimdi yapış dudaklarıma 💋💋
Kaç kilosun kfjhf
Bayanlara kilosu sorulmaz jsksksk sen en iyisi yaşımca altın ver bana aşkım 22 yaşındayım
ben o nesli gömdüm ya sorarım ben kilo alkjsda
Yalan söylemek durumunda bırakma beni aşkım didod
Tartarız askjd
Tart beni aşkım 😂
Tamam gel fhfg
Kucağında tart beni askim
töbe töbe ayıp ayıp hoca var burada
Seni tek gecelik kullanır atar boş ver
Sana asigim
Haklısın
Lez misin
Neden gorusemiyorsun