Tek gecelik ilişki yaşadığım çocuğa aşık oluyorum sanırım. Unutmak için başkasıyla sevgili olmam çare olur mu dersiniz?

Öncelikle tek gecelik ilişkilerin insanı değildim, yargılayıcı cümleleriniz sizde iki dk daha dursun. Çok çok kötü zamanların üstüne güneş gibi doğan biri girdi hayatıma. Onu ilk gördüğümde unutamam dediğim kişiyi bile unuttum. Onun masum görünüşü, konuşması beni benden almıştı. sevgili olamadık, o başka türlü ilişkiler istiyordu. Cinsel hayatına düşkün biriydi ve bu bana ters geliyordu ama sonradan belki bu şekilde bir şansımız olur, beraber oldukça sever belki diye düşünüp kabul ettim. (Bakire değildim, onu görünce unuttuğum ilk sevgilimle beraberliğim olmuştu) fakat durum hala umutlu değil. Yanındayken çok başka hissediyorum, yüzüne bakmak beni çok mutlu ediyor ama devamı gelmiyor. Kimseyle sevgili olmuyor. Bende onu unutmak adına başka bir ilişkiye başlamayı düşünüyorum yoksa çok acı çekicem. Yeni erkek arkadaşıma haksızlık etmemek adına, aldatmak gibi bir karaktersizlik de yapmayacağım için bir daha görüşmeyeceğiz onunla. Canım acıyacak ilk etapta ama olsun. Sizce yapacağım şey doğru olur mu?
Tek gecelik ilişki yaşadığım çocuğa aşık oluyorum sanırım. Unutmak için başkasıyla sevgili olmam çare olur mu dersiniz?